TAROT JAARVOORSPELLINGEN 2023 YOUTUBE

playlist Tarot Jaarvoorspellingen 2023 op Youtube

 

Check hierboven de Tarot jaarvoorspellingen 2023 per sterrenbeeld voor het jaar 2023! Veel kijkplezier en inzichten toegewenst

 

Verder:

 

De Maankalender 2023

 

De Maankalender 2023 is verkrijgbaar bij Het 12e Huis. Deze kun je eenvoudig bestellen via deze link: https://het12ehuis.nl/product/de-maankalender-2023/

Leef iedere dag in harmonie met de maan en lees wat wel of juist niet gunstig is om te doen, op het gebied van gezondheid, ontspanning, voeding en tuinieren.

 

Numerologie voor Beginners e-book

 

Mijn boek Numerologie voor Beginners is alvast als e-book te bestellen voor slechts euro 11,99! Krijg gemakkelijk en toegankelijk inzicht in jezelf en je leven met getallen! Dit e-book is inmiddels via diverse online webshops te bestellen, zoals via De Slegte: https://www.deslegte.com/numerologie-voor-beginners-3262654/

 

Wil je liever een fysiek boek in de vorm van een paperback? Deze komt eraan, nog heel even geduld…. Zodra deze verkrijgbaar is, lees je het via mijn social media of nieuwsbrieven! De paperback zal euro 19,95 gaan kosten.

 

Tarot maandvoorspelling per sterrenbeeld op Wendy Online Wil je weten wat je per sterrenbeeld te wachten staat 2023? Lees dan vanaf 1 januari a.s. de tarot jaarhoroscoop op Wendy Online. Dat kun je via deze link https://www.wendyonline.nl/author/astrologe-esther-van-heerebeek/

doen.

 

Jaarhoroscopen 2023 van mijn hand zijn te lezen in de volgende magazines:

 

Flair (België)

Libelle (België)

Grazia (NL)

Wendy (NL) – numerologie jaargetal horoscoop en online tarot jaarhoroscoop 2023

 

Krijg inzicht in 2023 via al mijn voorspellingen!

 

Check onderstaande link voor mijn social mediakanalen. https://www.het12ehuis.nl/links/

 

Bedankt voor het kijken en een prachtig nieuw jaar gewenst!

 

Astrologische groet, Esther van Heerebeek

 

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.