Tarot

Tarot bij Het 12e Huis

 

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt. Met behulp van de afbeeldingen op de kaarten. De Tarot bestaat uit 78 kaarten en ze geven stuk voor stuk levensfases weer waar de mens mee te maken krijgt in zijn/haar leven. Met Tarot voorspel je echter geen toekomst zoals vaak gedacht wordt. Het is een krachtig handvat om meer inzicht in jezelf en je situatie of probleem te krijgen. De tarotkaarten houden je als het ware een spiegel voor. Door je bewust te worden van wat er speelt, ben je beter in staat (juiste) keuzes te maken.

 

Tarot mogelijkheden binnen Het 12e Huis:

 

Online cursus VERRIJK JE LEVEN MET TAROT

Je bent altijd al gefascineerd geweest door tarotkaarten en alles wat met spiritualiteit te maken heeft. Je weet inmiddels dat tarotkaarten bijdragen aan zelfinzicht, een oplossing bieden of handvaten geven voor  je probleem, maar je weet niet hoe. Misschien heb je zelf al eens de kaarten laten leggen door iemand en heeft dit veel voor je betekent. Je wilt daardoor niets liever dan zelf leren met deze prachtige methode te werken.

Hoe zou het zijn wanneer dat mogelijk is? Dat je in 12 lessen op gedegen wijze leert, in zowel theorie als praktijk, met de  tarotkaarten te werken? Dat je in staat bent de tarotkaarten voor jezelf en anderen te leggen? Zodat je inzicht krijgt in jezelf, je probleem of situatie en dat je daarbij meteen concrete handvaten en adviezen krijgt? Zodat je anders kunt gaan handelen of je probleem op de voor jou beste manier op kunt lossen? En dat je daar de deur niet voor uit hoeft of hulp in hoeft te schakelen van een tarot expert?

Vanaf nu kun JIJ die tarot expert zijn! Iemand die met gemak zelf de tarotkaarten legt en daar adviezen, handvaten en boven alles belangrijke inzichten uithaalt.

Vanaf nu kun jij je leven verrijken met tarot.

Alle informatie over deze online cursus vind je via deze link: online cursus Verrijk je leven met Tarot 

Inmiddels is ook deel 2, Verrijk je leven met Tarot II, Kleine Arcana beschikbaar! Alle info over deze online cursus, vind je hier: online cursus Verrijk je leven met Tarot II

 

 

Wil je eerst kennismaken met Tarot? Weten wat je er wel en niet mee kunt en uitzoeken of Tarot wel of niet iets voor jou is?

Volg dan de online cursus Start met Tarotkaarten leggen. In 6 lessen leer je kennismaken met Tarot en een legpatroon om voor  jezelf tarotkaarten te leggen. Start op ieder gewenst moment en volg het in je eigen tempo!

Meer informatie en inschrijven kan hier: online cursus Start met Tarot

 

 

Persoonlijk schriftelijk Tarot Consult

Je kunt via de webshop van Het 12e Huis een persoonlijke, schriftelijke Tarot Analyse bestellen. Voor meer informatie, bezoek de webshop. Investering voor deze persoonlijke, inzichtgevende analyse: euro 75,–.

 

Workshop Tarot voor Beginners 

Wil je graag kennismaken met de bijzondere wereld van Tarot? Meer weten over wat het nu eigenlijk is en wat je ermee kunt? Hoe je Tarot kaarten kunt leggen voor jezelf of voor anderen? Of twijfel je of een cursus iets voor jou zou kunnen zijn? Dan is de workshop Tarot voor Beginners een goed begin! In deze workshop leer je wat Tarot is en wat je ermee kunt. We behandelen in 2 dagdelen zowel de theorie als de praktijk van de 78 Rider Waite Tarot kaarten en je gaat alvast een eerste Tarot legging doen! Zelf ontvang je ook een Tarot legging van een medecursist. Je kunt tijdens deze workshop Tarot kaarten lenen of aanschaffen. De workshop is incl. werkboek, koffie/thee met iets lekkers en kost 75,– voor 2 dagdelen. Aanmelden kan via esther@het12ehuis.nl. Eerstvolgende data voor deze workshop, vind je hier: agenda Het 12e Huis, data workshops en cursussen

 

 

Cursus Tarot voor Beginners 

Ben je enthousiast geworden na de workshop Kennismaken met Tarot? Of wil je meteen alles leren over het werken met Tarot? Zowel in theorie als in de praktijk? Dan is de cursus Tarot voor Beginners een aanrader. In 12 lessen leer je alles over de Grote Arcana kaarten van de Rider Waite Tarot. Voor de pauze worden steeds twee kaarten uitgebreid bestudeerd en na de pauze gaan we een tarot legging doen. Iedere les een ander legpatroon. Op deze manier leer je de Tarot grondig kennen. Na de cursus ben je prima in staat de Tarot kaarten te leggen voor jezelf of voor anderen. Het is aan te raden om voor deze cursus zelf Tarot kaarten aan te schaffen. Ze zijn eventueel verkrijgbaar bij Het 12e Huis. De cursus is incl. werkboek, koffie/thee met iets lekkers. Investering voor 12 inzichtgevende lessen van 2 uur:

€ 350,-

Aanmelden kan via: esther@het12ehuis.nl, de cursus gaat door bij minimaal 5 deelnemers. Je ontvangt hiervan tijdig bericht. Eerstvolgende data voor deze cursus vind je hier: agenda Het 12e Huis, data workshops en cursussen

 

 

Verder ben ik iedere maand om 10.00 uur LIVE met de Tarot kaart voor de komende maand op de facebookpagina en het Instagram account van Het 12e Huis. Hierin vertel ik wat je de komende maand te wachten staat, aangevuld met praktische adviezen. Wil je dat niet missen?

Vind dan de facebookpagina van Het 12e Huis leuk, of volg Het 12e Huis op Instagram #estherastro75, Instagram Het 12e Huis

 

 

Wil je liever thuis de Tarot kaarten leren leggen? Voor jezelf of anderen? En dat alleen en in je eigen tempo doen? Dan is het boek Tarot voor Beginners van Esther van Heerebeek een goed begin! In theorie en praktijk legt Esther in gemakkelijke taal uit, hoe je inzicht in jezelf of een situatie kunt krijgen, met behulp van de Rider Waite Tarotkaarten. Meer informatie en een video over het boek, vind je via de webshop van Het 12e Huis,

 

Alle data van bovenstaande cursussen en workshops vind je onder het tabje Agenda op deze website. Ga naar de agenda* Voor alle cursussen en workshops geldt: deze gaat door bij minimaal 5 deelnemers. Uiterlijk een week voor aanvang ontvang je hierover bericht.

 

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.