Tarot

Tarot bij Het 12e Huis

 

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt. Met behulp van de afbeeldingen op de kaarten. De Tarot bestaat uit 78 kaarten en ze geven stuk voor stuk levensfases weer waar de mens mee te maken krijgt in zijn/haar leven. Met Tarot voorspel je echter geen toekomst zoals vaak gedacht wordt. Het is een krachtig handvat om meer inzicht in jezelf en je situatie of probleem te krijgen. De tarotkaarten houden je als het ware een spiegel voor. Door je bewust te worden van wat er speelt, ben je beter in staat (juiste) keuzes te maken.

 

Tarot mogelijkheden binnen Het 12e Huis:

 

Online cursus VERRIJK JE LEVEN MET TAROT

Je bent altijd al gefascineerd geweest door tarotkaarten en alles wat met spiritualiteit te maken heeft. Je weet inmiddels dat tarotkaarten bijdragen aan zelfinzicht, een oplossing bieden of handvaten geven voor  je probleem, maar je weet niet hoe. Misschien heb je zelf al eens de kaarten laten leggen door iemand en heeft dit veel voor je betekent. Je wilt daardoor niets liever dan zelf leren met deze prachtige methode te werken.

Hoe zou het zijn wanneer dat mogelijk is? Dat je in 12 lessen op gedegen wijze leert, in zowel theorie als praktijk, met de  tarotkaarten te werken? Dat je in staat bent de tarotkaarten voor jezelf en anderen te leggen? Zodat je inzicht krijgt in jezelf, je probleem of situatie en dat je daarbij meteen concrete handvaten en adviezen krijgt? Zodat je anders kunt gaan handelen of je probleem op de voor jou beste manier op kunt lossen? En dat je daar de deur niet voor uit hoeft of hulp in hoeft te schakelen van een tarot expert?

Vanaf nu kun JIJ die tarot expert zijn! Iemand die met gemak zelf de tarotkaarten legt en daar adviezen, handvaten en boven alles belangrijke inzichten uithaalt.

Vanaf nu kun jij je leven verrijken met tarot.

Alle informatie over deze online cursus vind je via deze link: online cursus Verrijk je leven met Tarot 

Inmiddels is ook deel 2, Verrijk je leven met Tarot II, Kleine Arcana beschikbaar! Alle info over deze online cursus, vind je hier: online cursus Verrijk je leven met Tarot II

 

 

Wil je eerst kennismaken met Tarot? Weten wat je er wel en niet mee kunt en uitzoeken of Tarot wel of niet iets voor jou is?

Volg dan de online cursus Start met Tarotkaarten leggen. In 6 lessen leer je kennismaken met Tarot en een legpatroon om voor  jezelf tarotkaarten te leggen. Start op ieder gewenst moment en volg het in je eigen tempo!

Meer informatie en inschrijven kan hier: online cursus Start met Tarot

 

 

Audio Tarot Consult

Je kunt via de webshop van Het 12e Huis een persoonlijk tarot-consult bestellen, dat je als audio kunt beluisteren. Voor meer informatie, bezoek de webshop. Investering voor deze persoonlijke, inzichtgevende analyse: euro 75,–.

 

 

Wil je liever thuis de Tarot kaarten leren leggen? Voor jezelf of anderen? En dat alleen en in je eigen tempo doen? Dan is het boek Tarot voor Beginners van Esther van Heerebeek een goed begin! In theorie en praktijk legt Esther in gemakkelijke taal uit, hoe je inzicht in jezelf of een situatie kunt krijgen, met behulp van de Rider Waite Tarotkaarten. Meer informatie en een video over het boek, vind je via de webshop van Het 12e Huis.

 

 

Prijs 17,95 excl. verzendkosten

 

 

Alle data vind je onder het tabje Agenda op deze website. Ga naar de agenda* Voor alle workshops geldt: deze gaat door bij minimaal 10 deelnemers en vinden plaats op een locatie in regio Eindhoven Noord-Brabant (NL). Uiterlijk een week voor aanvang ontvang je hierover bericht.

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.