Astrologie

Astrologie bij Het 12e Huis

 

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop? Dan ben je bij Het 12e Huis aan het juiste adres.

 

Astrologie is de “kennis van de sterren” wanneer je het letterlijk vertaald. (Astro = Ster, Logos = Kennis). Het is een eeuwenoude esoterische wetenschap, die uitlegt welke invloeden de sterren en planeten hebben op mensen of gebeurtenissen. Dit wordt gedaan aan de hand van een op maat gemaakte geboortehoroscoop, oftewel radix. Hiervoor is een geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd nodig.

 

Een radix geeft aan wat je in aanleg meegekregen hebt bij geboorte. Het is als het ware je persoonlijke gereedschapskistje, waarmee je je levensopdracht kunt vervullen. Verder kun je met behulp van transits toekomstige ontwikkelingen bestuderen. Dit zet ik in bij allerlei situaties, gebeurtenissen en (levens)vragen.

 

Astrologie mogelijkheden binnen Het 12e Huis:

 

Online cursus Verrijk je leven met Astrologie

Je bent altijd al gefascineerd geweest door horoscopen, sterrenbeelden en alles wat met astrologie te maken heeft. Je weet inmiddels dat een persoonlijke geboortehoroscoop veel inzichten over jezelf kan geven en een tool is om oplossingen te bieden voor  je problemen en je kan laten zien wat je levensopdracht is, maar je weet niet hoe. Misschien heb je zelf al eens geboortehoroscoop analyse laten maken en heeft dit veel voor je betekent. Je wilt daardoor niets liever dan zelf leren met deze prachtige tool te werken.

Hoe zou het zijn wanneer dat mogelijk is? Dat je in 12 lessen op gedegen wijze leert, in zowel theorie als praktijk, je eigen geboortehoroscoop te lezen en te duiden? En alle basisbegrippen te leren over astrologie? Dat je na de cursus in staat bent je eigen geboortehoroscoop te interpreteren en naderhand misschien zelfs voor anderen? Zodat je inzicht krijgt in jezelf, je leven, je levensopdracht, je kwaliteiten en je valkuilen? Zodat je anders kunt gaan handelen en meer kunt gaan worden wie je werkelijk bent? En dat je daar de deur niet voor uit hoeft of hulp in hoeft te schakelen van een astroloog?

Vanaf nu kun JIJ zelf je geboortehoroscoop leren lezen en duiden en alle belangrijke basis principes leren van de astrologie! Iemand die met gemak een geboortehoroscoop kan interpreteren en daaruit adviezen, handvaten en boven alles belangrijke inzichten haalt. In eerste instantie voor jezelf en naderhand voor anderen.

Vanaf nu kun jij je leven verrijken met astrologie.

informatie en inschrijven online cursus

 

 

Persoonlijke Geboortehoroscoop, € 45,–

 

Zowel voor volwassenen als voor kinderen maak ik persoonlijke geboortehoroscoop boekjes. Hierin vind je alles terug over karaktereigenschappen, talenten, valkuilen en beroepsmogelijkheden. De boekjes bestaan uit ongeveer 17 bladzijdes en zijn zeer makkelijk leesbaar. Voor meer informatie en een video over persoonlijke geboortehoroscopen, volg dan deze link naar de webshop van Het 12e Huis of bestel de kinderversie.

 

Een ontzettend leuk cadeau-idee voor kraamvisites of verjaardagen!

 

Persoonlijke Jaarhoroscoop, transit analyse op basis van persoonlijke geboortehoroscoop, € 45,00

 

Ook kun je een jaarhoroscoop laten maken op basis van je persoonlijke geboortehoroscoop. Aan de hand van de zogenaamde transits, kun je lezen met welke tendensen en ontwikkelingen je het komende jaar te maken krijgt.

 

Voor meer informatie en een video over de transitanalyse ga je naar de webshop.

 

Alle geboorte- of jaarhoroscopen ontvang je via e-mail. Zo heb je de analyse altijd digitaal om te bewaren en je kunt het uitprinten hoe je wilt, om er zelf een ingebonden boekje van te maken.

 

 

Zelf aan de slag met je eigen geboortehoroscoop? Bestel dan het boek Astrologie voor Beginners van Esther van Heerebeek van Het 12e Huis en ga thuis zelf aan de slag: paperback Astrologie voor Beginners

 

 

 

 

Prijs: 17,95 excl. verzendkosten

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.