Over Esther

Over Esther

Wat mooi dat je op mijn website terecht gekomen bent. Maar ja… toeval bestaat niet! Wellicht is het de bedoeling dat ons pad kruist. Ik zal mezelf eerst even voorstellen:

 

Mijn naam is Esther van Heerebeek-Spijkers en oorspronkelijk van Limburgse komaf. Sinds 2001 woon ik met mijn gezin in Noord-Brabant en ben ik de eigenaresse van Het 12e Huis. Hoe is het allemaal begonnen? Als (hoog)gevoelige, leergierige en enthousiaste Tweelingen ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in de spirituele en esoterische wereld. Ik wilde al vroeg antwoorden op belangrijke levensvragen en ik wilde weten waarom mijn karakter zo verschilde van anderen. In deze zoektocht kwam ik op jonge leeftijd als eerste in contact met de Astrologie. Een astroloog maakte een persoonlijke geboortehoroscoop voor me. Mijn enthousiasme en nieuwsgierigheid waren meteen gewekt. Dat wilde ik leren! Hier had ik al die tijd naar gezocht! Er ging een wereld voor me open. Vervolgens ben ik hierin heel veel opleidingen, cursussen en workshops gaan volgen. En heb ik mezelf pas echt goed leren kennen. Daarbij kreeg ik inzicht in mijzelf, mijn karakter en in al mijn “waarom” vragen. Daarna kwam de wondere wereld van de Tarot en Numerologie op mijn pad. Ook dit was meteen een passie. Nog twee instrumenten erbij, om mezelf en mijn medemensen beter mee te leren kennen op een dieper niveau. Dit in combinatie met mijn interesse in de spirituele wereld, mijn steeds sterker wordende intuïtie, maakte voor mij het plaatje compleet. Hieruit kwam vanzelf de vraag van mensen op mijn pad, om zelf consulten en workshops te gaan geven. Daar kwamen later cursussen en schrijfopdrachten voor bladen en uitgevers bij. Hierdoor heb ik heel veel ervaring opgedaan en dit heeft ervoor gezorgd dat ik me ben blijven ontwikkelen. Maar niet alleen door alle cursussen en opleidingen die ik heb gevolgd of gegeven. Misschien nog wel meer door mijn persoonlijke levenservaring. Het leven gaat niet altijd over rozen en juist de astrologie, tarot, numerologie en mijn (hoog)gevoeligheid zijn in die periodes een grote steun voor me geweest. Het heeft me diepe inzichten gegeven, waardoor ik altijd wist waarom ik bepaalde dingen in mijn leven mee moest maken en wat ik hiervan kon leren. Daar kon ik op een positieve manier verder mee.

 

Het 12e Huis is een fijne, sfeervolle plek waar ik mijn kennis en ervaring wil delen met anderen. Ik gun iedereen de houvast en steun die Astrologie, Tarot, Numerologie en Spiritualiteit me gegeven hebben in mijn leven. Iedereen met levensvragen of interesse in Astrologie, Tarot, Numerologie of Spiritualiteit is hier van harte welkom. Misschien kan en mag ik je een stukje begeleiden op je levenspad. Ik hoop je binnenkort te mogen begroeten bij Het 12e Huis en dat je je hier thuis voelt! Mocht je nog meer vragen hebben, meer informatie willen, mail me dan persoonlijk op esther@het12ehuis.nl.

 

 

Hartelijke groet,

Esther van Heerebeek-Spijkers

 

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.