Media

Media

Door Flair België ben ik geinterviewd over tarot en het zelf leggen van tarot kaarten.

Check hier de video interview Flair over tarot

 

In de Flair (België) is er een tarot actie, voor 2,50 extra, ontvang je bij de Flair een set Rider Waite Tarotkaarten erbij, zodat je zelf je tarotkaarten kunt leggen voor 2021! De uitgebreide handleiding voor beginners, is door mij geschreven. Alleen verkrijgbaar in België, te koop bij de boekhandels.

Bekijk voor alle info Flair België tarot actie 2020

 

Door Linda.nl ben ik op 14 december 2020 geinterviewd over de Nieuwe Maan in Boogschutter.

Lees hier het artikel

 

Het 12e Huis heeft ook een eigen podcast kanaal. Hier kun je de tarot weekkaart beluisteren, de tarot voorspelling per maand voor ieder sterrenbeeld en andere podcasts op het gebied van astrologie, tarot, numerologie en spiritualiteit. Je vindt ons via: https://anchor.fm/esther-van-heerebeek-spijkers

 

Voor onderstaande media schrijf ik wekelijks of regelmatig horoscopen of specials op het gebied van astrologie, tarot, numerologie en spiritualiteit.

 

 

Interesse in astrologische artikelen, specials of (week)horoscopen geschreven door Esther van Heerebeek? Of ben je op zoek naar een astrologe voor een interview op radio of tv?

 

Neem dan gerust contact op met Esther van Heerebeek van Het 12e Huis. Tel.: 06-12617568 of esther@het12ehuis.nl

 

Deze korte film is gemaakt door Lieke Faber en laat duidelijk zien wie Esther van Heerebeek is en wat ze allemaal doet bij Het 12e Huis.

 

Klik op onderstaande link en abonneer je gratis op mijn youtube kanaal!

 

In 2010 ben ik geregeld op TV geweest bij Omroep Brabant. Om een fragment te bekijken klikt u op de afbeelding.

Astrologe Esther van Heerebeek over sterrenbeelden en beroepen Esther van Heerebeek over sterrenbeelden en gezondheid

Esther Van Heerebeek over welke sterrenbeelden bij elkaar passen

Esther van Heerebeek over verschillende soorten astrologie

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.