Zomernieuwsbrief Het 12e Huis – juli/aug 2020

Zomernieuwsbrief Het 12e Huis – juli/augustus 2020

 

Hallo Tarot, Astrologie en/of Numerologie liefhebber!

De zomer komt eraan met hopelijk goed weer! Na een turbulent eerste deel van het jaar 2020, is het tijd voor rust, bezinning en plezier. Op 12 juli a.s. gaat planeet Mercurius weer direct (vooruit) lopen en komt er weer beweging in de communicatie, vervoer en logistieke wereld. Je kunt weer gerust afspraken maken en de kans op files is aanzienlijk kleiner vanaf dan. Planeten Jupiter, Saturnus, Neptunus en Pluto blijven wel nog retrograde lopen gedurende de zomermaanden juli en augustus en daar komt op 15 augustus planeet Uranus bij. De tijd van bezinning en reflectie is nog niet voorbij, gelukkig is dat meestal niet zo erg wanneer we vakantie hebben. Doe er juist je voordeel mee om voor jezelf uit te zoeken hoe je het najaar van 2020 vorm wilt geven.

Juli 2020 is numerologisch berekend een 11-maand. Dat geeft aan dat het deze maand goed is om je blik naar binnen te richten. Je intuïtie en onderbuik gevoel is ijzersterk, luister daarnaar. Zeker wanneer je voor lastige beslissingen of uitdagingen staat. Je interesse in spiritualiteit kan in juli groot zijn of je richt je meer op je eigen spirituele talenten. Augustus 2020 is numerologisch berekend een 3-maand. Uitermate geschikt om te genieten, plezier te maken en je te omringen met vrienden en familie. Prima voor vakanties (ook in eigen land!), een BBQ in de tuin of borrel met vrienden. Vier de zomer!

Hier horen tarotkaarten XI Kracht en III De Keizerin bij. Je mag deze zomer vertrouwen op je gevoel. Durf ook de moeilijke aspecten in jezelf en je leven aan te gaan, je krijgt deze zomer de kans om zaken op te lossen of te helen. Ga het dus aan en doe jezelf niet tekort. Zorg deze zomer extra goed voor jezelf, voed je met mensen en activiteiten die goed voelen en die je positieve energie geven, dan laad je echt op en kun je genieten van alles wat de zomer voor je in petto heeft.

OVERIG NIEUWS

Wekelijks LIVE met tarot weekkaart voorspelling

Iedere maandagochtend ben ik om 10.00 uur LIVE op Facebook, Youtube en Instagram met de tarot weekkaart voorspelling. Op 20 juli is het de laatste keer voor de zomerstop en vanaf 24 augustus ga ik daar weer mee verder. Krijg inzicht en advies over de week die voor je ligt. Ben jij er ook bij? Je hoeft je hier niet voor aan te melden, je kunt het gratis volgen op één van onderstaande kanalen:

Volg het op Facebook: https://www.facebook.com/het12ehuis/

Volg het op Instagram: https://www.instagram.com/estherastro75/

Volg het op YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCovcRa-Hrr4bvX1rTww4vTQ

Wekelijks nieuwe podcast aflevering met tarotkaart van de week

Iedere maandag rond 12.00 uur, kun je de tarotkaart van de week ook beluisteren als podcast. Via Anchor, Itunes Apple Podcast of Spotify. Krijg inzicht en advies over de week die voor je ligt. Ook hier is een zomerstop van 27 juli t/m 23 augustus. Het zou super zijn wanneer je het podcast kanaal van Het 12e Huis zou willen volgen! Dan krijg je een melding wanneer er een nieuwe podcast is gepubliceerd.

Beluister podcasts via Anchor: https://anchor.fm/esther-van-heerebeek-spijkers

Beluister podcasts via Spotify: https://open.spotify.com/show/56h7w2wsnSfBALcr2zXznd

Beluister podcasts via Itunes: https://podcasts.apple.com/nl/podcast/welkom-bij-het-12e-huis-podcast-kanaal/id1507943777

Gratis webinar Tarotvoorspellingen per sterrenbeeld voor de maand september 2020

In juli is er even een zomerstop wat betreft de maandelijkse tarot voorspelling webinars, maar eind augustus gaan we weer van start! Tijdens deze maandelijkse webinars vertel ik per sterrenbeeld, met de tarotkaarten, wat jou in september te wachten staat. Dit staat gepland op zaterdagmiddag 29 augustus om 14.00 uur. Hier kun je je al voor inschrijven, via deze link: https://www.het12ehuis.nl/webinars/

Besloten Facebook groep Tarot & Astrologie inzichten

Het 12e Huis heeft een inspirerende besloten Facebook groep, waar je je gratis voor aan kunt melden! Hier wordt met gelijkgestemden van alles gedeeld op het gebied van astrologie, tarot en spiritualiteit. Meld je ook gratis aan bij deze gezellige en community: https://www.facebook.com/groups/tarotenastrologieinzichten/ Op deze manier houden we tijdens de zomer online contact.

Zomerstop Het 12e Huis 

Ook Het 12e Huis heeft vakantie en wel van dinsdag 28 juli t/m zondag 23 augustus a.s. Dan is de winkel op vrijdag gesloten en kunnen er tijdelijk geen geboortehoroscopen of artikelen uit de webshop besteld worden. Wil je nog iets bestellen, dan kan dat uiterlijk tot 22 juli. Dan heb je het nog voor de zomerstop in huis. Bestel je na 22 juli, dan worden de bestellingen na 24 augustus in behandeling genomen. Link naar webshop: https://www.het12ehuis.nl/webshop/persoonlijke-horoscopen/

Zomerhoroscopen 2020

Voor diverse bladen in Nederland en België heb ik de zomerhoroscoop geschreven. Voor Flair België en het Grazia Zomerboek. Deze zijn nu overal verkrijgbaar. Hierin lees je per sterrenbeeld wat jou deze zomer te wachten staat.

Op Wendy Online lees je iedere maand de tarothoroscoop per sterrenbeeld. Op 1 juli verschijnt de juli editie en op 1 augustus de augustus editie. Check deze link: https://www.wendyonline.nl/author/astrologe-esther-van-heerebeek/

Heb je over één (of meerdere) nieuwtjes in deze nieuwsbrief nog vragen? Mail me gerust via: esther@het12ehuis.nl Ik help je graag verder.

Ik wens je een hele fijne, relaxte zomer met veel plezier. Even lekker genieten. Dat ga ik ook doen. Dan zie ik je daarna graag weer terug bij Het 12e Huis! Voor of na de zomerstop! De volgende nieuwsbrief zal rond 1 september verschijnen, graag tot dan.

Astrologische groet,

Het 12e Huis
Esther van Heerebeek

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.