Zomernieuwsbrief 2019 – Het 12e Huis

Zomernieuwsbrief 2019 – Het 12e Huis

 

Hallo Tarot, Astrologie en/of Numerologie liefhebber!

De zomer en bijbehorende vakanties komen eraan! Daarom deze dubbele zomernieuwsbrief voor juli en augustus. Tot 21 juli staat de zon in Kreeft.Voor Kreeften is gezin en familie het allerbelangrijkst. Kreeften zorgen en koken graag, daarom vind je ze vaak in de keuken. Een Kreeft kan slecht tegen kritiek, maar van de andere kant steunen ze je waar ze maar kunnen. Vanaf 22 juli staat de maan in het trotse teken Leeuw.Een Leeuw zou je gerust de koning van de sterrenbeelden kunnen noemen! Dit teken kan zich namelijk letterlijk zeer koninklijk opstellen. Leeuwen zijn vaak vrolijk en voor dierbaren zijn ze gul en liefdevol. Ze zijn trots op alles wat ze bereiken in het leven en laten dit graag aan de buitenwereld zien. Leeuwen zijn echte gezelligheidsdieren en genieten van feestjes, eten en drinken.

Juli 2019 is numerologisch bekeken een 1-maand.Een maand om opnieuw te beginnen, initiatieven te nemen en in actie te komen. Het is een prima tijd om met iets te starten of een nieuw pad in te slaan. Het getal 1 is inspirerend en zorgt deze maand voor extra energie, omdat het een van de drie krachtgetallen is.

Augustus 2019 is numerologisch bekeken een 2-maand.Dan kun je het wat rustiger aandoen en genieten van je partner, gezin en familie. Gevoelens worden in augustus gemakkelijker geuit en gedeeld, genieten en relaxen kost minder moeite. Handig wanneer je dan op vakantie bent!

Hier horen tarotkaarten I De Magiëren II De Hogepriesteres bij. Tarotkaart I De Magiër vraagt je in juli in je kracht te gaan staan. Je volledige potentie en talenten te benutten. Volg je intuïtie en kom in actie. Zet de eerste stap naar je gewenste doel. In augustus heb je te maken met tarotkaart II De Hogepriesteres. Dan wordt er geduld van je gevraagd. Neem meer rust en wacht af. Soms kost het even tijd voordat je resultaten ziet. Geniet van je dierbaren en neem tijd voor jezelf. En schenk aandacht aan je dromen en ingevingen, die kunnen waardevolle informatie bevatten.

HET 12e HUIS NIEUWS

Deze zomer vind je diverse zomerhoroscopen van Esther in de winkels. Lees wat jou deze zomer te wachten staat in FlairGrazia en in het maandblad Wendy. In de Belgische Flair is de vernieuwde astrorubriek te lezen. Op twee pagina’s vind je de planeetbewegingen, de tarotkaart én het getal van de week!

Verder heeft Esther hard gewerkt aan de Maankalender 2020 en aan het artikel voor de Maanagenda 2020, met als thema Maanrituelen. Ze liggen deze zomer bij de drukker en zijn vanaf eind augustus 2019 overal verkrijgbaar.

In het spirituele magazine Bloom(voorheen bekend als Para-Astro in België) staat in september een artikel over astrologie en engelen. Daarna zullen regelmatig artikelen verschijnen van Esther, die te maken hebben met astrologie en spiritualiteit. Houd de website, deze nieuwsbrieven en social media van Het 12e Huis goed in de gaten wanneer je op de hoogte gehouden wilt worden over alle activiteiten van Esther.

AGENDA HET 12e HUIS 

Ook Het 12e Huis gaat op vakantie! Wij zijn gesloten van 13 juli t/m 13 augustus 2019. Handig om rekening mee te houden wanneer je nog een geboortehoroscoop of iets van de webshop wilt bestellen. Dit kan uiterlijk tot 7 juli a.s.Dan heb je het nog voor 13 juli in huis. Anders wordt het na 13 augustus.

Na de zomer gaan we weer volop van start! Zo is er op donderdagavond 29 augustus een GRATIS workshop Tarot. Twijfel je nog of een cursus Tarot iets voor je is of wil je gewoon weten wat je wel en niet kunt doen met de kaarten, dan is deze workshop echt iets voor jou. Ook wanneer je een keer wilt oefenen met de kaarten, kan dat deze avond. Schrijf je nu alvast in wanneer je interesse hebt, want vol = vol. Aan alle workshops en cursussen bij Het 12e Huis kunnen namelijk maximaal 8 mensen deelnemen. Dit om de persoonlijke aandacht te kunnen waarborgen.

Verder start er op dinsdagavond 3 september een workshop Numerologie, op donderdagavond 5 september een nieuwe cursus Tarot voor Beginnersen op donderdagavond 12 september een inspirerende cursus Intuïtieve Ontwikkeling. We gaan op maandagavond 23 september weer werken met de Engelensymbolen.Voor ieder dus wat wils! Check vrijblijvend onderstaande link naar de agenda van Het 12e Huis voor alle informatie.

De volledige agenda en mogelijkheid tot inschrijven, vind je via deze link:

https://www.het12ehuis.nl/bij-het12e-huis/agenda/

Het 12e Huis wenst je een heerlijke, relaxte en inspirerende zomer(vakantie) toe!

Graag tot de nieuwsbrief september of tot ziens bij Het 12e Huis.

Hartelijke groet,

Het 12e Huis
Esther van Heerebeek

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.