Zomer nieuwsbrief 2022 – Het 12e Huis

Zomer nieuwsbrief – Het 12e Huis – 2022

 

EEN VERANDERLIJKE EN VERRASSENDE ZOMER

 

Tijdens de maanden juli en augustus hebben veel mensen vakantie en Het 12e Huis ook! Daarover verderop in deze nieuwsbrief meer. Vandaar deze zomer nieuwsbrief voor zowel juli als augustus 2022 met veel ontwikkelingen en nieuws. Allereerst de astrologische ontwikkelingen. Gedurende juli en augustus gaan steeds meer planeten retrograde (terug) lopen, waardoor de tijd ogenschijnlijk stil lijkt te staan. Ik schrijf ogenschijnlijk, omdat er achter de schermen, onbewust en in de diepte wel ontzettend veel gebeurt. In jezelf en in de wereld. In die zin kan het wel eens een turbulente zomer worden met verrassende wendingen en nieuwe inzichten. Tussen 14 en 22 augustus maken planeten Saturnus en Uranus nog voor een laatste keer een vierkantaspect, wat spanningen in de wereld hoog kan doen oplopen. Dit schrijf ik niet om je bang te maken, maar je te helpen voorbereiden. Zorg dat je weet wat er speelt, voor je eventueel op vakantie gaat. Welke regels er gelden in bepaalde landen en let daarbij vooral op je financiën. Op dit vlak kan er namelijk het nodige gaan veranderen deze zomer. Ontspan en geniet, maar blijf wel alert, zodat je op tijd kunt inspelen op veranderingen.

 

 

Numerologisch bekeken is juli 2022 een 4-maand. Van de twee zomermaanden, is juli het meest ‘stabiel’. Prima om uit te rusten, te ontspannen en eventueel op reis te gaan. Augustus 2022 is numerologisch een 5-maand, wat het startschot is voor meer onrust en veranderingen. Niet alleen in de wereld kan het deze maand onrustiger zijn, ook de natuur laat meer van zich horen. Er kan verrassend nieuws naar buiten komen en waarheden die tot dan toe verborgen waren. Het is belangrijk dat je deze zomer regelmatig de blik naar binnen richt, voelt wat jouw waarheid is. Dan weet je waar je staat en wat de beste beslissingen zijn om te nemen.

 

 

Bij de maand juli 2022 hoort tarotkaart XIII De Dood. Langzaam maar zeker gaan er veranderingen plaatsvinden. Omarm nieuwe inzichten, gedachten en waarheden, door het oude dat je niet meer dient, te (h)erkennen en los te laten. Geen gemakkelijke taak misschien, maar wel cruciaal. Dit is de manier voor je, om goed voorbereid en krachtig het najaar tegemoet te gaan. De maand augustus heeft als thema tarotkaart XIV Matigheid. Zorg dat je deze maand alles voor jezelf op een rijtje zet. Alle gebeurtenissen, inzichten en veranderingen die je hebt ervaren. Blijf kalm en surf als het ware mee op nieuwe ontwikkelingen. Bescherm jezelf energetisch en ontspan regelmatig. Zorg voor een juiste balans. Blijf bij jezelf en jouw waarheid, wat er ook gebeurt. Dan kom je gesterkt de zomer door.

 

 

Op vrijdag 1 juli a.s. om 14.00 uur geef ik een gratis webinar met de Tarot Zomervoorspellingen 2022 per sterrenbeeld. Hier kun je je nog voor inschrijven via deze link: inschrijven Tarot zomervoorspellingen 2022 Kun je er niet live bij zijn, geen probleem. Schrijf je toch in, dan ontvang je ’s avonds de replay in je mailbox en kun je alles rustig terugkijken. Tijdens het webinar kun je via de chat vragen stellen. Ik verwelkom je graag!

 

 

 

 

HET 12e HUIS NIEUWS

 

 

Vakantie Het 12e Huis

 

 

Van 30 juli t/m 28 augustus 2022 is Het 12e Huis gesloten vanwege vakantie. Wil je nog geboortehoroscopen of jaarhoroscopen bestellen (of andere artikelen uit de webshop), dan kan dat tot uiterlijk dinsdag 26 juli a.s. Bestellingen die na deze datum binnenkomen, worden vanaf 29 augustus in behandeling genomen.

 

 

Toch hoef je gelukkig niets te missen! Voor diverse bladen in Nederland en België heb ik de zomer- of vakantiehoroscoop 2022 mogen schrijven. Lees jouw voorspellingen in Flair België, Libelle België, Grazia en Wendy (online). In BLOOM heb ik weer mogen meewerken aan interessante astrologische artikelen. Voor WIN! Puzzelblad schrijf ik inmiddels eveneens drie-wekelijks de horoscoop, inclusief de horoscoop voor de zomerspecial 2022. Vanaf augustus 2022 vind je mijn maandhoroscopen ook in het Belgische Goed Gevoel Magazine. En gedurende de hele zomer, kun je de weekhoroscopen online blijven lezen op Nina.be en Goed Gevoel.be. Ik wens je alvast veel leesplezier en inzichten toe!

 

 

Stap tot 2 juli 2022 in bij ‘Een Jaar Geluk en Balans met de Maan’

 

 

Per HALF JAAR voor slechts euro 49,50.

 

 

Wil jij iedere dag tips en adviezen ontvangen over hoe je geluk en balans in je leven kunt creëren onder invloed van de maan? Onder professionele en enthousiaste begeleiding van astrologe Esther van Heerebeek van Het 12e Huis? Dan is ‘Een Jaar Geluk en Balans met de Maan’ echt iets voor jou! Tot en met 1 juli a.s. is er weer een nieuw instapmoment, omdat het op 29 juni nieuwe maan is geweest. Wanneer je je aanmeldt, ontvang je een half jaar lang, iedere dag een mail van mij, met daarin de maanstand en -fase van die dag, plus verrassende tips, adviezen en recepten, speciaal voor die dag. Meer info en aanmelden kan via deze link: https://www.het12ehuisacademie.nl/maanjaarprogramma/

 

 

Ook tijdens de vakantie van Het 12e Huis, blijf je iedere dag je maanmail ontvangen!

 

 

HET 12e HUIS SUMMERSCHOOL

 

 

Wil jij tijdens de zomer je astrologische, maan of tarot kennis bijspijkeren? In je eigen tempo, gemakkelijk vanuit thuis? En starten wanneer jij dat wenst? Volg dan een onlinecursus via de professionele online academie bij Het 12e Huis! Voor zowel beginners als gevorderden. Alle onlinecursussen vind je hier overzichtelijk op een rij: https://het12ehuis.nl/online-cursussen/

 

En als speciale SUMMER DEAL krijg je in de maanden juli en augustus 2022 maar liefst 15% korting op ALLE * online cursussen! (* m.u.v. het maanjaarprogramma ‘Een Jaar Geluk en Balans met de Maan’.) Schrijf je in en gebruik bij het afrekenen de couponcode: SUMMER22 en de 15% korting wordt direct verrekend.

 

Ik hoop je binnen mijn summer school te mogen verwelkomen deze zomer!

 

Alle linkjes die benoemd zijn in deze nieuwsbrief, vind je hier overzichtelijk terug: https://www.het12ehuis.nl/links/

 

Check bovenstaande link ook voor het vinden van de Het 12e Huis social mediakanalen en Facebookgroepen. Daar vind je alle tarot jaar en zomer voorspellingen en de wekelijkse online horoscoop.

 

Heb je over één (of meerdere) nieuwtjes in deze nieuwsbrief nog vragen? Mail me gerust via: esther@het12ehuis.nl Ik help je graag verder.

 

Ik wens je een ontspannen, liefdevolle en fijne zomer toe en graag tot de volgende nieuwsbrief op 1 september a.s.!

 

Astrologische groet,

Het 12e Huis

 

Esther van Heerebeek

 

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.