Zomer nieuwsbrief 2017 – Kreeft & Leeuw

Zomer nieuwsbrief 2017 – Kreeft & Leeuw

Interne linkHallo Tarot, Astrologie en/of Numerologie liefhebber!

 

De zomer is in aantocht! Dat betekent voor velen van ons een welverdiende zomervakantie. Dit geldt ook voor Het 12e Huis. Vandaar deze dubbele nieuwsbrief voor zowel juli als augustus. De maanden van de Kreeft en de Leeuw. Wat gebeurt er planetair gezien tijdens deze periode? Op 3 augustus gaat planeet Uranus retrograde lopen (en wel tot 2 januari 2018!). Dat betekent dat we ideeën voor onszelf gaan houden, of dat we daar gedurende deze periode op gaan broeden. Een goede tijd om plannen te bedenken en uit te werken, maar nog niet in de praktijk te brengen. Daarnaast gaat Mercurius op 13 augustus retrograde lopen. En wel tot 4 september 2017. Dit kan helaas vertragingen veroorzaken tijdens het vakantieverkeer. Of er is door communicatieproblemen een andere reden voor oponthoud. Check je reserveringen en betalingen goed tijdens deze periode. Daarmee voorkom je dat je voor onnodige problemen komt te staan. Voor de rest vragen de Kreeft en de Leeuw je te genieten! Van zon, zee, lekker eten en drinken en natuurlijk je dierbaren. Dan kom je vol energie en voldoening weer terug van je vakantie.

 

Juli is numerologisch een (2+0+1+7+7=17=1+7= 7) 8-maand. Is er nog iets af te handelen, doe dat dan in juli. Dan heb je daar nog de energie voor. De 8 is een krachtgetal, waardoor je in staat bent om fysiek en mentaal werk te verzetten. Je hebt in juli discipline, doorzettingsvermogen en wilskracht. Maak daar gebruik van! Augustus is numerologisch een (2+0+1+7+8=18=1+8= 9) 9-maand. Hoewel er hier en daar wat vertragingen op kunnen treden door de Mercurius retrograde stand, is de maand augustus toch een zeer geschikte maand om op vakantie te gaan. Rond af waar je mee bezig bent geweest de afgelopen maanden en maak plaats voor een nieuw begin. Ruim je huis, tuin of administratie op, zodat je fris en fruitig aan het najaar kunt beginnen. Maar ook om echt te kunnen ontspannen tijdens je vakantie!

 

Tarotkaart VIII Gerechtigheid hoort bij de maand juli en tarotkaart IX De Heremiet hoort bij de maand augustus! De maand juli vraagt nog wat inzet van je en een eerlijke kijk op je werk, problemen of situatie. Weet wat je kunt en ook wat je niet kunt. Vraag hulp indien nodig en bekijk alles zo objectief mogelijk. In augustus is het zaak om tot rust te komen. Zodat je bij kunt tanken van de afgelopen maanden en tot bezinning kunt komen. Vertrouw daarbij op je eigen wijsheid. Geniet van deze rustige zomermaand!

 

Zomer quote:

“Óf ik vind een weg, óf ik creëer er een!”

 

ALGEMEEN NIEUWS

De webshop van Het 12e Huis is online! Bestel daar snel en veilig alle boeken en kalenders van Esther van Heerebeek, maar ook de persoonlijke geboorte- en jaarhoroscopen. De Rider Waite Tarot decks zijn weer op voorraad en samen te koop met het boek Tarot voor Beginners. Surf dus snel naar: https://www.het12ehuis.nl/webshop/

Van 27 juli t/m 20 augustus is Het 12e Huis gesloten i.v.m. vakantie. Vanaf 21 augustus worden bestellingen en e-mails weer in behandeling genomen.

Interne link

TAROT NIEUWS

Iedere week plaatst Het 12e Huis op de facebookpagina en twitter de Tarot weekkaart. Deze kaart geeft aan met welke tendensen je de komende week te maken kunt krijgen. Ook worden daar adviezen bij gegeven. Volg gratis de Facebook pagina of Twitter om niets meer te missen!

Interne link

ASTROLOGIE NIEUWS

Persoonlijke geboortehoroscopen of jaaranalyses zijn te bestellen bij Het 12e Huis. Direct via de webshop! In digitale vorm voor euro 35,– per stuk. Meer info is te vinden op de website www.het12ehuis.nl op de astrologie pagina.

Interne link

NUMEROLOGIE NIEUWS

Op Facebook verschijnen regelmatig weetjes over de Numerologie! Mis niets meer en volg de facebookpagina Het 12e Huis.

Interne link

Hele zonnige en relaxte zomermaanden gewenst en graag tot september 2017!

Het 12e Huis
Esther van Heerebeek

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.