Zomer 2021 nieuwsbrief Het 12e Huis – plus DRIE toffe zomercadeaus voor jou!

Nieuwsbrief Het 12e Huis – zomer 2021

 

Hallo Tarot, Astrologie en/of Numerologie liefhebber!

 

 

De zomermaanden juli en augustus zijn aangebroken, dus bij deze een extra lange zomernieuwsbrief, plus…. Maar liefst DRIE toffe zomercadeautjes voor jou! Benieuwd? Lees dan snel verder.

 

We belanden in juli in de Kreeft en in augustus in de Leeuw maand. Typische zomermaanden waarin je graag geniet van familie en vrienden en een welverdiende vakantie. Astrologisch lopen maar liefst vier planeten retrograde in de zomer van 2021 en wel Jupiter, Saturnus, Pluto en Neptunus. Dat stelt ons nog meer in staat om te bezinnen, na te denken en het rustig aan te doen. De kans op nieuwe inzichten is ontzettend groot. Geniet vooral deze zomer en ga bij jezelf na hoe je het najaar van 2021 vorm wilt gaan geven op alle fronten in je leven.

 

Juli 2021 is numerologisch berekend een 3-maand. Het getal 3 staat voor genieten, plezier maken, ontspannen, maar vooral: go with the flow. Of je nu op vakantie gaat of thuisblijft, aan het werk bent of niet, maak hoe dan ook tijd vrij om te relaxen en te genieten van de nieuwverworven vrijheid. Zolang het mogelijk is, is het aan te raden er deze zomer alles uit te halen!

 

Augustus 2021 is numerologisch berekend een 4-maand. Deze maand beschik je over meer energie en heb je plannen op welk vlak dan ook, dan is dit een goede tijd om daarmee aan de slag te gaan. Ga aan de slag met die verbouwing, solliciteer naar die andere job of kies voor een nieuwe studie. Geef daarnaast duidelijk je grenzen aan. Je kunt in augustus geneigd zijn snel ja te zeggen, terwijl je diep van binnen nee bedoelt. Zorg deze maand dus extra goed voor jezelf door te luisteren naar de signalen van je lichaam en je intuïtie.

 

Bij juli 2021 hoort tarotkaart III De Keizerin. Deze moederfiguur roept je op om goed voor jezelf te zorgen door te genieten. De vruchten te plukken van alles wat je de afgelopen maanden gezaaid hebt. Laat de boel af en toe de boel en volg spontane impulsen. Geniet van je gezin, de zon en alles wat weer mogelijk is. Spreek af met vrienden op een zonnig terras of werk juist aan je persoonlijke groei en ontwikkeling met een (online) zomercursus of workshop.

 

Bij augustus 2021 hoort tarotkaart IV De Keizer. Neem de verantwoordelijkheid voor jezelf in plaats van altijd voor anderen klaar te staan. Luister naar jouw verlangens en behoeftes en durf vaker nee te zeggen. Geef je grenzen aan en ben assertief. Weet waar je voor staat en durf daarvoor te strijden, want daar krijg je deze maand de benodigde kracht en energie voor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HET 12e HUIS NIEUWS

 

 

Drie toffe zomer cadeaus, speciaal voor jou!

Omdat ik het zeer waardeer dat je me volgt, geabonneerd bent op de nieuwsbrief of klant bent van Het 12eHuis, hierbij maar liefst drie toffe extraatjes voor jou, waar je deze zomer hopelijk veel plezier van kunt hebben!

 

 

 

 

*** Cadeau 1 ***

Allereerst…. De tarot zomerhoroscoop voorspellingen per sterrenbeeld zijn nu terug te zien op Youtube! Check per sterrenbeeld wat jou deze zomer te wachten staat, plus ondersteunende kristalkaart. Ga direct naar de afspeellijst op YouTube: https://youtube.com/playlist?list=PL4rHfD-YTMTCEuYL0_p_bpOfLbKmJNOUx

 

 

*** Cadeau 2 ***

De volledige tarot zomervoorspelling 2021 per sterrenbeeld, plus ondersteunende kristal is ook als zomerpodcast te beluisteren op Anchor, Spotify en Itunes! Deze uitzending duurt een uur en is de live opname van het webinar dat eind juni heeft plaatsgevonden. Beluister het op je gemak via jouw favoriete platform: https://anchor.fm/esther-van-heerebeek-spijkers

 

*** Cadeau 3 ***

En last but not least… We willen natuurlijk allemaal gezond de zomer in en voeding kan daar een hele grote rol in spelen. Daarom mijn laatste zomercadeau voor jou: het GRATIS e-book Astrologie & Voeding! Vraag jouw exemplaar aan via deze link en doe er je voordeel mee: https://het12ehuis.nl/gratis-e-book-astrologie-en-voeding/

 

Vakantie Het 12e Huis

Van 24 juli t/m 22 augustus is Het 12e Huis gesloten i.v.m. zomervakantie. Daarom is er geen maand tarot webinar eind juli. De eerstvolgende live tarot maandvoorspelling is voor de maand september en vindt plaats op vrijdag 27 augustus om 14.00 uur. Daar kun je je wel al voor inschrijven: inschrijven gratis tarot maand webinar voor september 2021

 

Bestellingen Het 12e Huis tijdens de vakantie

Persoonlijke geboorte- en jaarhoroscopen en tarot/numerologie analyses kunnen nog besteld worden tot en met 18 juli a.s. Dan ontvang je je bestelling nog voor mijn vakantie. Bestellingen die geplaatst worden tussen 19 juli en 22 augustus 2021, worden in de week van 23 augustus a.s. in behandeling genomen. Check de link naar de webshop: https://het12ehuis.nl/winkel/

 

Wekelijkse LIVE tarot voorspellingen video’s en podcasts

 

Vanaf maandag 26 juli a.s. zijn er vanwege mijn vakantie tijdelijk geen wekelijkse live’s meer op Instagram en Facebook. Dan verschijnen ook tijdelijk geen weekvideo’s meer op Youtube en ook geen wekelijkse podcasts. Wel kun je wekelijks de posts blijven lezen op Facebook en Instagram met de online weekhoroscoop en de tarot weekkaart. Vanaf maandag 23 augustus ben ik weer wekelijks om 10.00 uur live met de tarot weekkaart voorspelling op Facebook, Instagram en Youtube. Ook de wekelijkse podcasts verschijnen dan weer.

 

Het 12e Huis academie SUMMER SCHOOL
Heb je deze zomer zin om je te verdiepen in astrologie, tarot of leven in harmonie met de maan? Dan kun je deze zomer ieder moment starten met de onlinecursus Start met Tarotkaarten leggen, Verrijk je leven met Tarot, Verrijk je leven met de Maan, Kennismaken met Astrologie of Verrijk je leven met Astrologie. Ook wanneer Het 12e Huis gesloten is i.v.m. vakantie! Je volgt de online lessen in je eigen tempo op de professionele online academie van Het 12e Huis en je kunt er zo lang over doen als je wilt. Eenmaal een onlinecursus aangeschaft, dan heb je daar levenslang toegang toe! Naast duidelijke instructievideo’s, ontvang je bij de cursussen ook uitgebreide les- en werkboeken. Meer info en inschrijven kan hier: info online cursussen bij Het 12e Huis

 

Wendy online en Wendy magazine tarot zomerhoroscoop 2021

Vanaf 1 juli 2021 is de tarot zomerhoroscoop voorspelling 2021 per sterrenbeeld ook te lezen op Wendy Online en een uitgebreide zomerhoroscoop is te lezen in Wendy Magazine. Deze ligt vanaf juli 2021 in de winkels. Check deze link voor de online tarot zomerhoroscoop op Wendy Online: https://www.wendyonline.nl/author/astrologe-esther-van-heerebeek/

 

Zomerhoroscoop 2021 in Flair

In de Belgische Flair staat deze zomer ook een zomerhoroscoop van mijn hand. Dat betreft editie Flair 26, dus deze is in België vanaf week 26 2021 te koop.

 

Alle linkjes vind je overzichtelijk hier terug, ook naar de zomer voorspellingen en de weekhoroscopen online: https://www.het12ehuis.nl/links/

 

Heb je over één (of meerdere) nieuwtjes in deze nieuwsbrief nog vragen? Mail me gerust via: esther@het12ehuis.nl Ik help je graag verder.

 

Ik wens je een mooie en zinderende zomer toe en graag tot volgende nieuwsbrief op 1 september a.s. of tot ziens online!

 

Astrologische groet,

Het 12e Huis

Esther van Heerebeek

 

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.