VUL IN EN WIN! Vragenlijst over online cursussen

VUL IN EN WIN! Vragenlijst over online cursussen bij Het 12e Huis

 

https://forms.gle/7YA95ysknd6cmkzs7

Klik op bovenstaande link en ga direct naar de online vragenlijst over online cursussen op het gebied van astrologie, tarot, numerologie en spiritualiteit bij Het 12e Huis.

Het kost je maximaal 5 minuten van je tijd en je maakt daarbij ook nog eens kans op 1 van de 10 Maankalenders 2020, GRATIS thuisgestuurd!

Alvast hartelijk dank voor je medewerking, je zou ons er ontzettend mee helpen.

Het 12e Huis

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.