Vakantiesluiting

Vakantiesluiting

Wegens vakantie is Het 12e Huis gesloten van 25 juli t/m 23 augustus 2020. Vanaf 24 augustus a.s. worden bestellingen weer in behandeling genomen die via de webshop binnen zijn gekomen. Dat geldt voor artikelen en geboortehoroscopen en -analyses.

De winkel van Het 12e Huis is weer geopend op vrijdag 28 augustus van 9.00 – 12.00 en van 13.00 – 17.00 uur. De tarot weekkaart blijft wekelijks te lezen als bericht op Facebook en Instagram en ook de Goed Gevoel online weekhoroscoop blijft gedurende de vakantie wekelijks gedeeld worden op maandagochtend. Wat dat betreft hoef je niets te missen!

Op 1 augustus a.s. staat de tarot maandvoorspelling per sterrenbeeld voor de maand augustus weer op Wendy Online. Wil je niets missen, check dan deze pagina met alle links op een rij: https://www.het12ehuis.nl/links/

Wij wensen je een hele fijne zomer(vakantie) en graag tot eind augustus weer!

http://www.het12ehuis.nl

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.