VAKANTIESLUITING HET 12e HUIS

😎☀ HET 12e HUIS is op VAKANTIE! 😎☀
 
Van 30 juli t/m 28 augustus 2022 is HET 12e HUIS gesloten i.v.m. zomervakantie. De berichten op social media zullen beperkt zijn in deze periode.
Wel blijven de weekhoroscopen en tarot weekkaarten op maandag gedeeld worden! Dus blijf Het 12e Huis volgen!
 
Alle bestellingen via de webshop (dus ook geboorte- en jaarhoroscopen) worden vanaf 29 augustus a.s. in behandeling genomen.
 
Ik dank iedereen voor het volgen van Het 12e Huis in dit eerste bewogen deel van 2022 en ik wens je van 💜 een prachtige zomer(vakantie) toe!
 
Graag tot 29 augustus a.s.!
 
Liefs, Esther

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.