UITVERKOOP Het 12e HUIS webshop

UITVERKOOP Het 12e HUIS webshop

 

Het 12e Huis gaat verhuizen! Per 1 januari a.s. gaat de fysieke winkel plaats maken voor alleen de webshop.

Daarom BIG SALE in de winkel en de webshop van Het 12e Huis! Tot en met 31 december 2020 op diverse spirituele artikelen 10% – 70% korting! Check vrijblijvend de webshop, de prijzen die je bij de artikelen ziet, zijn al aangepast. Daar gaat GEEN korting meer vanaf.

De sale is niet van toepassing op de oliën van De Groene Linde, de persoonlijke geboorte- en jaarhoroscopen en op de boeken Tarot voor Beginners en Astrologie voor Beginners.

Link naar de webshop: https://www.het12ehuis.nl/webshop/

LET WEL: OP = OP

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.