Themaworkshops en overige cursussen

Themaworkshops en overige cursussen bij Het 12e Huis

Naast workshops en cursussen astrologie, tarot en numerologie, kun je bij Het 12e Huis ook diverse andere cursussen en workshops volgen. De zogenaamde themaworkshops/cursussen.
Hieronder vind je een overzicht van de diverse themaworkshops en cursussen die bij Het 12e Huis gegeven worden. Op de websitepagina agenda vind je de data. Zie link: agenda

 

Inschrijven kan via een mail naar mij: esther@het12ehuis.nl

 

 

Engelencursus I

 

Tijdens deze mooie Engelencursus ga je kennismaken met diverse aartsengelen in de theorie en in de praktijk. Via een liefdevolle Engelenmeditatie ga je jezelf verbinden met de aartsengelen en krijg je een initiatie, waarmee je na de les zelf contact kunt blijven maken met de aartsengelen en ermee kunt werken. Tijdens dit eerste deel van de Engelencursus gaan we werken met de Serafijnen, de directe helpers vanuit de Goddelijke Bron. Met aartsengel Michaël, die je kan helpen beschermen. Aartsengel Raphaël, die je mag helpen bij heling en genezing. Aartsengel Gabriël, die je informatie kan geven vanuit de Goddelijke Bron en aartsengel Uriël, die je helpt op je levenspad.

 

Je leert tijdens deze cursus op een eenvoudige, maar praktische wijze samenwerken met de zuivere energie van de aartsengelen. Hierdoor ga je meer vanuit je hart leven en kom je beter in je eigen kracht te staan. Je intuïtieve vermogens worden versterkt en je daadkracht en plezier in je leven wordt verhoogd.

 

De groep zal uit maximaal 8 personen bestaan.

Lesindeling:

Les 1)  Serafijnen
Les 2) aartsengel Michaël
Les 3) aartsengel Raphaël
Les 4) aartsengel Gabriël
Les 5) aartsengel Uriël

 

Nieuwe data 2023 volgen nog.

 

Kosten: euro 37,– per les, totaal: euro 185,–

 

Deze prijs is inclusief lesmateriaal, de aartsengeleninitiaties, koffie/thee en iets lekkers.

Engelencursus II

Tijdens dit vervolg op Engelencursus I ga je kennismaken met nog meer aartsengelen in de theorie en in de praktijk. Via een liefdevolle Engelenmeditatie ga je jezelf verbinden met de aartsengelen en krijg je een initiatie, waarmee je na de les zelf contact kunt blijven maken met de aartsengelen en ermee kunt werken. Tijdens dit tweede deel van de Engelencursus gaan we werken met aartsengel Metatron, aartsengel Zadkiël, aartsengel Raziël, aartsengel Samuël, aartsengel Haniël en aartsengel Sandalphon.

Je leert tijdens deze cursus op een eenvoudige, maar praktische wijze samenwerken met de zuivere energie van de aartsengelen. Hierdoor ga je meer vanuit je hart leven en kom je beter in je eigen kracht te staan. Je intuïtieve vermogens worden versterkt en je daadkracht en plezier in je leven wordt verhoogd.

De groep zal uit maximaal 8 personen bestaan.

Lesindeling:

Les 1) aartsengel Metratron

Les 2) aartsengel Zadkiël

Les 3) aartsengel Raziël

Les 4) aartsengel Samuël

Les 5) aartsengel Haniël

Les 6) aartsengel Sandalphon

 

Nieuwe data 2023 volgen nog.

 

Kosten: euro 37,– per les, totaal: euro 222,–

 

Deze prijs is inclusief lesmateriaal, de aartsengeleninitiaties, koffie/thee en iets lekkers.

Cursus Intuïtieve Ontwikkeling

Mensen die interesse hebben in Tarot kaarten of spiritualiteit in het algemeen, zijn meestal intuïtief sterk en hebben vaak interesse in alles wat met de spirituele wereld te maken heeft. Daarom organiseert Het 12e Huis ook een cursus Intuïtieve Ontwikkeling. Tijdens 12 lessen, leer je je eigen intuïtie ontdekken en versterken. Ook leer je waar jouw intuïtieve en spirituele talenten liggen, omdat we iedere les een ander instrument gaan behandelen. De Tarotkaarten komen aan bod, maar we gaan ook intuïtief schilderen. We gaan een les pendelen, maar ook ontdekken hoe de edelstenen je kunnen ondersteunen. We gaan foto’s leren lezen, een Bach Bloesem remedie samenstellen en nog veel meer. Na deze cursus ben je intensief met je intuïtieve en spirituele vaardigheden bezig geweest en heb je ontdekt waar jouw persoonlijke kracht ligt. Dit kun je na de cursus inzetten voor jezelf, maar natuurlijk ook voor anderen.

 

Deze cursus is incl. werkboek, diverse materialen die bij de betreffende lessen horen, koffie/thee met iets lekkers en kost voor 12 lessen van 2 uur: € 300,- Nieuwe data volgen nog.

 

* Voor alle cursussen en workshops geldt: deze gaat door bij minimaal 5 deelnemers. Uiterlijk een week voor aanvang ontvang je hierover bericht.

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.