Workshops bij Het 12e Huis – De Experience-lesdagen

NIEUW in 2023 bij Het 12e Huis

 

Er vinden in 2023 weer fysieke workshops plaats binnen een geheel nieuw concept: De Experience-lesdagen!

 

Om iedereen in Nederland en België de kans te geven bij een fysieke workshop aanwezig te kunnen zijn, heb ik het concept van mijn cursussen/workshops veranderd. Graag wil ik ‘kennis opdoen’ combineren met de Bourgondische gastvrijheid van Noord-Brabant en daarom heb ik de Experience-lesdagen bedacht! Een hele zaterdag les van 10.00 – 16.00 uur in Tarot, Astrologie, Numerologie, Engelen of Intuïtieve Ontwikkeling, volledig verzorgd met lunch, koffie/thee en gratis boek! Allemaal gegeven door astrologe Esther van Heerebeek van Het 12e Huis!

 

Ik hoop je in 2023 persoonlijk te ontmoeten op één van deze Experience-lesdagen!

 

Op de websitepagina agenda vind je alle data in 2023 op een rij. Zie link: agenda

 

Inschrijven kan via een mail naar mij: esther@het12ehuis.nl

 

 

NIEUW! Tarot Experience-lesdag

 

Wil je graag kennismaken met de bijzondere wereld van Tarot? Meer weten over wat het nu eigenlijk is en wat je ermee kunt? Hoe je Tarot kaarten kunt leggen voor jezelf of voor anderen? Dan is de workshop Experience-lesdag een goed begin! In deze workshop leer je wat Tarot is en wat je ermee kunt. We behandelen tijdens een geheel verzorgde zaterdag van 10.00 – 16.00 uur  zowel de theorie als de praktijk van de 78 Rider Waite Tarot kaarten en je gaat alvast een eerste Tarot legging doen! Zelf ontvang je ook een Tarot legging van een medecursist. Je kunt tijdens deze workshop Tarot kaarten lenen. De workshop is incl. boek Tarot voor Beginners, een uitgebreide lunch en de hele dag koffie/thee met iets lekkers en kost slechts euro 99,–.

 

De eerstvolgende datum voor deze Tarot Experience-lesdag, vind je hier: data Experience-lesdag

 

NIEUW! Astrologie Experience-lesdag

Wil je weten wat Astrologie nu werkelijk is? En onderzoeken hoe je Astrologie in het dagelijks leven kunt gebruiken? Wil je je eigen geboortehoroscoop leren kennen? En meer inzicht krijgen in jezelf? Dan is de Astrologie experience-lesdag een uitstekend begin. Tijdens een zaterdag van 10.00 – 16.00 uur, maak je kennis met de “echte” Astrologie. Je krijgt een uitdraai van je persoonlijke geboortehoroscoop, die we samen gaan bekijken. Na deze workshop weet je wat astrologie is en hoe je het in kunt zetten. En weet je hoe je een geboortehoroscooptekening moet lezen. Deze workshop is incl. boek Astrologie voor Beginners, je persoonlijke geboortehoroscoop tekening (Radix), een uitgebreide lunch en de hele dag koffie/thee met iets lekkers en kost slechts € 99,- .

 

De eerstvolgende datum voor deze Astrologie Experience-lesdag, vind je hier: data Experience-lesdag  

 

De Astrologie Experience-lesdag vindt plaats op een zaterdag van 10.00 – 16.00 uur op een mooie locatie in regio Eindhoven, Noord-Brabant (NL).

 

NIEUW! Numerologie Experience-lesdag

Het grote voordeel van Numerologie is, dat het zeer toegankelijk is en gemakkelijk te leren. Je hoeft geen ellenlange cursussen te volgen om Numerologie te leren. Daarom heeft Het 12e Huis de Experience-lesdag Numerologie ontwikkeld. In een zaterdag van 10.00 – 16.00 uur, leer je wat de getallen in theorie betekenen en hoe je ze toe kunt passen. Zo leer je uit te rekenen wat je levensopdracht is, je ideale beroep of je persoonlijk jaar. Alle belangrijke berekeningen komen aan bod. Na deze workshop heb je meer inzicht in jezelf gekregen en kun je het toepassen op anderen. De workshop is incl. boek Numerologie voor Beginners, een uitgebreide lunch en gedurende de hele dag koffie/thee met iets lekkers en kost: € 99,-.

 

Aanmelden kan via: esther@het12ehuis.nl, de workshop gaat door bij minimaal 10 deelnemers. Je ontvangt hiervan tijdig bericht. Voor de eerstvolgende data van deze Numerologie Experience-lesdag, kijk hier: data Experience-lesdagen

 

De Astrologie Experience-lesdag vindt plaats op een zaterdag van 10.00 – 16.00 uur op een mooie locatie in regio Eindhoven, Noord-Brabant (NL).

NIEUW! Engelen Experience-lesdag

 

Tijdens deze mooie Engelenworkshop van één zaterdag ga je kennismaken met diverse aartsengelen in de theorie en in de praktijk. Via een liefdevolle Engelenmeditatie ga je jezelf verbinden met de aartsengelen en krijg je een initiatie, waarmee je na de les zelf contact kunt blijven maken met de aartsengelen en ermee kunt werken. Tijdens deze Engelen Experience-lesdag, gaan we werken met de Serafijnen, de directe helpers vanuit de Goddelijke Bron. Daarnaast ook met aartsengel Michaël, die je kan helpen beschermen en Aartsengel Raphaël, die je mag helpen bij heling en genezing.

 

Je leert tijdens deze Engelen-dag op een eenvoudige, maar praktische wijze samenwerken met de zuivere energie van de aartsengelen. Dit gecombineerd met de theorie over de Engelen. Hierdoor ga je meer vanuit je hart leven en kom je beter in je eigen kracht te staan. Je intuïtieve vermogens worden versterkt en je daadkracht en plezier in je leven wordt verhoogd.

 

Deze Engelen Experience-lesdag gaat door bij minimaal 10 deelnemers en vindt plaats in de regio Eindhoven, Noord-Brabant (NL).

 

Uiterlijk een week voor deze Experience-lesdag, ontvang je de exacte locatie-gegevens.

 

Kosten: euro 99,–

 

Deze prijs is inclusief lesmateriaal, de aartsengeleninitiaties, een uitgebreide lunch, koffie/thee en iets lekkers.

NIEUW! Intuïtieve Ontwikkeling Experience-lesdag

 

Mensen die interesse hebben in Tarot kaarten of spiritualiteit in het algemeen, zijn meestal intuïtief sterk en hebben vaak interesse in alles wat met de spirituele wereld te maken heeft. Daarom organiseert Het 12e Huis ook een Experience-lesdag Intuïtieve Ontwikkeling. Tijdens deze workshop, leer je je eigen intuïtie ontdekken en versterken. Ook leer je waar jouw intuïtieve en spirituele talenten liggen, omdat we verschillende ‘instrumenten’ gaan behandelen. De Tarotkaarten komen aan bod, maar we gaan ook pendelen. We gaan foto’s leren lezen en een Bach Bloesem remedie samenstellen en nog veel meer. Na deze Experience-lesdag ben je intensief met je intuïtieve en spirituele vaardigheden bezig geweest en heb je ontdekt waar jouw persoonlijke kracht ligt. Dit kun je na deze lesdag inzetten voor jezelf, maar natuurlijk ook voor anderen. Of je gaat je verder verdiepen.

 

Deze Intuïtieve Ontwikkeling Experience-lesdag gaat door bij minimaal 10 deelnemers en vindt plaats in de regio Eindhoven, Noord-Brabant (NL).

 

Uiterlijk een week voor deze Experience-lesdag, ontvang je de exacte locatie-gegevens.

 

Kosten: euro 99,–

 

Deze prijs is inclusief lesmateriaal, de aartsengeleninitiaties, een uitgebreide lunch, koffie/thee en iets lekkers.

 

* Voor alle Experience-lesdagen geldt: deze gaat door bij minimaal 10 deelnemers. Uiterlijk een week voor aanvang ontvang je hierover bericht.

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.