Start cursussen en workshops dit najaar bij Het 12e Huis!

Start cursussen en workshops dit najaar bij Het 12e Huis!

 

Najaar 2019

Na een heerlijke zomervakantie is het weer tijd voor interessante workshops en cursussen bij Het 12e Huis.

Zo start er op dinsdagavond 3 en 10 september een boeiende Workshop Numerologie, waarin je alles leert over jouw getallen, je levensopdracht en nog veel meer.

Op donderdagavond 5 september start er een cursus Tarot voor Beginners. In 12 lessen om de week, leer je de Rider Waite Tarot kaarten kennen in theorie en praktijk. Je leert de kaarten inzetten bij levensvragen en situaties waarin je meer inzicht wil hebben. Na deze cursus kun je tarotkaarten leggen voor jezelf en voor anderen.

Op donderdag 12 september start de cursus Intuitieve Ontwikkeling. In 12 lessen om de week ga je aan de slag met je persoonlijke intuitieve ontwikkeling. Dat doe je door te proeven van diverse methoden en spirituele instrumenten. Zo gaan we een avond bijenwastekeningen maken en duiden, je leert pendelen, we gaan foto’s lezen en duiden, tarotkaarten leggen, Bach Bloesem remedies samenstellen en nog veel meer.

Alle cursussen en workshops zijn een mooie investering in jezelf! Leer meer over jezelf, je leven en je spirituele en intuitieve talenten.

Je bent dit najaar van harte welkom bij Het 12e Huis!

Meer informatie en aanmelden, kan via onderstaande link.

https://www.het12ehuis.nl/bij-het12e-huis/agenda/

In verband met persoonlijke aandacht, zijn de groepen nooit groter dan 8 personen. Heb je interesse, schrijf je snel in, want vol = vol.

Graag tot ziens bij een van de workshops of cursussen dit najaar.

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.