Persoonlijk tarot consult

Loop jij ergens tegenaan? Een kwestie dat met je werk, je relatie, je gezondheid of je persoonlijke groei en ontwikkeling te maken heeft? Wil je dat iemand op spirituele en tegelijkertijd serieuze wijze met je situatie meekijkt, hier de kaarten op legt en je op die manier helderheid of bevestiging kan geven? Iemand die met een intuïtieve blik kan afstemmen op jou en je op die manier kan helpen inzicht te geven? Dan is dat zeker mogelijk en dat wil ik graag voor je doen!

 

Ik geef zowel online via zoom of persoonlijk in mijn praktijk in Liempde, Noord-Brabant, persoonlijke intuïtieve consulten. Ik gebruik daarbij vooral de tarot en numerologie en laat me verder leiden door wat mijn intuïtie mij ingeeft. Zodat jij inzicht krijgt in je vraag of situatie en met praktische adviezen of een fikse dosis inzicht, weer verder kunt.

 

Alle info vind je hier: informatie en boeken consult

 

Prijs: 75 euro 

 

 

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten in mijn praktijk of online!

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.