Persoonlijk astrologie consult

Consult astrologie, inclusief geboorte- en jaarhoroscoop analyse

 

 

Wil je graag samen met mij je persoonlijke geboortehoroscoop en jaar transits bekijken en geduid hebben? Tijdens een consult van ongeveer 1,5 uur duiken we in je geboortehoroscoop en vertel ik je over je karakter, valkuilen, talenten en levensopdracht. Alle thema’s die voor jou van belang zijn, komen aan bod. Daarnaast kijk ik ook wat je de komende 12 maanden aan tendensen en ontwikkelingen mag verwachten, op basis van de transits op je geboortehoroscoop. Na afloop krijg je de twee analyses uitgeprint mee naar huis, zodat je alles na het consult rustig kunt nalezen en bewaren. Dit consult kan persoonlijk bij mij in mijn praktijk in Liempde of online via zoom. In dat geval krijg je de twee analyses per mail toegestuurd.

 

Investering

€ 125,00

 

Boeken van dit consult kan via deze link: Persoonlijk astrologie consult

 

 

Na ontvangst van je bestelling/betaling, mail ik je om een afspraak te maken en om je naam, geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd te vragen (die heb ik nodig ter voorbereiding). Ook zal ik de eerst mogelijke beschikbare data doorgeven, waarop het consult mogelijk is en of je via zoom of persoonlijk af wenst te spreken.

 

Let wel op, afspraken vinden alleen op de volgende tijden en dagdelen plaats (dus geen uitzonderingen, avonden of weekenden):

 

Op maandagen om 10.00 uur of 14.00 uur

Op dinsdagen om 10.00 uur of 14.00 uur

Op donderdagen om 10.00 uur of 14.00 uur

 

Een consult duurt doorgaans tussen de 1 en 1,5 uur en mag opgenomen worden.

 

Heb je nog vragen? Mail me dan gerust via esther@het12ehuis.nl

 

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.