Nieuwsbrief – september 2022 – EEN KARMISCHE MAAND

Nieuwsbrief september 2022 – Het 12e Huis

 

SEPTEMBER – EEN KARMISCHE MAAND

 

 

Er staan in september 2022 zeer veel (5!) planeten retrograde en daar komt op 10 september Mercurius bij. Wil je nog met iets starten of iets in gang zetten, dan is het raadzaam dit voor de 10e te doen. Daarna komt er een periode van afwachten, bezinnen, analyseren en ordenen en komt er niet veel van de grond. Vooral informatie mag geanalyseerd en geordend worden, omdat september de Maagd-maand is en planeet Mercurius de heerser is van dit teken. Er gebeurt veel in de wereld en de media speelt hier een grote rol in. Luister liever naar je onderbuikgevoel, ontdek wat jouw waarheid is. Niet alles wat je ziet of hoort is waar. Ben alert in september en handel zorgvuldig en doordacht, dan heb je de grootste kans dat je jezelf niet teleurstelt.

 

Numerologisch bekeken is september 2022 een 6-maand. Een karmische maand. Je gaat deze maand oogsten, wat je afgelopen maanden gezaaid hebt. Aan gedachten, gevoelens, innerlijk werk en concrete acties. De consequenties worden in september duidelijk. Daarom is het zo belangrijk dat je alert bent en alles analyseert en ordent wat nu op je pad komt. Waar heb jij in het verleden aandeel in gehad? Sta je nog steeds achter de keuzes die je het afgelopen jaar gemaakt hebt? Denk je nog steeds wat je een paar maanden geleden dacht? Of is het tijd om andere keuzes en beslissingen te maken? Word je hier bewust van. Niet om jezelf de schuld te geven of te veroordelen, maar om ervan te leren en in de toekomst andere (betere?) keuzes te maken. Alleen jij kunt op belangrijke levensvragen het antwoord geven, door naar je hart, je intuïtie en je innerlijke stem te luisteren. Kom deze maand met jezelf in het reine, mentaal, fysiek, emotioneel, energetisch en spiritueel.

 

Bij de maand september 2022 hoort tarotkaart XV De Duivel. Ook deze kaart vraagt je in september 2022 los te komen van (opgelegde) beperkingen of (oude) patronen. Tenminste, als iets, iemand of een situatie niet goed (meer) voor je voelt. Vaak denken we dat we vastzitten of dat we geen keus (meer) hebben. Ook al heeft dat niets met de werkelijkheid te maken. Leg jij de macht en kracht buiten jezelf? De overheid? De media? Je familie, buren of collega’s? Of luister je naar je eigen hart? Je eigen gevoel en volg je je eigen weg? Die keus mag jij in september gaan maken. Omdat er zoveel planeten retrograde lopen, krijg jij hier alle tijd en ruimte voor. Ik wens je veel wijsheid toe, want sommige keuzes en beslissingen, kunnen niet meer teruggedraaid worden. Ben dus vooral trouw aan jezelf, dan kun je het niet snel verkeerd doen. Je bent verantwoordelijk voor je eigen geluk en dat ligt in je, niet buiten je…. Beduvel jezelf niet!

 

Op donderdag 1 september a.s. om 10.00 uur ben ik weer LIVE op Facebook en Instagram met de tarot maandvoorspelling voor september 2022. Daarin vertel ik nog meer over de energie van september en alle astrologische, numerologische en tarot invloeden. Je kunt me dan ook live vragen stellen via de chat. Kun je er niet live bij zijn, dan is deze video naderhand terug te vinden op de tijdlijn van Facebook (op mijn Het 12e Huis pagina), als IGTV op Instagram en als bewerkte video op YouTube. Deze video is dan ook te beluisteren als podcast op alle bekende kanalen. Wil je me volgen, check dan deze link: www.het12ehuis.nl/links/

 

 

 

 

HET 12e HUIS NIEUWS

 

Nieuw cursusprogramma Het 12e Huis

De vakantie van Het 12e Huis is voorbij! Achter de schermen ben ik druk bezig met de planning van nieuwe cursussen en workshops voor najaar/winter 2022 en 2023, zowel off- als online. Zodra de planning volledig is, zal ik hier een aparte mail over sturen. Houd je mailbox dus goed in de gaten!

De Maankalender en Maanagenda 2023

 

In september komt ook mijn nieuwe Maankalender 2023 uit! Ook de Maanagenda 2023 verschijnt weer. In mijn Het 12e Huis webshop zijn ze helaas nog niet verkrijgbaar, maar je kunt jouw exemplaar wel alvast via uitgeverij Hajefa bestellen via deze link: https://webwinkel.hajefa.nl/maankalender-2023

Zodra ik mijn exemplaren binnen heb, zal ik dit op mijn social mediakanalen delen.

 

Alle linkjes en social mediakanalen die benoemd zijn in deze nieuwsbrief, vind je hier overzichtelijk terug: https://www.het12ehuis.nl/links/

 

Heb je over één (of meerdere) nieuwtjes in deze nieuwsbrief nog vragen? Mail me gerust via: esther@het12ehuis.nl Ik help je graag verder.

 

Ik wens je een wijze en overzichtelijke maand september toe en graag tot de volgende nieuwsbrief op 1 oktober a.s.!

 

Astrologische groet,

Het 12e Huis

Esther van Heerebeek

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.