Nieuwsbrief oktober 2022 – PLOTSELINGE VERANDERINGEN EN DOORBRAKEN

Nieuwsbrief oktober 2022 – Het 12e Huis

 

 

OKTOBER – PLOTSELINGE VERANDERINGEN EN DOORBRAKEN

 

 

Er komt eindelijk weer wat beweging in oktober. Nadat in september zes planeten retrograde hebben gelopen, gaat planeet Mercurius op 2 oktober weer direct lopen. Er komt dan weer beweging in kwesties of situaties, zowel persoonlijk als wereldwijd. Alles wat on hold stond, komt in beweging. Wacht je op reactie of antwoord, dan is de kans groot dat dit na 2 oktober gaat gebeuren. Rond 8 oktober gaat transformatieplaneet Pluto weer vooruitlopen en daarna volgt planeet Saturnus op 23 oktober. Dit ga je ook wereldwijd terugzien. Alles wat stagneerde of vastliep, wordt nu weer in beweging gebracht. Er komen vrijwel zeker veranderingen aan. Wil je zelf met iets starten of opnieuw beginnen, dan kun je daar deze maand absoluut mee aan de slag. Doe dit wel het liefst voor 30 oktober, want dan gaat actieve planeet Mars weer retrograde lopen…

 

Numerologisch bekeken is oktober 2022 een 7-maand. Een maand om te bezinnen. Je blik naar binnen te richten en aan zelfreflectie te doen. De kans is groot dat je rust nodig hebt met dit maandgetal. Geef je daaraan over. Push en forceer niets, zorg goed voor jezelf. Zeker wanneer je ziek of niet fit bent. Neem de tijd om emoties te verwerken, zeker wanneer er veel in je leven (is) gebeurd. Verder is oktober altijd de maand in het jaar dat al een voorproefje geeft voor het komende jaar, in dit geval 2023. Thema’s die deze maand in je leven spelen of gebeurtenissen die zich voordoen of ontwikkelen, gaan hoogstwaarschijnlijk ook een rol spelen in 2023. Iets om in de gaten te houden of je bewust van te zijn.

 

Bij de maand oktober 2022 hoort tarotkaart XVI De Toren. De kans op veranderingen, doorbraken, inzichten of plotselinge gebeurtenissen is groot in oktober. Dit is absoluut niet om je bang te maken, laat dat duidelijk zijn. Er hangt echter al maanden ‘iets in de lucht’ en deze maand kan dit tot een uitbarsting komen. Zowel in je persoonlijke leven als in de wereld. Dit kan juist een bevrijding of flinke opluchting zijn. Spanningen vallen weg en eventuele onduidelijkheden ook. Misschien krijg je eindelijk dat inzicht of weet je plots de oplossing voor een nijpend probleem. Er kunnen waarheden boven tafel komen en illusies doorgeprikt worden. Leugens kunnen ontmaskerd worden. Wat dat betreft kan dit wel eens de interessantste maand van het jaar worden! Houd niet vast aan het oude, zeker wanneer het niet goed (meer) voelt. Deze kaart vraagt je open te staan voor het nieuwe, het betere, het zuivere en te vertrouwen in een positieve afloop.

 

 

 

 

HET 12e HUIS NIEUWS

 

Tarot maandvoorspelling oktober 2022 per sterrenbeeld

 

Ben jij benieuwd wat jou te wachten staat in oktober? Schrijf je dan gratis in voor de Tarot maandvoorspelling per sterrenbeeld op vrijdagmiddag 30 september om 13.30 uur via deze link: inschrijven

 

Kun je er niet live bij zijn? Geen probleem, schrijf je toch in, dan ontvang je ’s avonds de replay van het webinar in je mailbox.

 

 

Nieuw cursusprogramma Het 12e Huis

 

Tijdens mijn planning voor het najaar 2023 kwam ik erachter dat ik al een hele volle planning heb! Mijn schrijfwerk voor de Maankalender 2024, de wekelijkse en maandelijkse horoscopen voor Flair, Goed Gevoel, Nina, Wendy Online, BLOOM, Grazia en WIN! Puzzelblad vergt veel tijd en aandacht, waardoor ik nieuwe fysieke cursussen en workshops helaas uit moet stellen tot 2023. Ook werk ik nog steeds aan mijn boek Numerologie voor Beginners, dat ik graag dit jaar zou willen afronden. Vandaar dat ik mij in december ga buigen over een nieuwe cursus en workshop planning voor het voorjaar van 2023, waar ik je graag in de nieuwsbrief van december van op de hoogte stel.

Wil je toch starten met het leren van tarotkaarten leggen of het duiden van je eigen geboortehoroscoop, kijk dan eens naar het ruime aanbod online cursussen bij Het 12e Huis via deze link: https://het12ehuis.nl/online-cursussen/ Zowel voor beginners als gevorderden.

Online-cursussen hebben veel voordelen! Je kunt op ieder gewenst moment starten en les volgen via de professionele online academie van Het 12e Huis. Zowel met mobiel, ipad of computer. Met duidelijke instructievideo’s, les- en werkboeken, gemaakt door mijzelf. Plus persoonlijke begeleiding van mij, via besloten Facebookgroepen. Eenmaal een onlinecursus aangeschaft, dan heb je daar levenslang toegang toe en kun je een cursus zo vaak als je wilt opnieuw doen of bekijken.

 

 

De Maankalender 2023

 

 

 

 

De Maankalender 2023 is inmiddels verkrijgbaar bij Het 12e Huis. Deze kun je eenvoudig bestellen via deze link: https://het12ehuis.nl/product/de-maankalender-2023/

 

Alle linkjes en social mediakanalen die benoemd zijn in deze nieuwsbrief, vind je hier overzichtelijk terug: https://www.het12ehuis.nl/links/

 

 

Heb je over één (of meerdere) nieuwtjes in deze nieuwsbrief nog vragen? Mail me gerust via: esther@het12ehuis.nl Ik help je graag verder.

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.