Nieuwsbrief november 2022 – DE WAARHEID KOMT AAN HET LICHT

Nieuwsbrief november 2022 – Het 12e Huis

 

NOVEMBER – DE WAARHEID KOMT AAN HET LICHT

 

 

Een belangrijke astrologische gebeurtenis vindt plaats op 8 november a.s. Dan is er namelijk een volle maan in Stier met maansverduistering, oftewel een eclips. Dit gaat heel wat waarheden blootleggen, niet alleen in je persoonlijke leven, ook wereldwijd. Zeker omdat de maan een conjunctie maakt met vernieuwende planeet Uranus, die weer een spanningsaspect vormt met behoudende planeet Saturnus. Er kunnen in november dus schokkende en vernieuwende gebeurtenissen plaatsvinden, die ervoor zorgen dat je zaken, situaties en problemen anders bekijkt. Hier kun je je voordeel mee doen. Houd in ieder geval het heft in eigen hand in de Schorpioen-maand en volg je eigen waarheid, dan kan deze maand positief verrassend voor je uitpakken!

 

Numerologisch bekeken is november 2022 een 8-maand. Dit is één van de krachtgetallen en deze invloed geeft je letterlijk de kracht en energie om op positieve wijze de maand door te komen. Houd vast aan je plannen en geef niet te snel op. De aanhouder wint. Uithoudingsvermogen en wilskracht zijn belangrijke eigenschappen deze maand. Weet je die op te brengen, dan kun je ongekende successen boeken. Weet dus goed wat je wilt en welke doelen je op de lange termijn wenst te bereiken. Dan kun je jezelf versteld doen staan.

 

Bij de maand november 2022 hoort tarotkaart VIII Gerechtigheid. Eerlijk zijn naar jezelf is deze maand essentieel. Wat is jouw waarheid? Volg je dit of laat je je beïnvloeden door anderen? Of door wat je hoort op het nieuws of via sociale media? Wat resoneert met jou en wat niet? Dat zijn vragen die je je in november mag stellen. Ook is de kans groot, dat er gerechtigheid plaats zal vinden in de wereld. Alles wat onrechtvaardig is geweest, wordt recht gezet. Hierbij is je intuïtie essentieel. Je innerlijk weten, ‘weet’ wat waar is en wat niet. Durf daarnaar te luisteren en te handelen, dan ben je rechtvaardig voor jezelf en de mensen om je heen.

 

 

 

HET 12e HUIS NIEUWS

 

De Maankalender 2023

 

 

De Maankalender 2023 is verkrijgbaar bij Het 12e Huis. Deze kun je eenvoudig bestellen via deze link: https://het12ehuis.nl/product/de-maankalender-2023/

Leef iedere dag in harmonie met de maan en lees wat wel of juist niet gunstig is om te doen, op het gebied van gezondheid, ontspanning, voeding en tuinieren.

 

Tarot maandvoorspelling november 2022

Ben jij benieuwd wat jou te wachten staat in november? Op maandagmiddag 31 oktober jl. ben ik LIVE geweest op Facebook en Instagram met de tarot maandvoorspelling voor november. Heb je deze live gemist, geen probleem. Je kunt deze terugkijken op de social mediakanalen van Het 12e Huis en op YouTube. Alle linkjes vind je hier: https://het12ehuis.nl/links/

 

 

Tarot maandvoorspelling per sterrenbeeld op Wendy Online

Wil je weten wat je per sterrenbeeld te wachten staat in november 2022? Lees dan vanaf 1 november a.s. de tarot maandhoroscoop op Wendy Online. Dat kun je via deze link https://www.wendyonline.nl/author/astrologe-esther-van-heerebeek/ doen.

 

Alle linkjes en social mediakanalen die benoemd zijn in deze nieuwsbrief, vind je hier overzichtelijk terug: https://www.het12ehuis.nl/links/

 

Heb je over één (of meerdere) nieuwtjes in deze nieuwsbrief nog vragen? Mail me gerust via: esther@het12ehuis.nl Ik help je graag verder.

 

Ik wens je een krachtige maand november toe en graag tot de volgende nieuwsbrief op 1 december a.s.!

 

Astrologische groet,

Het 12e Huis

 

Esther van Heerebeek

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.