Nieuwsbrief november 2017 – Schorpioen

Nieuwsbrief november 2017 – Schorpioen

 

Hallo Tarot, Astrologie en/of Numerologie liefhebber!

 

We zijn in de donkerste maand van het jaar terecht gekomen en dat past uitstekend bij het mysterieuze dierenriemteken Schorpioen. Tot 22 november a.s. staat de Zon in dit onderzoekende teken, dat gek is op het lezen van psychologische thrillers en uit is op diepgang. Dit is voor ons allemaal een goede maand om met onszelf bezig te zijn. Een soort van zelfanalyse. Welke gedachten spoken er rond in mijn hoofd en welk effect heeft dat op mijn gedrag of stemming? Dat soort vragen kun je je stellen. Houd je van schrijven, dan is een dagboek ter zelfreflectie bijhouden, nu een goed plan. In de Schorpioen periode geef je niet snel op. Je bent vasthoudend en je laat pas los wanneer je iets tot op de bodem hebt uitgezocht.

 

November is numerologisch een (2+0+1+7+11 =21, 2+1= 3) 3-maand. Het getal 3 is het getal van groei en ontwikkeling. In combinatie met deze Schorpioen maand, je innerlijke groei en ontwikkeling. Je krijgt deze maand de kans om veel over jezelf te leren en erachter te komen wie je nu werkelijk bent en waar je (on)gelukkig van wordt. Doe iets met de waardevolle inzichten die je deze maand over jezelf krijgt. Doe er iets mee. Pas het toe. En creëer het leven voor jezelf, waar je van droomt!

 

Tarotkaarten XXI De Wereld en III De Keizerin horen hier deze maand bij. Dat sluit mooi aan bij de Schorpioen energie en het getal 3. Creëer je eigen, plezierige wereld door dingen te doen die jou gelukkig maken. Om te gaan met mensen, die je positieve energie geven. Stoppen met zaken die je energie kosten of die zorgen opleveren. Je hebt meer in eigen hand dan je denkt. Koester jezelf. Zorg goed voor jezelf en geef niet op. Ook voor jou zijn mooie dingen weggelegd. Houd vol en blijf geloven in jezelf.

 

November quote:

“Gedachten zijn geen feiten.”

 

ALGEMEEN NIEUWS

De Astrologische Almanak 2018 is inmiddels overal verkrijgbaar. Online en in de boekwinkels. Natuurlijk ook te verkrijgen bij de webshop van Het 12e Huis. Surf dus snel naar: https://www.het12ehuis.nl/webshop/ Misschien een leuk cadeau idee voor december? De Astrologische Scheurkalender 2018 wordt helaas niet meer uitgegeven op de reguliere manier. Het 12e Huis heeft het daarom in eigen beheer uitgegeven als De Astrologische Jaarkalender 2018 in een handige gids vorm. Het voordeel is dat je in 2018 niet alleen vooruit kunt kijken, maar ook terug kunt bladeren. De jaarkalender is verkrijgbaar via de webshop van Het 12e Huis of via bol.com. Als paperback of e-book. Hier de link naar het e-book:https://www.bol.com/nl/p/de-astrologische-jaarkalender-2018/9200000084219998/?suggestionType=searchhistory

 

TAROT NIEUWS

Op dinsdag 3 april 2018 kun je bij Het 12e Huis een workshop Tarot volgen. Bij minimaal 8 deelnemers, gaat de workshop door. Aanmelden kan eenvoudig via de website van Het 12e Huis. Daar vind je ook alle informatie over de workshop.

 

Iedere week plaatst Het 12e Huis op de facebookpagina en twitter de Tarot weekkaart. Deze kaart geeft aan met welke tendensen je de komende week te maken kunt krijgen. Ook worden daar adviezen bij gegeven. Volg gratis de Facebook pagina of Twitter om niets meer te missen!

 

ASTROLOGIE NIEUWS

Op vrijdag 18 mei 2018 kun je bij Het 12e Huis een workshop Astrologie volgen. Bij minimaal 8 deelnemers, gaat de workshop door. Aanmelden kan eenvoudig via de website van Het 12e Huis. Daar vind je ook alle informatie over de workshop.

 

Persoonlijke geboortehoroscopen of jaaranalyses zijn te bestellen bij Het 12e Huis. Direct via de webshop! In digitale vorm voor euro 35,– per stuk. Meer info is te vinden op deze website op de astrologie pagina. Ook een leuk en persoonlijk cadeau idee voor december!

 

NUMEROLOGIE NIEUWS

Op vrijdag 20 april 2018 kun je bij Het 12e Huis een workshop Numerologie volgen. Bij minimaal 8 deelnemers, gaat de workshop door. Aanmelden kan eenvoudig via de website van Het 12e Huis. Daar vind je ook alle informatie over de workshop.

 

Een goede maand november gewenst en graag tot december 2017!

 

Het 12e Huis

Esther van Heerebeek

Op deze website van Het 12e Huis kun je je gratis inschrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief met actuele informatie over Astrologie, Tarot en Numerologie!

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.