Nieuwsbrief mei 2023 – TIJD OM TE GENIETEN

MEI 2023 – TIJD OM TE GENIETEN

 

In mei hebben we nog tot de 15e te maken met een retrograde Mercurius. Tot medio mei is het dus aan te raden niet te veel te willen of in actie te komen. Het juist rustig aan te doen en vooral na te denken en te evalueren wat je graag na de 15e neer zou willen zetten of doen. Dan kom je goed beslagen ten ijs en vermijd je impulsacties die geen stand zullen houden. Naast de zon en Mercurius, komt rond 18 mei ook planeet Jupiter in Stier te staan. Deze Stier-maand heeft dus veel Stier-kwaliteiten! Dat betekent de tijd nemen voor je plannen, je werk en alle taken die je te doen hebt. Ga voor kwaliteit in plaats van kwantiteit! Bovenal is dit een maand om van te genieten. Hopelijk zit het weer mee en hebben we te maken met een zonnige lente.

 

Numerologisch bekeken is mei 2023 een 3-maand. Ook dit getal gaat over genieten, vreugde ervaren, plezier maken en de boel de boel te durven laten. Dit zal de één gemakkelijk afgaan dan de ander, maar durf je hieraan over te geven! Het is een positieve groei en ontwikkeling en vanuit rust en ontspanning, kunnen juist prachtige nieuwe ideeën ontstaan of barst je plots van de inspiratie. Een heerlijke maand om creatief bezig te zijn en op alle fronten in je leven goed voor jezelf te zorgen.

 

Bij mei 2023 hoort zowel tarotkaart III De keizerin en XII De Gehangene. Dit betekent eveneens de tijd nemen, jezelf de rust gunnen om na te denken, te genieten of iets nieuws te leren of te ervaren. De lente start nu echt op en daar mag je met volle teugen van genieten. Richt je focus op wat werkelijk belangrijk voor je is en omring je met mensen waar je blij en positief van wordt. Probeer niet te verzanden in zorgen of gepieker, probeer in het hier en nu te leven en te zien wat er wel is en wat je wel hebt. Dat zorgt in no time voor een fijn en vreugdevol gevoel.

 

Ik vertel in de mei-editie van het online maandprogramma Verrijk je Dag in een video uitgebreid over alle ontwikkelingen in mei 2023. Wil jij ook dagelijks op de hoogte gehouden worden van tarot, astrologische of numerologische invloeden, doe dan mee met het maandprogramma Verrijk je Dag. Meer informatie hierover, vind je verderop in deze nieuwsbrief. Aanmelden kan nog t/m 4 mei.

 

 

HET 12e HUIS NIEUWS

 

Verrijk je Dag – doe mee in mei 2023!

 

Wil je iedere dag graag een reflectiemomentje voor jezelf? Weer even intunen op je spirituele kanaal? Middels een dagkaart, planeetinvloed uitleg of tarot maandvoorspelling door astrologe Esther van Heerebeek? Of meer weten over alle astrologische ontwikkelingen in mei? Dan is het online maandprogramma Verrijk je Dag echt iets voor jou! Eenvoudig via de Telegram app op je mobiel of tablet.

Je kunt je t/m 4 mei a.s. aanmelden voor de maand mei 2023 en wanneer je voor de kwartaal of halfjaar optie kiest, ontvang je er GRATIS het e-book Tarot voor Beginners of Numerologie voor Beginners bij, t.w.v. 11,99 of 23,98! Je kunt al voor 12,00 per maand meedoen! Let op, dit is de LAATSTE maand met deze toffe bonussen bij de kwartaal of halfjaaroptie.

Wil je meer weten en je aanmelden, check dan deze link: https://www.het12ehuisacademie.nl/verrijkjedag/

Ik hoop je als nieuwe deelnemer te mogen begroeten bij Verrijk je Dag!

 

 

Numerologie voor Beginners

 

Wil jij inzicht in jezelf of je leven met behulp van getallen, check dan onderstaande linken voor mijn E-book of paperback Numerologie voor Beginners:

E-book Numerologie voor Beginners, prijs euro 11,99: https://het12ehuis.nl/product/numerologie-voor-beginners-e-book/

Paperback Numerologie voor Beginners, prijs euro 19,95 excl. 4,85 verzendkosten: https://het12ehuis.nl/product/numerologie-voor-beginners-paperback/

 

 

Data Experience-lesdagen in 2023 – meld je nu alvast aan voor Astrologie

 

In 2023 vinden ook weer fysieke workshops plaats in Brabant. De Experience-lesdagen. Een hele zaterdag les in Tarot, Astrologie, Numerologie, Engelen of Intuïtieve Ontwikkeling, volledig verzorgd met lunch, koffie/thee en gratis boek! Allemaal gegeven door astrologe Esther van Heerebeek van Het 12e Huis!

De eerstvolgende Experience-lesdag is de Astrologie dag en vindt bij voldoende deelnemers plaats op zaterdag 17 juni a.s. van 10.00 – 16.00 uur. Meld je aan via: esther@het12ehuis.nl

Heb jij hier interesse in of wil je meer info over prijzen en data, check dan deze link:

https://het12ehuis.nl/themaworkshops-en-overige-cursussen/

 

Ik hoop je in 2023 persoonlijk te ontmoeten op één van deze Experience-lesdagen!

 

Alle linkjes en social mediakanalen die benoemd zijn in deze nieuwsbrief, vind je hier overzichtelijk terug: https://www.het12ehuis.nl/links/

 

Heb je over één (of meerdere) nieuwtjes in deze nieuwsbrief nog vragen? Mail me gerust via: esther@het12ehuis.nl Ik help je graag verder.

 

Ik wens je een gezellige maand mei toe en graag tot de volgende nieuwsbrief rond 1 juni a.s.!

 

Astrologische groet,

Het 12e Huis

Esther van Heerebeek

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.