Nieuwsbrief – mei 2021

Nieuwsbrief Het 12e Huis – mei 2021

 

Hallo Tarot, Astrologie en/of Numerologie liefhebber!

We zijn in de Stier-maand mei terechtgekomen, de lente is begonnen. Langzaam maar zeker komt de wereld weer in bloei en wordt er gelukkig weer iets meer mogelijk. We mogen als het ware ontwaken uit onze winterslaap en de beperkende coronamaatregelen. De Stier invloed vraagt je te genieten van en dankbaar te zijn voor wat er is en wat je hebt. Dat voedt je op een positieve manier. De Stier is een aards teken, dat praktisch en nauwgezet te werk gaat. Laat jezelf deze maand dus rustig ontwaken en kijk wat je graag zou willen realiseren.

 

Mei 2021 is numerologisch berekend een 1-maand. Dat maakt van mei een uitstekende maand om met of aan iets nieuws te beginnen. Vorige maand heb je misschien al plannen gemaakt of nagedacht over wat je graag zou willen. Nu is de tijd aangebroken om dit in de praktijk te gaan brengen. Maak je plannen en ideeën concreet. Je kunt het succesvol maken, door een eerste stap te zetten en het niet te groot te maken. Stap voor stap op weg naar je doel. Daardoor wordt de kans veel groter dat je de eindstreep haalt. Wil je je einddoel te snel bereiken, dan is de kans groot dat je afhaakt of gedemotiveerd raakt. Blijf realistisch en kijk wat echt mogelijk is. Waar je daadwerkelijk tijd en energie voor hebt.

 

Bij mei 2021 hoort tarotkaart I De Magiër. Op deze kaart zie je dat alle mogelijkheden binnen handbereik liggen. Gesymboliseerd door de pentakel, de kelk, het zwaard en de staf op tafel. Vertaald betekent dit, dat jij de talenten, vaardigheden en kennis bezit, om datgene te doen wat je wenst. Maar jij bent degene die het in gang moet zetten. Zodat het zaadje een plant kan worden. Kom in actie, geloof en heb vertrouwen in jezelf en in je plannen en ga ervoor. Nooit geschoten is altijd mis. Deze kaart geeft in ieder geval aan, dat je over voldoende energie beschikt deze maand, om je ideeën, plannen en wensen concreet vorm te geven. Ga er dus voor.

 

 

HET 12e HUIS NIEUWS

 

Workshops en cursussen 2021 bij HET 12e HUIS

Vanwege de coronamaatregelen, lijkt het helaas ook in mei 2021 nog niet haalbaar om nieuwe data te plannen voor cursussen en workshops. Vandaar dat ik heb moeten besluiten, nieuwe cursussen en workshops te plannen na de zomervakantie. Vanaf begin september zullen er weer nieuwe mogelijkheden zijn. Houd deze nieuwsbrieven, social media en de website in de gaten, voor het allerlaatste nieuws. In het najaar van 2021 kunnen we hopelijk weer veilig van start gaan, op de nieuwe locatie.

 

Gelukkig kun je wel online ieder moment van start gaan met maar liefst vier cursussen op de professionele online academie van Het 12e Huis. Zo is er de onlinecursus Start met Tarotkaarten leggen, Verrijk je leven met Tarot, Verrijk je leven met de Maan en Verrijk je leven met Astrologie. Start direct, op ieder gewenst moment. Alle info en mogelijkheid tot inschrijven vind je hier: online cursussen bij Het 12e Huis

 

Tarot maandhoroscoop per sterrenbeeld op Wendy Online

Op Wendy online lees je vanaf 1 mei mijn tarot maandhoroscoop per sterrenbeeld voor de maand mei. Check deze link: linkpagina naar Wendy Online om naar Wendy Online te gaan.

 

Tarot maandvoorspelling per sterrenbeeld

Schrijf je in voor de gratis maandelijkse LIVE webinars met de tarot voorspellingen voor de maand die komen gaat. Per sterrenbeeld vertel ik je wat je die maand mag verwachten en er is een mogelijkheid om vragen te stellen via de chat. De eerstvolgende staat gepland op vrijdag 28 mei a.s. om 14.00 uur. Kun je er niet live bij zijn, geen probleem. Schrijf je toch in, dan ontvang je ’s avonds een replay van het webinar in je mailbox. Inschrijven kan hier: inschrijven maandelijkse webinars

 

Iedere maandagochtend ben ik om 10.00 uur LIVE op Facebook en Instagram met de tarot weekkaart voorspelling voor de week die komen gaat. Hier wordt ook een podcast van gemaakt en deze video wordt ook op Youtube geplaatst. Wil je dit niet missen, maar kun je er niet (altijd) live bij zijn, abonneer je dan op de gratis wekelijkse e-mail, waarin je de linkjes krijgt naar deze live video en podcast met de weekkaart voorspelling. Zo mis je het niet meer en kun je het ook later in de week terugkijken of luisteren. Aanmelden gaat via deze link: inschrijven wekelijkse mails

 

Heb je over één (of meerdere) nieuwtjes in deze nieuwsbrief nog vragen? Mail me gerust via: esther@het12ehuis.nl Ik help je graag verder.

 

Ik wens je een mooie maand mei toe en graag tot juni of tot ziens online!

 

Astrologische groet,

Het 12e Huis

Esther van Heerebeek

 

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.