Nieuwsbrief mei 2017 – Stier

Nieuwsbrief mei 2017 – Stier

NIEUWSBRIEF

Mei 2017

Hallo Tarot, Astrologie of Numerologie geinteresseerde!

Tot 20 mei a.s. bevinden we ons in de periode van de Stier. Dit zinnelijke, bourgondische dierenriemteken zorgt ervoor, dat wij beter tot rust kunnen komen de komende weken. We zijn dan beter in staat om te genieten van de natuur, van de mensen om ons heen en alles wat onze vijf zintuigen streelt. Vanaf 3 mei a.s. gaat planeet Mercurius weer direct lopen. Dan is het gelukkig weer gedaan met alle communicatiestoornissen en problemen op het vlak van vervoer, post, computers en e-mails. We kunnen dan weer met een gerust hart afspraken maken of pakketjes bestellen.

Mei is numerologisch een (2+0+1+7+5=15=1+5= 6) 6-maand. Het getal 6 gaat over keuzes maken. Over harmonie en balans zoeken en vinden. Je gevoel volgen in plaats van je verstand. Het getal 6 heeft ook met familie te maken en je verantwoordelijkheid daarvoor nemen. Goed zorgen voor jezelf en voor je dierbaren. Dit zijn thema’s waar je in mei 2017 mee te maken kunt krijgen. Laat je gevoel deze maand de graadmeter zijn. Niet je verstand. Dan zal het meteen een stuk gemakkelijker voor je zijn om de juiste keuzes te maken.

Tarotkaart VI De Geliefden sluit daar naadloos op aan. Alleen door jezelf lief te hebben, kun je anderen liefhebben. Bescherm jezelf tegen negatieve invloeden, mensen of situaties. Geef je grenzen aan. Daarmee geef je aan, dat je jezelf belangrijk vindt. En dat je het waard bent om van te houden. Laat je gevoel je kompas zijn. Doe niets tegen je gevoel in. Dan vind je de rust en harmonie in jezelf en kun je pas echt genieten van de mooie en bijzondere dingen, mensen en gebeurtenissen in het leven.

 

Quote voor mei:

“De waarheid herken je door je gevoel.”

ALGEMEEN NIEUWS

De webshop van Het 12e Huis is online! Je kunt hier snel en veilig alle boeken en kalenders van Esther van Heerebeek kopen, maar ook de persoonlijke geboortehoroscopen en jaaranalyses. Op den duur komen er ook andere (aanverwante) artikelen bij, zoals allerlei tarotkaarten, stenen, etherische oliën en nog veel meer. Check dus regelmatig:  https://www.het12ehuis.nl/webshop/

TAROT NIEUWS

Iedere week (op maandagochtend) plaatst Het 12e Huis op Facebook en Twitter de Tarot weekkaart. Deze kaart geeft aan met welke tendensen je de komende week te maken kunt krijgen. Ook worden daar adviezen bij gegeven. Volg gratis de Facebook pagina of Twitter om niets meer te missen!

ASTROLOGIE NIEUWS

Persoonlijke geboortehoroscopen of jaaranalyses zijn vanaf nu direct via de webshop van Het 12e Huis te bestellen! In digitale vorm voor euro 35,– per stuk. Wil je een van deze twee edities bestellen, surf dan snel naar www.het12ehuis.nl/webshop/

 

NUMEROLOGIE NIEUWS

Op Facebook en Twitter verschijnen regelmatig weetjes over de Numerologie! Ook heeft Esther van Heerebeek een bord Numerologie op Pinterest. Mis niets meer en volg Het 12e Huis via de diverse social media.

Graag tot juni 2017!

Het 12e Huis

Esther van Heerebeek

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.