Nieuwsbrief maart 2023 – BIJZONDERE TIJDEN

Maart 2023 – BIJZONDERE TIJDEN

 

In maart vinden twee bijzondere en uitzonderlijke transits plaats, Zo gaat op 8 maart 2023 planeet Saturnus naar het teken Vissen en wel tot 26 mei 2025! Deze planeet heeft sinds december 2020 in Waterman gestaan, dus er komt vanaf maart een totaal andere energie. In deze periode van bijna 2,5 jaar (!) ben je praktischer in het realiseren van je dromen en wensen. Je trapt niet zo snel in een illusie en je staat met beide benen op de grond. Je staat dus realistischer in het leven en tegelijkertijd sta je meer open voor spiritualiteit. Saturnus maakt dit echter gemakkelijker concreet, je kunt je spirituele inzichten beter in de praktijk brengen dan voorheen.

 

Daarbij krijgen we in maart het voorproefje van Pluto in Waterman van 24 maart t/m 11 juni 2023. Ten tijde van de Franse revolutie tussen 1789 en 1799 hadden we ook met deze transformerende transit te maken. Dus dit is een belangrijk voorproefje van wat vanaf 22 januari 2024 definitief zal worden voor de komende 20 jaar! Pluto is de verwoester, de transformator, de ultieme veranderaar. We zijn op weg naar een nieuwe wereld. Oude invloeden wereldwijd, zullen tussen eind maart en medio juni 2023 op de proef worden gesteld. Wanneer er iets verandert, is dat definitief. Denk hierbij aan de macht van overheden, regeringen, instanties, economie en de financiële wereld. Datgene wat al jaren in de lucht hangt en toe is aan verandering, heeft grote kans in deze periode voorgoed te veranderen. Op naar meer individuele vrijheid, saamhorigheid en onafhankelijkheid. Het is in deze periode een les om je eigen autoriteit te zijn, i.p.v. de verantwoordelijkheid bij een ander (of overheid of instantie) te leggen. Sta in je kracht!

 

Numerologisch bekeken is maart 2023 een 1-maand. Maart is dus een uitstekende maand om opnieuw te beginnen en een nieuwe start te maken op welk vlak je het ook wenst. Dit kan met je werk, je relatie, je gezondheid of een andere kwestie in je leven te maken hebben. Dit past perfect bij de bijzondere transits van Saturnus in Vissen en Pluto in Waterman. Weet wat je wilt, wat jouw waarheid is en volg dat pad. Laat je niet door de massa beïnvloeden en volg je hart, dan kun je daar de komende maanden positief verder op bouwen.

 

Bij maart 2023 hoort tarotkaart X Het Rad van Fortuin. Dit kan een zeer onrustige en onvoorspelbare maand worden. Het is daarom raadzaam het heft in eigen hand te nemen en je niet te laten meeslepen door verontrustende nieuwsberichten of angst zaaierij. Blijf dicht bij jezelf en bepaal je weg vanuit je hart. Volg je eigen pad vanuit je eigen waarden en normen en doe alleen iets, wanneer het echt goed voelt, niet omdat anderen het zeggen of ‘de meeste mensen dit doen’. Je eigen pad volgen, zorgt ervoor dat je je eigen fortuin creëert! Heb vertrouwen dat je de kracht hebt om alles aan te kunnen, wat er ook op je pad komt of gebeurt en dat je de benodigde kennis en vaardigheden bezit om jouw doelen waar te maken.

 

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van tarot, astrologische of numerologische invloeden, doe dan mee met het maandprogramma Verrijk je Dag. Meer informatie hierover, vind je verderop in deze nieuwsbrief.

 

 

HET 12e HUIS NIEUWS

 

Verrijk je Dag – doe mee in maart 2023!

 

Wil je iedere dag graag een reflectiemomentje voor jezelf? Weer even intunen op je spirituele kanaal? Middels een dagkaart, planeetinvloed uitleg of tarot maandvoorspelling door astrologe Esther van Heerebeek? Dan is het nieuwe maandprogramma Verrijk je Dag echt iets voor jou! Eenvoudig via de Telegram app op je mobiel of tablet.

 

Je kunt je t/m 4 maart a.s. aanmelden voor de maand maart 2023 en wanneer je voor de kwartaal of halfjaar optie kiest, ontvang je er GRATIS het e-book Tarot voor Beginners of Numerologie voor Beginners bij, t.w.v. 11,99 of 23,98! Je kunt al voor 12,00 per maand meedoen!

 

Enkele reacties van deelnemers Verrijk je Dag – februari 2023:

 

‘Wil dolgraag doorgaan met Verrijk je dag, want het zit boordevol dagelijkse Inspiratie.’ Aan het einde van de maand en ook: ‘Ik heb het erg leuk gevonden om deel te nemen aan afgelopen maand en heb er hele mooie tips uitgehaald! Bedankt!!’

 

‘Ik heb zo duidelijk antwoord gekregen.’

 

‘Heel herkenbaar deze week.’

 

Wil je meer weten en je aanmelden, check dan deze link: https://www.het12ehuisacademie.nl/verrijkjedag/

 

Ik hoop je als nieuwe deelnemer te mogen begroeten bij Verrijk je Dag!

 

 

 

 

Numerologie voor Beginners

 

Mijn boek Numerologie voor Beginners is uit en nu al een groot succes! Dank je wel allemaal!

 

Ik heb ze weer op voorraad en wil jij inzicht in jezelf of je leven met behulp van getallen, check dan onderstaande linken voor het E-book of de paperback:

E-book Numerologie voor Beginners, prijs euro 11,99: https://het12ehuis.nl/product/numerologie-voor-beginners-e-book/

 

Paperback Numerologie voor Beginners, prijs euro 19,95 excl. 4,85 verzendkosten: https://het12ehuis.nl/product/numerologie-voor-beginners-paperback/

 

 

Data Experience-lesdagen in 2023 – meld je nu aan voor Tarot

 

Naast een groot aanbod online cursussen, gaan er in 2023 ook weer fysieke workshops van start in Brabant. De Experience-lesdagen! Een hele zaterdag les in Tarot, Astrologie, Numerologie, Engelen of Intuïtieve Ontwikkeling, volledig verzorgd met lunch, koffie/thee en gratis boek! Allemaal gegeven door astrologe Esther van Heerebeek van Het 12e Huis!

 

De eerstvolgende Experience-lesdag is de Tarot dag en vindt bij voldoende deelnemers plaats op zaterdag 1 april a.s. van 10.00 – 16.00 uur. Meld je aan via: esther@het12ehuis.nl

 

Heb jij hier interesse in of wil je meer info over prijzen en data, check dan deze link:

https://het12ehuis.nl/themaworkshops-en-overige-cursussen/

 

Ik hoop je in 2023 persoonlijk te ontmoeten op één van deze Experience-lesdagen!

 

 

Alle linkjes en social mediakanalen die benoemd zijn in deze nieuwsbrief, vind je hier overzichtelijk terug: https://www.het12ehuis.nl/links/

 

 

Heb je over één (of meerdere) nieuwtjes in deze nieuwsbrief nog vragen? Mail me gerust via: esther@het12ehuis.nl Ik help je graag verder.

 

 

Ik wens je een geweldige maand maart toe en graag tot de volgende nieuwsbrief rond 1 april a.s.!

 

 

Astrologische groet,

Het 12e Huis

Esther van Heerebeek

 

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.