Nieuwsbrief maart 2022 – GET READY FOR A BUMPY RIDE!

Nieuwsbrief – Het 12e Huis – maart 2022

 

GET READY FOR A BUMPY RIDE!

 

Tijdens maart 2022 hebben we gelukkig meer hoop en vertrouwen, omdat planeet Jupiter in Vissen staat en dat hebben we hard nodig. In maart gebeurt er namelijk weer veel, zowel in onszelf als in de wereld. Zo lopen er geen planeten retrograde meer en staan er maar liefst vier planeten in Waterman en dat versnelt het tempo op allerlei vlakken deze maand. De lente komt eraan, omdat de zon op 20 maart a.s. in Ram komt te staan. Bijna alle planeten maken speciale conjuncties (verbindingen) deze maand en dat zorgt voor dynamische vooruitgang. Wederom in jezelf en in de wereld. De conjuncties tussen planeten Venus en Mars kunnen resets betekenen voor relaties en ook een nieuw begin op andere vlakken. Dus fasten your seatbelts, het wordt een bumpy ride!

 

 

Numerologisch bekeken is maart 2022 een 9-maand. Dat betekent opruimen, afronden en weer opnieuw beginnen. Zaken die niet kloppen, komen aan het licht en daar kun je afstand van gaan doen. Doe weg wat niet meer past of je vooruitgang belemmert. Neem afscheid van mensen die niet meer bij je passen en maak ruimte voor nieuwe relaties en vriendschappen. Dit proces kan soms schokkend zijn of uit onverwachte hoek komen, maar draagt wel bij aan een positieve vooruitgang.

 

 

Bij de maand maart 2022 hoort tarotkaart IX De Heremiet. Juist omdat er zoveel gebeurt en het allemaal zeer hectisch kan worden in maart, is het belangrijk dat je trouw blijft aan jezelf en je eigen wijsheid. Geloof niet alles wat je ziet of hoort op TV, radio of social media. Voel of het met jou resoneert en zo niet, leg het dan naast je neer. Je intuïtie is deze maand ijzersterk en daar mag je volop op vertrouwen. Heb je behoefte aan rust of wil je je af en toe alleen terugtrekken, doe dat dan. Op die manier kun je alles voor jezelf verwerken en weer energetisch bijtanken.

 

 

HET 12e HUIS NIEUWS

 

 

NIEUW! De fysieke cursussen en workshops voorjaar/zomer 2022 zijn gepland! – Schrijf je nu in –

Vanaf maart zijn er weer diverse cursussen en workshops gepland bij Het 12e Huis voor het voorjaar/zomer 2022. Een Engelencursus I (5 lessen), een cursus Tarot voor Beginners (12 lessen) en een workshop Astrologie en Numerologie (iedere workshop is verdeeld over 2 dagdelen). Check deze link voor alle info, data en kosten: https://het12ehuis.nl/bij-het-12e-huis/agenda/ Scroll naar beneden op die pagina voor de fysieke workshops/cursussen. Ik hoop je binnenkort als nieuwe cursist te mogen verwelkomen!

 

 

Stap op 2 maart 2022 in bij ‘Een Jaar Geluk en Balans met de Maan’

Wil jij iedere dag tips en adviezen ontvangen over hoe je geluk en balans in je leven kunt creëren onder invloed van de maan? Onder professionele en enthousiaste begeleiding van astrologe Esther van Heerebeek van Het 12e Huis? Dan is ‘Een Jaar Geluk en Balans met de Maan’ echt iets voor jou! Op 2 maart a.s. is er weer een nieuw instapmoment, omdat het nieuwe maan is. Wanneer je je vóór 3 maart aanmeldt, ontvang je 365 dagen lang, iedere dag een mail van mij, met daarin de maanstand en -fase van die dag, plus verrassende tips, adviezen en recepten, speciaal voor die dag. EXTRA BONUS: meld je aan en krijg de online cursus Start met Tarotkaarten leggen t.w.v. euro 29,95 er GRATIS bij! Meer info en aanmelden kan via deze link: https://www.het12ehuisacademie.nl/maanjaarprogramma/

 

 

Maandelijkse LIVE Tarot maandkaartvoorspelling voor maart 2022

De tarot maandkaart voorspelling voor maart 2022 staat inmiddels online op Youtube, Facebook en Instagram (IGTV). Ik bespreek daarin de energie, tendensen en ontwikkeling voor de komende maand via de tarot maandkaart.

 

 

Op donderdagochtend 31 maart a.s. om 10.00 uur kom ik weer LIVE voor de maandkaart voorspelling voor april.

 

 

Check onderstaande link voor mijn social mediakanalen. De LIVE is ook als podcast te beluisteren op Anchor, Spotify en Itunes.

 

 

Alle linkjes die benoemd zijn in deze nieuwsbrief, vind je hier overzichtelijk terug: https://www.het12ehuis.nl/links/

 

 

Heb je over één (of meerdere) nieuwtjes in deze nieuwsbrief nog vragen? Mail me gerust via: esther@het12ehuis.nl Ik help je graag verder.

 

 

 

 

Ik wens je een positieve maand maart toe en graag tot de volgende nieuwsbrief op 1 april a.s.! (Geen grap 😉

 

Astrologische groet,

 

Het 12e Huis

Esther van Heerebeek

 

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.