Nieuwsbrief maart 2017 – Vissen

Nieuwsbrief maart 2017 – Vissen

Nieuwsbrief maart 2017 – Vissen

We zijn in de maand van de Vissen terecht gekomen! Tijdens deze periode dagdromen we wat meer en is onze intuïtie ijzersterk. Van de andere kant ervaren we wat meer chaos in ons (gevoels)leven. En we zijn wat vaker iets kwijt. Grenzen aangeven kan een issue zijn, omdat we ons wat al te graag opofferen voor de ander. Het is deze maand dus belangrijk om in al je kwetsbaarheid sterk te zijn en duidelijk je grenzen aan te geven. Op 4 maart gaat planeet Venus retrograde (terug) lopen. En wel tot 16 april a.s. In deze periode draait het thema liefde om jezelf! Hoeveel houd jij van jezelf? En zorg je voor jezelf? De liefde voor jezelf staat t/m 16 april centraal.

Maart is numerologisch een (2+0+1+7+3=13=1+3= 3) 4-maand. Het getal 4 is een van de krachtgetallen. Je hebt in maart de kracht om op te komen voor jezelf en je bent in staat duidelijk te zijn. De verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf en je acties. En je grenzen aan te geven. Dat is geen egoïsme. Dat is goed zorgen voor jezelf. En dat past helemaal bij het Vissen thema deze maand en de retrograde gang van liefdesplaneet Venus.

Tarotkaart IV De Keizer hoort daar ook bij. Hij is de archetypische vader van de Tarot. Hij is in staat om verantwoordelijkheid te nemen voor wie hij is en wat hij wilt. En te zorgen voor de mensen die hem dierbaar zijn. Daar horen wel plichten en regels bij. De plicht om op te komen voor jezelf. Je gevoel de hoofdrol te laten spelen. En je niet door de regels en wetten van anderen op de tweede plaats te laten zetten. Laat jezelf gelden en volg je eigen weg. Zodat je met een goed gevoel in het leven kunt staan!

 

Quote voor maart:

“Vertrouw op de timing van gebeurtenissen die in je leven plaatsvinden.”

ALGEMEEN NIEUWS

Wegens persoonlijk omstandigheden zijn er voorlopig geen cursussen en workshops meer te volgen bij Het 12e Huis. Op dit moment ligt de focus op het schrijfwerk. De Astrologische Almanak 2018, De Astrologische Scheurkalender 2018 en de wekelijkse horoscopen voor Flair en Veronica Magazine. Geboortehoroscopen en jaaranalyses zijn nog gewoon te bestellen. Uiteraard verschijnt iedere maand de nieuwsbrief en op facebook/twitter blijft Het 12e Huis ook actief. Zodra er weer cursussen en workshops te volgen zijn, wordt dat in de nieuwsbrief, op de website of op facebook/twitter bekend gemaakt. Excuus voor het eventuele ongemak.

TAROT NIEUWS

Iedere week plaatst Het 12e Huis op de facebookpagina en twitter de Tarot weekkaart. Deze kaart geeft aan met welke tendensen je de komende week te maken kunt krijgen. Ook worden daar adviezen bij gegeven. Volg gratis de facebook pagina of twitter om niets meer te missen!

ASTROLOGIE NIEUWS

Persoonlijke geboortehoroscopen of jaaranalyses blijven bestelbaar bij Het 12e Huis. In digitale vorm voor euro 30,– per stuk. Wil je een van deze twee boekjes bestellen, mail dan naar esther@het12ehuis.nl. Meer info is te vinden op de website www.het12ehuis.nl op de astrologie pagina.

 

NUMEROLOGIE NIEUWS

Op facebook verschijnen regelmatig weetjes over de Numerologie! Mis niets meer en volg de facebookpagina Het 12e Huis.

Graag tot april 2017!

Het 12e Huis

Esther van Heerebeek

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.