Nieuwsbrief juni 2017 – Tweelingen

Nieuwsbrief juni 2017 – Tweelingen

NIEUWSBRIEF JUNI 2017 – TWEELINGEN

Hallo Tarot, Astrologie en/of Numerologie liefhebber!

 

We zijn in de maand van de veelzijdige Tweelingen terechtgekomen. Tot 21 juni a.s. staan we nog onder deze invloed. Dat betekent veel sociale contacten, gezellige gesprekken, snel schakelen en veel humor. Wel kunnen we wat rustelozer zijn en niet in staat om zaken af te maken. Maar dat mag (letterlijk!) de pret niet drukken. Tweelingen is een luchtig teken, dat liever wat oppervlakkiger in het leven staat, dan op serieuze wijze. Heb je iets te kopen of verkopen, dan gaat je dat deze maand goed af. Dit teken kan als geen ander onderhandelen en een goed verkoop praatje houden. En dat lukt ons nu allemaal wat beter, omdat we in de Tweelingen periode zitten.

 

Juni is numerologisch een (2+0+1+7+6=16=1+6= 7) 7-maand. In deze juni maand zitten we vaak in gedachten. Zoals een Tweelingen dat ook doet. Het is goed om alles voor jezelf op een rijtje te zetten en na te denken over de toekomst. Daar gaat het getal 7 namelijk over. Misschien overweeg je om een cursus of studie te gaan volgen. Dan helpt dit getal je daarbij. Je kunt je nu goed focussen en leerstof pik je snel op. Zorg dat je erachter komt wat je werkelijk wil in juni. Dan kun je daarna met volle vaart vooruit.

 

Tarotkaart VII De Zegewagen hoort hierbij. Stel je doel en ga ervoor! Deze kaart vraagt je eveneens om je doel helder te krijgen. Want alleen wanneer je weet welke richting je uit wil, kun je op pad gaan. Een TomTom instellen, terwijl je de bestemming niet weet, werkt ook niet. Dan kom je niet ver. Onderschat verder je gedachtekracht niet. Door positief te denken en te affirmeren kun je veel bereiken deze maand. Je bent sterker dan je denkt. Neem de tijd om alles op een rijtje te krijgen en trek je desnoods even terug. Mediteren of mindfullness past daar eveneens goed bij. Dan kun je daarna snel als held op de zegewagen op pad gaan. En je doelen succesvol bereiken!

 

Quote voor juni:

“Neem het risico of verlies de kans.”

 

ALGEMEEN NIEUWS

De webshop van Het 12e Huis is online! Bestel daar snel en veilig alle boeken en kalenders van Esther van Heerebeek, maar ook de persoonlijke geboortehoroscopen. De Rider Waite Tarot decks zijn weer op voorraad en samen te koop met het boek Tarot voor Beginners. Surf dus snel naar: https://www.het12ehuis.nl/webshop/

 

TAROT NIEUWS

Iedere week plaatst Het 12e Huis op de facebookpagina en twitter de Tarot weekkaart. Deze kaart geeft aan met welke tendensen je de komende week te maken kunt krijgen. Ook worden daar adviezen bij gegeven. Volg gratis de facebook pagina of twitter om niets meer te missen!

 

ASTROLOGIE NIEUWS

Persoonlijke geboortehoroscopen of jaaranalyses blijven bestelbaar bij Het 12e Huis. Direct via de webshop van Het 12e Huis! In digitale vorm voor euro 35,– per stuk. Meer info is te vinden op de website www.het12ehuis.nl op de astrologie pagina.

 

NUMEROLOGIE NIEUWS

Op facebook verschijnen regelmatig weetjes over de Numerologie! Mis niets meer en volg de facebookpagina Het 12e Huis.

 

Graag tot juli 2017!

Het 12e Huis
Esther van Heerebeek

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.