Nieuwsbrief januari 2023

2023 – STEL JE DOEL EN GA ERVOOR

 

Allereerst de beste wensen voor dit nieuwe jaar 2023! Astrologisch gaan er dit jaar interessante dingen gebeuren, wat zeker van invloed zal zijn over de hele wereld en voor iedereen. Zo zal het gevoel van een nieuw jaar pas echt merkbaar zijn na 21 januari a.s., wanneer planeet Mercurius weer direct (vooruit)loopt en de nieuwe maan is geweest. Tot die tijd kun je nog het gevoel hebben dat alles stagneert of dat je je nog in 2022 bevindt. Een aantal belangrijke transits die in 2023 plaats gaan vinden zijn o.a. die van Pluto in Waterman eind maart, Jupiter in Stier en Saturnus in Vissen medio en eind mei. Daarover zal ik uiteraard in de volgende nieuwsbrieven meer vertellen, het gaat in ieder geval grootse, wereldwijde veranderingen met zich meebrengen, vooral de Pluto transit, aangezien deze voor het eerst, sinds de Franse Revolutie in de 18e eeuw (!) weer tijdelijk in Waterman komt te staan. Tussen eind maart en medio juni 2023 krijgen we een voorproefje, voor wat ons vanaf 2024 voor de komende 20 jaar te wachten staat!

 

 

Numerologisch bekeken is het jaar 2023 in ieder geval een 7-jaar. In een universeel 7-jaar gaat veel aandacht uit naar onderzoeken en het perfectioneren van projecten die al eerder gestart zijn. Dit is geen jaar om iets nieuws te lanceren of te starten, eerder om iets te vervolmaken. In een 7-jaar is iedereen meer afwachtend en behoedzaam. De landbouw, de natuur en het milieu krijgen vaak meer aandacht in een 7-jaar en mensen willen graag zelfvoorzienend zijn. In de dure tijden waarin we leven, kan dit een prettige en zinvolle ontwikkeling zijn. We kunnen hier zelfs zeer inventief in worden. Een 7-jaar staat meestal bol van de tegenstellingen en kan onrust veroorzaken. Daarom is het zaak dat je je doelen helder hebt, zodat je weet welke koers je kunt varen. Reizen zijn vaak van belang in 7-jaren, zo heeft Columbus in een 7-jaar Amerika ontdekt. Ook tot bezinning komen, zelfreflectie en spiritualiteit behoort tot dit jaar. De kans is groot dat je je daar meer in gaat verdiepen. Je zult ook vaker de behoefte hebben om alleen te zijn dit jaar, je terugtrekken, zodat je alles wat er gebeurd is op een rijtje kunt zetten en verwerken. Hier lering uit trekken en vandaaruit verder je pad bewandelen.

 

 

Bij het jaar 2023 hoort tarotkaart VII De Zegewagen. Persoonlijke innerlijke ontwikkeling staat centraal dit jaar en de blik mag (meer) naar binnen gericht gaan worden. Laat je niet beïnvloeden door de buitenwereld, volg juist je eigen, authentieke weg. Gebaseerd op jouw intuïtie en innerlijk weten, want daarin schuilt jouw waarheid, puurheid en zuiverheid. Ga pas verder, wanneer je je doelen helder hebt. Focus je op één ding tegelijk en doe grondig onderzoek, dan is de kans het grootst dat je dit jaar successen boekt en voldoening ervaart. Stel je doel en ga ervoor en durf daarbij vooral volledig jezelf te zijn!

 

 

 

 

 

HET 12e HUIS NIEUWS

 

De Maankalender 2023

 

De Maankalender 2023 is nog steeds verkrijgbaar bij Het 12e Huis. Deze kun je eenvoudig bestellen via deze link: https://het12ehuis.nl/product/de-maankalender-2023/

Leef iedere dag in harmonie met de maan en lees wat wel of juist niet gunstig is om te doen, op het gebied van gezondheid, ontspanning, voeding en tuinieren. Let op, OP = OP!

 

 

Numerologie voor Beginners e-book

 

 

 

Mijn boek Numerologie voor Beginners is alvast als e-book te bestellen voor slechts euro 11,99! Krijg gemakkelijk en toegankelijk inzicht in jezelf en je leven met getallen!

Dit e-book is inmiddels via diverse online webshops te bestellen, zoals via De Slegte: bestellen e-book Numerologie voor Beginners

Wil je liever een fysiek boek in de vorm van een paperback? Deze komt eraan, nog heel even geduld…. Zodra deze verkrijgbaar is, lees je het via mijn social media kanalen of nieuwsbrieven! De paperback zal euro 19,95 gaan kosten en ik verwacht dat deze medio januari 2023 verkrijgbaar is. Coming soon!

 

Tarot maandvoorspelling per sterrenbeeld op Wendy Online

 

Wil je weten wat je per sterrenbeeld te wachten staat in 2023? Lees dan vanaf 1 januari a.s. de tarot jaarhoroscoop op Wendy Online. Dat kun je via deze link https://www.wendyonline.nl/author/astrologe-esther-van-heerebeek/ doen.

 

Jaarhoroscopen 2023 van mijn hand zijn te lezen in de volgende magazines:

 

Flair (België)

Libelle (België)

Grazia (NL)

Wendy (NL) – numerologie jaargetal horoscoop en online tarot jaarhoroscoop 2023

 

Krijg inzicht in 2023 via al mijn voorspellingen!

 

Alle linkjes en social mediakanalen die benoemd zijn in deze nieuwsbrief, vind je hier overzichtelijk terug: https://www.het12ehuis.nl/links/

 

Heb je over één (of meerdere) nieuwtjes in deze nieuwsbrief nog vragen? Mail me gerust via: esther@het12ehuis.nl Ik help je graag verder.

 

Ik wens je een relaxte maand januari toe en graag tot de volgende nieuwsbrief op 1 februari a.s.!

 

Astrologische groet,

 

Het 12e Huis

 

Esther van Heerebeek

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.