Nieuwsbrief Het 12e Huis – september 2021

 

Nieuwsbrief Het 12e Huis – september 2021

 

Hallo Tarot, Astrologie en/of Numerologie liefhebber!

 

De vakantie is voor de meeste mensen voorbij, zo ook voor Het 12e Huis. De Maagd-maand september 2021 wordt gekenmerkt door eerst maar liefst 5 (!) en eind september zelfs 6 retrograde planeten. Deze invloed kan een gevoel van stagnatie of vastzitten oproepen. Een gevoel dat je niet vooruitkomt, hoe hard je het ook probeert. Je kunt het ook anders zien. Je kunt het ook als kans zien om al je plannen te heroverwegen, aan zelfreflectie te doen en stil te staan bij wie je bent en wat je werkelijk wilt. Innerlijke rust kweken, zeker dit najaar en de rest van het jaar. Op die manier laat je de planeetinvloeden vóór je werken, in plaats van tegen je. Het is maar net hoe je er tegenaan kijkt….

 

September 2021 is numerologisch berekend een 5-maand. Dit kan voor de nodige onrust zorgen, zeker wanneer je vooruit wilt, maar dit om wat voor reden dan ook niet kan. Raak je overprikkeld of blijven je gedachten rondjes draaien, doe dan iets wat je ontspant. Wandelen in de natuur, creatief bezig zijn, yoga of mediteren. Op die manier kom en blijf je dichter bij jezelf en voorkom je innerlijke onrust en het helpt je beter te aarden.

 

Bij september 2021 hoort tarotkaart V De Hogepriester. Deze tarotkaart vraagt om heldere communicatie, naar anderen toe en ook naar jezelf. Welke gedachten heb je? Hoe spreek je jezelf toe? Ben je kritisch en oordelend, of juist begripvol en meelevend? Laat je je beïnvloeden door anderen of de media, of volg je je eigen weg? Je manier van denken en communiceren kan een hele impact hebben op de manier hoe je je voelt. Positief, vol optimisme of juist negatief, zoals in: het glas is halfleeg. Probeer je deze maand bewust te worden van je gedachten en probeer dit om te buigen naar positieve overtuigingen en affirmaties. Geniet van de kleine dingen en waardeer wat je wel hebt en wie je bent. Voel wat jouw weg is en durf deze te volgen, je doet jezelf er een groot plezier mee.

 

HET 12e HUIS NIEUWS

 

Er is heel veel nieuws bij Het 12e Huis in september!

 

Geen wekelijkse LIVE tarot voorspellingen video’s en podcasts en maandelijkse webinars meer…. Maar….

 

Er gaan gelukkig allerlei toffe nieuwe activiteiten plaatsvinden dit najaar, waar ik al mijn passie en energie in wil steken en waar jij ook van kunt profiteren! Lees hieronder wat je allemaal mag verwachten.

 

Vervolg online cursus Verrijk je leven met Tarot

Na het succes van de onlinecursus Verrijk je leven met Tarot (Grote Arcana), heb ik hard gewerkt aan het vervolg, de onlinecursus Verrijk je leven met Tarot II (Kleine Arcana). Deze onlinecursus zal rond 24 september a.s. gelanceerd worden. Check de nieuwsbrieven en de social mediakanalen van Het 12e Huis om op de hoogte te blijven van unieke acties rondom deze onlinecursus. Je kunt dan in eigen tempo, op momenten dat het jou uitkomt, zelf leren op professionele wijze tarotkaarten te leggen. Meer info over beide onlinecursussen vind je hier: https://www.het12ehuisacademie.nl/tarot/ en https://www.het12ehuisacademie.nl/salespagina-tarot-2/

 

 

Er zijn inmiddels diverse boeiende en inzichtgevende onlinecursussen te volgen bij Het 12e Huis! Zowel voor beginners als gevorderden, op het gebied van Astrologie, Tarot en leven in harmonie met de Maan.Een mooie bezigheid nu het najaar en de winter weer in aantocht zijn. Alle info vind je hier: https://het12ehuis.nl/online-cursussen/

 

Tarotagenda 2022 full color in twee formaten

Wil jij inzicht in jouw jaar via de Tarot? Bestel dan nog de hele maand september de Tarotagenda 2022 in A4 of A5-formaat met korting! Info en bestellen kan hier:

 

Tarotagenda 2022 A4-formaat: https://het12ehuis.nl/product/tarotagenda-2022-in-full-colour-a4-formaat-en-ringband/

 

Tarotagenda 2022 A5-formaat: https://het12ehuis.nl/product/tarotagenda-2022-in-full-colour-a5-formaat-en-ringband/

 

De Tarotagenda’s worden uiterlijk vanaf week 36 verstuurd.

 

De Maankalender 2022

De Maankalender 2022 is verschenen! Je kunt de Maankalender 2022 vanaf nu bestellen, op de webshop van Het 12e Huis via deze link: https://het12ehuis.nl/product/de-maankalender-2022/

 

Ook zal er nog een toffe actie komen in combinatie met de onlinecursus Verrijk je leven met de Maan … ! Dus houdt Het 12e Huis de komende tijd goed in de gaten!

 

Tarot maandvoorspellingen per sterrenbeeld op Wendy Online

De tarot maandhoroscoop voorspelling per sterrenbeeld voor de maand september is te lezen op Wendy Online. Check deze link: https://www.wendyonline.nl/author/astrologe-esther-van-heerebeek/

 

Boek en online cursus Numerologie voor Beginners

Ik ga in het najaar van 2021 EINDELIJK mijn boek Numerologie voor Beginners schrijven! Naast Tarot voor Beginners en Astrologie voor Beginners, kan dit boek natuurlijk niet ontbreken en daar ga ik graag mee aan de slag. Ook ga ik daar een onlinecursus Verrijk je leven met Numerologie bij maken, zodat iedereen die dat wenst, inzicht kan krijgen in zijn of haar leven middels de wondere wereld van de getallen! Wanneer alles volgens plan verloopt, hoop ik het boek en de onlinecursus in het voorjaar van 2022 te lanceren. kunnen lanceren. Volg je Het 12e Huis, dan zal ik je regelmatig op houden van updates van mijn vorderingen.

Alle linkjes vind je overzichtelijk hier terug, ook naar alle (toekomstige) acties en de weekhoroscopen online: https://www.het12ehuis.nl/links/

 

Heb je over één (of meerdere) nieuwtjes in deze nieuwsbrief nog vragen? Mail me gerust via: esther@het12ehuis.nl Ik help je graag verder.

 

Ik wens je een mooie en relaxte maand september toe en graag tot de volgende nieuwsbrief op 1 oktober a.s.!

 

Astrologische groet,

Het 12e Huis

 

Esther van Heerebeek

 

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.