Nieuwsbrief Het 12e Huis – september 2020

Nieuwsbrief Het 12e Huis – september 2020

 

Hallo Tarot, Astrologie en/of Numerologie liefhebber!

De zomer is weer voorbij! Ook voor Het 12e Huis. Astrologisch bekeken is er het nodige gaande. Er is nog steeds sprake van een gespannen situatie vanwege Saturnus in Steenbok en Mars in Ram. Deze laatste gaat 9 september a.s. retrograde lopen en wel tot 14 november 2020. We gaan een tijd tegemoet van het zoeken naar oplossingen en omdat we nu ook nog in de Maagd periode zitten, gaat dit gepaard met vergaande analyses, ordenen en opruimen. De vraag is en blijft hoe we i.v.m. de corona crisis verder moeten. Terug naar het oude “normaal” of een nieuw “normaal”? Daar zal deze maand nog de nodige beweging in zijn en onze gemoederen nog vaak bezighouden.

September 2020 is numerologisch berekend een 4-maand. Voor velen is de vakantie voorbij en scholen starten weer. Veel mensen zijn weer aan het werk en iedereen is weer bezig met de orde van de dag. 4 is een krachtgetal en verschaft ons de nodige energie om dit te kunnen doen. Het is wel zaak dat je je grenzen blijft bewaken en niet teveel hooi op je vork gaat nemen. Zeker nu energie planeet Mars ook nog eens retrograde gaat lopen. Ben realistisch en praktisch, daar heb je in september 2020 het meeste baat bij.

Hier hoort tarotkaart IV De Keizer bij. De Keizer vraagt je deze maand je verantwoordelijkheden te nemen. Zowel zakelijk als privé. Duidelijke doelen en grenzen te stellen en je alleen bezig te houden met zaken, taken of projecten die haalbaar zijn. Impulsiviteit is af te raden, dat werkt alleen maar averechts. Denk goed na in september, voordat je stappen zet of beslissingen neemt en maak alles zo concreet mogelijk.

HET 12e HUIS NIEUWS

Mijn boek Astrologie voor Beginners op nummer 1 in de top 10 astrologieboeken aanraders!

Deze zomer werd ik positief verrast door het bericht dat mijn boek Astrologie voor Beginners op nummer 1 staat van meest aangeraden boeken m.b.t. astrologie. Het volledige artikel lees je hier: https://besteboekentips.nl/astrologie/ Ik ben super blij met deze erkenning.

Gratis Volle Maan Meditatie

Deze maand komt mijn Maankalender 2021 uit en de Maanagenda 2021. Daarnaast is het woensdag 2 september volle maan en op 16 november start er een nieuwe online cursus Verrijk je leven met de Maan. Redenen genoeg om als cadeau een GRATIS Volle Maan meditatie te maken, die je bij iedere volle maan kunt beluisteren om nog meer in harmonie met de maan te leven. Deze Volle Maan Meditatie vraag je hier aan: https://www.het12ehuis.nl/gratis-e-book-inzicht-in-jouw-jaar/gratis-volle-maan-meditatie/

Ook is er een nieuwe, besloten facebook groep in het leven geroepen voor iedereen die op de hoogte gehouden wil houden van maannieuws, de Maankalenders en Maanagenda’s en de toekomstige online cursus Verrijk je leven met de Maan. Gratis lid worden, kun je via deze link: https://www.facebook.com/groups/371722980510660

NIEUW! De Tarotagenda 2021

Op veler verzoek (en eigen wens!) heb ik een Tarotagenda 2021 gemaakt. Deze agenda heeft meerdere functies en is niet alleen als agenda bedoeld. Het is namelijk naast een overzichtelijke agenda ook een soort dagboek, om meer inzicht in jezelf te krijgen via de Rider Waite Tarotkaarten. De agenda is ruim opgezet, met veel ruimte voor je afspraken, maar ook voor notities en eigen inzichten en ervaringen. Het is namelijk heel zinvol en leerzaam om steeds je eigen bevindingen van de week of maand op te schrijven en te ontdekken hoe jij de tarotkaart in je dagelijkse leven hebt herkend. In groot A4 formaat, volledig in kleur en met stevige ringband. Profiteer van de pre-order aanbieding:

PRE-ORDER AANBIEDING: bestel voor 7 september 2020 en ontvang de Tarotagenda 2021 voor slechts euro 19,95 i.p.v. euro 21,95! *

Dit is exclusief verzendkosten (euro 4,50) en verzending van de Tarotagenda 2021 vindt plaats in week 37 2020. Onder alle bestellers tot 7 september 2020 worden nog 2 Maankalenders 2021 verloot, dus grijp je kans.

Meer info en bestellen van de Tarotagenda 2021 kan hier: https://www.het12ehuis.nl/webshop/tarotagenda-2021/

Wekelijks LIVE met tarot weekkaart voorspelling

Iedere maandagochtend ben ik weer om 10.00 uur LIVE op Facebook, Youtube en Instagram met de tarot weekkaart voorspelling. Krijg inzicht en advies over de week die voor je ligt. Ben jij er ook bij? Je hoeft je hier niet voor aan te melden, je kunt het gratis volgen op één van onderstaande kanalen:

Volg het op Facebook: https://www.facebook.com/het12ehuis/

Volg het op Instagram: https://www.instagram.com/estherastro75/

Volg het op YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCovcRa-Hrr4bvX1rTww4vTQ

Wekelijks nieuwe podcast aflevering met tarotkaart van de week

Iedere maandag rond 12.00 uur, kun je de tarotkaart van de week ook beluisteren als podcast. Via Anchor, Itunes Apple Podcast of Spotify. Krijg inzicht en advies over de week die voor je ligt. Het zou super zijn wanneer je het podcast kanaal van Het 12e Huis zou willen volgen! Dan krijg je een melding wanneer er een nieuwe podcast is gepubliceerd.

Beluister podcasts via Anchor: https://anchor.fm/esther-van-heerebeek-spijkers

Beluister podcasts via Spotify: https://open.spotify.com/show/56h7w2wsnSfBALcr2zXznd

Beluister podcasts via Itunes: https://podcasts.apple.com/nl/podcast/welkom-bij-het-12e-huis-podcast-kanaal/id1507943777

Gratis webinar Tarotvoorspellingen per sterrenbeeld voor de maand oktober 2020

Tijdens deze gratis maandelijkse webinars vertel ik per sterrenbeeld, met de tarotkaarten, wat jou in oktober te wachten staat. Dit staat gepland op zaterdagmiddag 26 september om 14.00 uur. Hier kun je je al voor inschrijven, via deze link: https://www.het12ehuis.nl/webinars/

Besloten Facebook groep Tarot & Astrologie inzichten

Het 12e Huis heeft een inspirerende besloten Facebook groep, waar je je gratis voor aan kunt melden! Hier wordt met gelijkgestemden van alles gedeeld op het gebied van astrologie, tarot en spiritualiteit. Meld je ook gratis aan bij deze gezellige en community: https://www.facebook.com/groups/tarotenastrologieinzichten/ Op deze manier houden we gedurende de maand online contact.

Wendy Online

Op Wendy Online lees je iedere maand de tarothoroscoop per sterrenbeeld. Op 1 september verschijnt de september editie. Check deze link: https://www.wendyonline.nl/author/astrologe-esther-van-heerebeek/

Heb je over één (of meerdere) nieuwtjes in deze nieuwsbrief nog vragen? Mail me gerust via: esther@het12ehuis.nl Ik help je graag verder.

Een goede, gezonde maand toegwenst en graag tot 1 oktober.

Astrologische groet,

Het 12e Huis
Esther van Heerebeek

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.