Nieuwsbrief Het 12e Huis – september 2019

Nieuwsbrief Het 12e Huis – september 2019

 

Hallo Tarot, Astrologie en/of Numerologie liefhebber!

Voor de meesten zit de vakantie erop en dat geldt ook voor Het 12e Huis. We trappelen weer om aan de slag te gaan! Tot 22 september staat de zon in Maagd. Maagden zijn goed in analyseren, ordenen en opruimen. Alles wat met gezondheid of bewuste leefwijze te maken heeft, vinden deze mensen interessant. In alles wat Maagden doen, gaan ze precies en perfectionistisch te werk. Soms op het pietluttige af. Zekerheid is belangrijk voor een Maagd en ze hebben een scherp oog voor detail. Maagden zijn over het algemeen hard werkend en zeer dienstbaar, maar kunnen veel moeite hebben met veranderingen.

September 2019 is numerologisch bekeken een 3-maand. Een maand voor (persoonlijke) groei & ontwikkeling, maar ook van plezier en gezelligheid. Je gevoel mag stromen en doe iets met je creativiteit. Heb je interesse in een bepaald onderwerp, dan is september een perfecte maand om te starten met een cursus, workshop of opleiding.

Hier hoort tarotkaart III De Keizerin bij. Deze kaart vraagt je in september goed te zorgen voor jezelf! Sta niet alleen klaar voor anderen, onderneem ook dingen voor jezelf. Besteed tijd aan zaken waar jij blij van wordt of waar je een goed gevoel van krijgt.

HET 12e HUIS NIEUWS

De Maankalender 2020 van Esther van Heerebeek en de Maanagenda 2020 liggen in de winkels! Ze zijn al te bestellen via uitgeverij Hajefa via onderstaande link en vanaf 6 september ook bij Het 12e Huis. We zijn benieuwd naar jullie reacties!

https://webwinkel.hajefa.nl/RD_Productinfo?RBA_AC=9789463318143

In het spirituele magazine Bloom (voorheen bekend als Para-Astro in België) staat in september een artikel over astrologie en engelen. In november verschijnt weer een nieuw artikel van Esther in Bloom. Houd de website, deze nieuwsbrieven en social media van Het 12e Huis goed in de gaten wanneer je op de hoogte gehouden wilt worden over alle activiteiten van Esther.

AGENDA HET 12e HUIS 
Ook in september staan er weer diverse activiteiten op het programma bij Het 12e Huis.

Op donderdagavond 12 september start de inspirerende cursus Intuïtieve Ontwikkeling en op maandagavond 23 september gaan we weer werken met de Engelensymbolen. Check vrijblijvend onderstaande link naar de agenda van Het 12e Huis voor alle informatie.

De cursus Tarot voor Beginners is verschoven naar januari 2020. Exacte data volgen nog.

De volledige agenda en mogelijkheid tot inschrijven, vind je via deze link:

https://www.het12ehuis.nl/bij-het12e-huis/agenda/

LET OP: In verband met drukte is het voorlopig niet meer mogelijk om consulten astrologie, tarot of numerologie te boeken bij Het 12e Huis. Excuus voor dit ongemak. Zodra hier weer ruimte voor is, lees je dit op de website van Het 12e Huis.

Het 12e Huis wenst je een plezierige maand september toe!

Graag tot de nieuwsbrief oktober of tot ziens bij Het 12e Huis.

Hartelijke groet,

Het 12e Huis
Esther van Heerebeek

 

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.