Nieuwsbrief Het 12e Huis – oktober 2021

Hallo Tarot, Astrologie en/of Numerologie liefhebber!

 

In deze Weegschaal maand gaan maar liefst vier planeten na een lange periode, direct (vooruit) lopen. Op 4 oktober gaan planeet Pluto, op 11 oktober planeet Saturnus en op 18 oktober planeten Mercurius en Jupiter direct lopen. Na een periode van innerlijke reflectie en transformatie, een periode van stagnatie en beperkte vooruitgang op meerdere fronten in de wereld, komt er heel langzaam, maar zeker weer wat beweging. In onszelf en in de wereld. De maand oktober laat door deze verandering van planeetbewegingen, letterlijk een langzame transformatie zien en dit geeft alvast een voorproefje qua invloed en energie voor het jaar 2022.

 

Oktober 2021 is numerologisch berekend een 6-maand. Ook dat is alvast een voorproefje voor het jaar 2022. In oktober (en straks ook in het jaar 2022) heb je behoefte aan harmonie, balans en verbinding. Rust en duidelijkheid. Dingen doen en beslissingen nemen die goed voelen in plaats van verplicht zijn of verstandig. Er mag letterlijk een nieuwe balans gecreëerd worden in je leven en het is aan jou natuurlijk, hoe dat eruitziet. Maar we zijn eraan toe, dat is een ding dat zeker is en het is aan jou om keuzes te gaan maken die voor jou dat goede en fijne gevoel bevorderen.

 

Bij oktober 2021 hoort tarotkaart VI De Geliefden. Deze tarotkaart vraagt je deze maand keuzes te maken vanuit je hart. Je gevoel te volgen en energetisch, vanuit liefde, licht en begrip verbindingen te leggen. Met jezelf en met je medemens. Of je het nu eens bent met elkaar of niet. Door alle maatregelen die nu gelden wat betreft corona, is dat niet altijd even gemakkelijk. De kans is groot dat de verdeeldheid vergroot wordt onder de bevolking en de vraag is, of dat voor jou goed voelt. Of jij daaraan mee wilt (blijven) doen. Durf in oktober open en eerlijk naar je gevoel te kijken en te luisteren en daarnaar te handelen en je niet te laten beïnvloeden door anderen of de media. In jezelf is jouw waarheid te vinden, niet buiten jezelf!

 

HET 12e HUIS NIEUWS

 

 

Het 12e Huis is aangesloten bij Keuze Vrij Bij Mij

Naar aanleiding van de huidige maatregelen inzake de coronacrisis, heeft Het 12e Huis zich aangesloten bij het platform Keuze Vrij Bij Mij. Bij Het 12e Huis is namelijk IEDEREEN welkom, gevaccineerd of ongevaccineerd. Ik sta 100% achter vrije keuze van de mens, rondom lichaam en gezondheid. Meer informatie over dit mooie initiatief, voor ondernemers en dienstverleners, vind je hier: https://keuzevrijbijmij.nl Dit past volgens mij ook heel mooi bij de energie van de maand oktober 2021.

 

Diverse agenda’s verkrijgbaar bij Het 12e Huis

Er zijn inmiddels diverse agenda’s en kalenders 2022 verkrijgbaar bij Het 12e Huis. Zo is er de Tarotagenda 2022 in A4 (euro 24,95) of A5-formaat (euro 19,95), de Astrologische Agenda 2022 (euro 13,95) en de Maanagenda 2022 (euro 12,95). Meer info en bestellen kan via deze link, op = op: https://het12ehuis.nl/product-categorie/agendas-en-kalenders/

 

 

De Maankalender 2022

Leef ook in 2022 in harmonie met de maan. De Maankalender 2022 van Esther van Heerebeek is eveneens te bestellen op de webshop van Het 12e Huis via deze link: https://het12ehuis.nl/product/de-maankalender-2022/

 

 

Tarot maandvoorspellingen per sterrenbeeld op Wendy Online

De tarot maandhoroscoop voorspelling per sterrenbeeld voor de maand oktober is te lezen op Wendy Online. Check deze link: https://www.wendyonline.nl/author/astrologe-esther-van-heerebeek/

 

Alle linkjes vind je overzichtelijk hier terug: https://www.het12ehuis.nl/links/

 

Heb je over één (of meerdere) nieuwtjes in deze nieuwsbrief nog vragen? Mail me gerust via: esther@het12ehuis.nl Ik help je graag verder.

 

Ik wens je een liefdevolle maand oktober toe in licht en verbinding en graag tot de volgende nieuwsbrief op 1 november a.s.!

 

Astrologische groet,

Het 12e Huis

Esther van Heerebeek

 

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.