Nieuwsbrief Het 12e Huis – oktober 2020

Nieuwsbrief Het 12e Huis – oktober 2020

 

Hallo Tarot, Astrologie en/of Numerologie liefhebber!

Vurige planeet Mars is in september retrograde gaan lopen en 14 oktober komt planeet Mercurius daar ook nog bij. We starten en eindigen de maand oktober met een volle maan, dus astrologisch bekeken is er weer van alles gaande! Dat maakt van deze maand een maand van bezinning en zelfreflectie. Emoties kunnen soms hoog oplopen en dat kun voor de nodige chaos en onrust zorgen. Het is aan te raden geen belangrijke beslissingen te nemen in oktober. Alleen wanneer dat niet anders kan. Heb je enige invloed op keuzes en beslissingen, neem ze dan vóór 13 oktober a.s. Dan heb je de meeste kans dat dit positief uitpakt.

Oktober 2020 is numerologisch berekend een 5-maand. Dat benadrukt de onrust en chaos die ook astrologisch gezien van invloed is in oktober. Communicatie is belangrijk deze maand en dan vooral eerlijk, open en helder zijn. Verkondig je eigen waarheid, ben zo authentiek mogelijk. Probeer niet te oordelen, maar je eigen leven te leiden volgens je eigen normen en waarden. Daarmee creëer je rust in jezelf, wat voor chaos er ook in de buitenwereld gaande is.

Hier hoort tarotkaart V De Hogepriester bij. De Hogepriester vraagt je te leven naar je eigen waarheid. Je niet te laten beïnvloeden door anderen of mensen die harder schreeuwen of je iets proberen op te leggen. Volg je eigen waarden, normen en principes. Handel daarnaar en ben open en eerlijk in je manier van communiceren. Durf je gevoelens te delen en te uiten, zeker wanneer je er last van hebt. Maak ruimte in jezelf en zorg dat je jezelf steeds weer recht in de ogen kunt kijken. In deze turbulente tijden, met honderden verschillende meningen, is dat ontzettend belangrijk.

HET 12e HUIS NIEUWS

De Maankalender 2021 en de Maanagenda 2021

De Maankalender 2021 (euro 15,95) en de Maanagenda 2021 (euro 12,95) zijn nu overal verkrijgbaar! Bestellen kan ook via de webshop van Het 12e Huis via deze link: https://www.het12ehuis.nl/webshop/de-maankalender-2021/

Gratis Volle Maan Meditatie

Daarnaast is het zowel 1 oktober als 31 oktober a.s. volle maan en op 16 november start er een nieuwe online cursus Verrijk je leven met de Maan. Redenen genoeg om als cadeau een GRATIS Volle Maan meditatie te maken, die je bij iedere volle maan kunt beluisteren om nog meer in harmonie met de maan te leven. In oktober 2020 zelfs twee keer. Deze Volle Maan Meditatie vraag je hier aan: https://www.het12ehuis.nl/gratis-e-book-inzicht-in-jouw-jaar/gratis-volle-maan-meditatie/

De Tarotagenda 2021 en leuke actie online cursus Start met Tarot

De Tarotagenda 2021 is op voorraad en kan besteld worden in de webshop van Het 12e Huis. Deze agenda heeft meerdere functies en is niet alleen als agenda bedoeld. Het is namelijk naast een overzichtelijke agenda ook een soort dagboek, om meer inzicht in jezelf te krijgen via de Rider Waite Tarotkaarten. In groot A4 formaat, volledig in kleur en met stevige ringband.

Je kunt deze agenda bestellen voor euro 21,95 (excl. verzendkosten). Nu met leuke actie online cursus Start met Tarotkaarten leggen! Verder in deze nieuwsbrief lees je daar meer over. Meer info en bestellen Tarotagenda 2021 kan hier: https://www.het12ehuis.nl/webshop/tarotagenda-2021/

Gratis webinar Tarotvoorspellingen per sterrenbeeld voor november 2020

Tijdens deze gratis maandelijkse webinars vertel ik per sterrenbeeld, met de tarotkaarten, wat jou in november te wachten staat. Dit staat gepland op zaterdagmiddag 31 oktober a.s. om 14.00 uur. Hier kun je je al voor inschrijven, via deze link: https://www.het12ehuis.nl/webinars/

Wendy Online

Op Wendy Online lees je iedere maand de tarothoroscoop per sterrenbeeld. Op 1 oktober verschijnt de oktober editie.

Check deze link: https://www.wendyonline.nl/author/astrologe-esther-van-heerebeek/

Workshops en cursussen NAJAAR 2020 online en bij HET 12e HUIS

Vanwege alle corona maatregelen zijn natuurlijk een aantal cursussen en workshops bij Het 12e Huis tijdelijk stopgezet en vanaf augustus weer rustig opgestart. Daardoor ben ik nu nog met een inhaalslag bezig, wat betreft lopende cursussen en workshops. Gelukkig heb ik nog een opening gevonden voor een nieuwe Workshop Astrologie. * In twee dinsdagmiddagen leer je wat astrologie is en je eigen geboortehoroscoop duiden. Data: 24 november en 8 december. Kosten: 65,– Meer info en inschrijven, kun je via deze link:

https://www.supersaas.nl/schedule/het12ehuis/Workshop_Astrologie

* De workshop is onder voorbehoud van nieuwe coronamaatregelen en gaat door bij min/max 6 deelnemers. 

Workshop Tarot voor Beginners in Tilburg *

Op zaterdagochtend 7 en 14 november a.s. van 9.30 – 12.00 uur ben ik bij cursuscentrum de Rode Amaryllis in Tilburg uitgenodigd voor het geven van een Workshop Tarot voor Beginners. Meer info en aanmelden kan via deze link: https://de-rode-amaryllis.nl

* De workshop is onder voorbehoud van nieuwe coronamaatregelen

Online cursussen

Online kun je natuurlijk altijd starten! Veilig thuis in je comfortabele stoel en in je eigen tempo. Na het succes van mijn eerste online cursus Verrijk je leven met Tarot, ben ik druk bezig met de ontwikkeling van nieuwe online cursussen die je in 2021 mag verwachten.

Nu zijn er echter ook al mooie mogelijkheden!

Start met Tarotkaarten leggen / 29,95 of i.c.m. Tarotagenda 2021 slechts 9,99!

Voor iedereen die wil starten met tarotkaarten leggen en wil ontdekken of het überhaupt iets voor ze is.

Alle info vind je via deze link: https://www.het12ehuisacademie.nl/startmettarot/

Verrijk je leven met Tarot / v.a. 299,– 

Nu kun je op ieder gewenst moment starten met deze uitgebreide, online cursus Verrijk je leven met Tarot. Op de online academie van Het 12e Huis krijg je in 12 weken/lessen alles geleerd over de Grote Arcanakaarten van de Rider Waite Tarot. In theorie en praktijk, met heldere instructievideo’s en duidelijke les- en werkboeken.

Alle info en inschrijven kan hier: https://www.het12ehuisacademie.nl/tarot/

Verrijk je leven met de Maan / v.a. 149,–

Wil je meer in harmonie leven met de maan? Voor iedere maanfase een geschikte meditatie doen en olie- en kruidenrecepten ontvangen die je bij iedere maanfase in kunt zetten om je eigen welzijn te bevorderen? Wil je weten waar iedere maanfase voor staat en wat het betekent wanneer de maan in ieder van de 12 sterrenbeelden staat? Dan is deze online cursus echt iets voor jou! Op 16 november a.s. start deze online cursus van 6 lessen op de online academie van Het 12e Huis. Meer info en inschrijven kan hier: https://www.het12ehuisacademie.nl/maan/

Heb je over één (of meerdere) nieuwtjes in deze nieuwsbrief nog vragen? Mail me gerust via: esther@het12ehuis.nl Ik help je graag verder.

Wederom een goede, gezonde maand toegewenst en graag tot 1 november.

Astrologische groet, Het 12e Huis
Esther van Heerebeek

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.