Nieuwsbrief Het 12e Huis – oktober 2019

Nieuwsbrief Het 12e Huis – oktober 2019

 

Hallo Tarot, Astrologie en/of Numerologie liefhebber!

Tot 22 oktober staat de zon in Weegschaal. Weegschalen zijn hartelijk, warm, aardig, tactvol, charmant, kunstzinnig en inschikkelijk. Ze willen mensen te vriend houden en daardoor passen ze zich vaak sterk aan. Een Weegschaal vindt het heerlijk om in gezelschap te verkeren en met iedereen te praten. Felle discussies of confrontaties gaan ze liever uit de weg, daar voelen ze zich niet fijn bij. Een Weegschaal weet iedereen om zijn of haar vinger te winden, maar neemt niet snel een eigen standpunt in. Weegschalen willen aardig gevonden worden en daar gaat dit teken heel ver in. Soms op het zoetsappige af.

Oktober 2019 is numerologisch bekeken een 22-maand. Een maand om je spirituele kennis en vaardigheden in de praktijk te gaan brengen! Heb vertrouwen dat je inmiddels genoeg aan jezelf gewerkt hebt, dat je de wereld iets te brengen hebt. Stap over je onzekerheid heen en ga ervoor. De kosmos steunt je waar nodig om je visie en talenten te ontplooien, neer te zetten en daarbij anderen te inspireren.

Hier hoort tarotkaart 0 De Dwaas bij. Het is tijd voor een nieuwe avontuur! Durf in het diepe te springen. Volg je droom. Niet onbezonnen, maar wetende dat je kunt vertrouwen op jezelf, je talenten en je intuïtie. De tijd van afwachten, onzeker zijn en jezelf tegenhouden is voorbij. In oktober 2019 krijg je de kans om datgene neer te zetten, waar je hart naar uitgaat. Waar je al lang van droomt en al tijden lang wenst. Vertrouw op jezelf en een positieve ontwikkeling.

HET 12e HUIS NIEUWS

De Maankalender 2020 van Esther van Heerebeek en de Maanagenda 2020 liggen in de winkels! Nu ook te bestellen in de webshop van Het 12e Huis:

https://www.het12ehuis.nl/webshop/webshop-boeken/maankalender-2020/

AGENDA HET 12e HUIS 
Dit najaar zijn er geen nieuwe workshops meer gepland bij Het 12e Huis. Dit in verband met lopende cursussen en workshops op locatie. Wel wordt er achter de schermen hard gewerkt aan nieuwe cursussen en workshops die begin 2020 gaan starten! Zo zal er in januari 2020 een cursus Tarot voor Beginners van start gaan en vanaf februari 2020 wordt er een bijzondere Engelencursus van 5 middagen gestart. Houd deze nieuwsbrieven, de website en social media van Het 12e Huis in de gaten voor het allerlaatste nieuws!

Heb je een verzoek wat betreft een specifieke workshop of cursus, laat het me dan gerust weten. Dan kan ik er in de planning van 2020 rekening mee houden. Stuur me dan een mailtje naar: esther@het12ehuis.nl

In verband met drukte is het voorlopig helaas niet meer mogelijk om consulten astrologie, tarot of numerologie te boeken bij Het 12e Huis. Excuus voor dit ongemak. Zodra hier weer ruimte voor is, lees je dit op de website van Het 12e Huis.

Het 12e Huis wenst je een succesvolle maand oktober toe!

Graag tot de nieuwsbrief van november 2019 of tot ziens bij Het 12e Huis.

Hartelijke groet,

Het 12e Huis
Esther van Heerebeek

 

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.