Nieuwsbrief Het 12e Huis – november 2021

Hallo Tarot, Astrologie en/of Numerologie liefhebber!

 

Deze Schorpioenen maand kan onrustig verlopen, waarbij onze emoties intens en onvoorspelbaar kunnen zijn. Op 4 november a.s. is er een nieuwe maan in dit waterteken en dan staat de maan ook nog oppositie Uranus in Stier en dit kan lastige kwesties en vragen opwerpen, die we niet kunnen negeren of wegstoppen. Het laat ons allemaal niet onberoerd. Medio november kan het grillig worden in de maatschappij met verrassende wendingen en pittige conflicten. Er worden wellicht compromissen gesloten, waar niet iedereen blij mee zal zijn. Daarom is het zaak dat je in november dicht bij jezelf blijft en voelt en weet wat jouw waarheid is. Houd je rug recht en vast aan waar jij in gelooft. Ook al staat dwars op wat de meerderheid denkt of vindt. Dit betreft een kwestie van de lange adem.

 

November 2021 is numerologisch berekend een 7-maand. Een maand van bezinning en inkeer. Leg regelmatig het contact met je innerlijk. Je onbewuste. Wat denk, voel en wil je werkelijk? Mediteer om daarachter te komen of wandel alleen in de natuur. Leef mindfull en leg andermans meningen (tijdelijk) naast je neer. Op die manier kun je hierachter komen. Het kan ook zijn dat je gedwongen wordt het rustiger aan te doen, omdat je ziek of verkouden wordt of een blessure oploopt. Zie dit als een signaal van je lichaam om het rustiger aan te doen, zodat je gemakkelijker bij je gevoel en je onbewuste kunt komen. Maak dan van de nood een deugd.

 

Bij november 2021 hoort tarotkaart VII De Zegewagen. Deze tarotkaart nodigt je eveneens uit, om je blik naar binnen te werpen en een pas op de plaats te maken. Welke doelen heb je? Wat wil jij werkelijk nastreven en bereiken? In je relatie, je vriendschappen, je gezondheid, kortom in je leven? Neem deze maand de tijd om antwoorden te krijgen op deze essentiële levensvragen. Laat je niet leven, neem het heft in eigen hand. Dat is de enige manier om krachtig en duidelijk verder te gaan, zowel deze maand als in de maanden die gaan volgen. Bepaal je koers. De weg die werkelijk de jouwe is, want dat is namelijk de enige weg die telt. Wanneer je die weg durft te bewandelen, behaal jij je persoonlijke zege.

 

HET 12e HUIS NIEUWS

 

GRATIS Mini-Maancursus 2021 start 1 november 2021

 

Wil je graag meer leren over de invloed van de maan op het dagelijkse leven en haar verschillende Maanfasen? Wanneer het bijvoorbeeld een goed moment is om een detoxkuur te volgen of te mediteren? Dan is er goed nieuws. Na het succes van vorig jaar, vindt er ook dit jaar weer een GRATIS Mini-Maancursus plaats!

Op maandag 1 november 2021 (vandaag dus!) start deze gratis Mini-Maancursus, waarin je in vijf dagen meer leert over het leven in harmonie met de maan. Lijkt je dat leuk? Schrijf je dan hier GRATIS in: https://www.e-act.nl/ah/site?a=3332&p=382272 Plus…. Je kunt ook nog winnaar worden van de onlinecursus Verrijk je leven met de Maan t.w.v. 149,– wanneer je aan deze mini-cursus meedoet. Dus doe er je voordeel mee!

 

Diverse agenda’s verkrijgbaar bij Het 12e Huis

 

Er zijn nog steeds diverse agenda’s en kalenders 2022 verkrijgbaar bij Het 12e Huis. Zo is er de Tarotagenda 2022 in A4 (euro 24,95) of A5-formaat (euro 19,95), de Astrologische Agenda 2022 (euro 13,95) en de Maanagenda 2022 (euro 12,95). Ook zijn er nog een aantal Maankalenders 2022 verkrijgbaar (15,95). Meer info en bestellen kan via deze link, maar let op: OP = OP:  https://het12ehuis.nl/product-categorie/agendas-en-kalenders/

 

Tarot maandvoorspellingen per sterrenbeeld op Wendy Online

 

De tarot maandhoroscoop voorspelling per sterrenbeeld voor de maand november is te lezen op Wendy Online. Check deze link: https://www.wendyonline.nl/author/astrologe-esther-van-heerebeek/

 

Diverse jaarhoroscopen 2022

 

Achter de schermen ben ik hard aan het werk met het schrijven van de jaarhoroscopen 2022. De komende maanden mag je de voorspellingen van mijn hand verwachten in BLOOM, Flair België, Grazia en Wendy Online. Via mijn social media kanalen en deze nieuwsbrieven, houd ik je hiervan op de hoogte en weet jij straks precies wat je in 2022 te wachten staat.

 

Alle linkjes vind je overzichtelijk hier terug: https://www.het12ehuis.nl/links/

 

Heb je over één (of meerdere) nieuwtjes in deze nieuwsbrief nog vragen? Mail me gerust via: esther@het12ehuis.nl Ik help je graag verder.

 

Ik wens je een inzichtvolle en kalme maand november toe en graag tot de volgende nieuwsbrief op 1 december a.s.!

Astrologische groet,

 

Het 12e Huis

Esther van Heerebeek

 

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.