Nieuwsbrief Het 12e Huis – november 2019

Nieuwsbrief Het 12e Huis – november 2019

 

Hallo Tarot, Astrologie en/of Numerologie liefhebber!

Hieronder vind je een zeer inzichtelijk artikel over de energie en planeetbewegingen in november 2019:

https://www.het12ehuis.nl/nieuws/blog-maandprognose-november-2019/

November 2019 is numerologisch bekeken een 5-maand. Een maand om nieuwe ervaringen op te doen en op reis te gaan. Je geestelijke horizon verbreden door boeken te lezen over spirituele onderwerpen en hierin cursussen en workshops te volgen. November gaat ook over communicatie. Praat met mensen en durf de diepgang op te zoeken. Dan staat deze maand in het teken van je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Hier hoort tarotkaart V De Hogepriester bij. Spreek je deze maand uit. Spreek je eigen waarheid en leef daarnaar. Sta voor je principes, waarden en normen, dan kom je dichter bij jezelf en meer in je kracht te staan. Leer van de gebeurtenissen in je leven, ze helpen je te groeien en ontwikkelen. Ook de lessen die moeilijk en zwaar zijn. Juiste deze ervaringen kunnen bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling, mits je daar voor open durft te staan. Ga je emoties aan in deze Schorpioenmaand en heel.

HET 12e HUIS NIEUWS

NIEUW! Engelen cursus 2020

In februari 2020 start er een bijzondere Engelencursus bij Het 12e Huis te Liempde in samenwerking metJeanne Stolzenbach. Jeanne werkt al vele jaren met de Engelenenergie en is in de regio bekend als liefdevolle energiewerker en Reiki master. Tijdens deze mooie Engelencursus ga je kennismaken met diverse aartsengelen in de theorie en in de praktijk. Via een liefdevolle Engelenmeditatie ga je jezelf verbinden met de aartsengelen en krijg je een initiatie, waarmee je na de les zelf contact kunt blijven maken met de aartsengelen en ermee kunt werken. Tijdens dit eerste deel van de Engelencursus gaan we werken met de Serafijnen, de directe helpers vanuit de Goddelijke Bron. Met aartsengel Michaël, die je kan helpen beschermen. Aartsengel Raphaël, die je mag helpen bij heling en genezing. Aartsengel Gabriël, die je informatie kan geven vanuit de Goddelijke Bron en aartsengel Uriël, die je helpt op je levenspad.

Je leert tijdens deze cursus op een eenvoudige, maar praktische wijze samenwerken met de zuivere energie van de aartsengelen. Hierdoor ga je meer vanuit je hart leven en kom je beter in je eigen kracht te staan. Je intuïtieve vermogens worden versterkt en je daadkracht en plezier in je leven wordt verhoogd.

Meer informatie en mogelijkheid tot inschrijven, vind je hier:

https://www.het12ehuis.nl/bij-het12e-huis/themaworkshops-en-overige-cursussen-en-overige-cursussen/

De Maankalender 2020 van Esther van Heerebeek en de Maanagenda 2020 liggen in de winkels! Ook te bestellen via de webshop van Het 12e Huis. Op de webshop vind je veel nieuwe artikelen, waaronder unieke edelsteensieraden, speciaal gemaakt voor Het 12e Huis! Neem vrijblijvend een kijkje. Misschien vind je er ook mooie cadeaus voor de feestdagen.

https://www.het12ehuis.nl/webshop/

AGENDA HET 12e HUIS 

Heb je een verzoek wat betreft een specifieke workshop of cursus, laat het me dan gerust weten. Dan kan ik er in de planning van 2020 rekening mee houden. Stuur me dan een mailtje naar: esther@het12ehuis.nl

In verband met drukte is het voorlopig helaas nog steeds niet mogelijk om consulten astrologie, tarot of numerologie te boeken bij Het 12e Huis. Excuus voor dit ongemak. Zodra hier weer ruimte voor is, lees je dit op de website van Het 12e Huis.

Het 12e Huis wenst je een inzicht gevende maand november toe!

Graag tot de nieuwsbrief van december 2019 of tot ziens bij Het 12e Huis.

Hartelijke groet,

Het 12e Huis
Esther van Heerebeek

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.