Nieuwsbrief Het 12e Huis – mei 2022 – DOORBRAKEN EN TRANSFORMATIES

Nieuwsbrief – Het 12e Huis – mei 2022

 

DOORBRAKEN EN TRANSFORMATIES

 

 

Eind april is het eclips-seizoen gestart met nieuwe maan in Stier. Deze eclips werd beïnvloed door planeet Uranus. Dit gaat in de maand mei zorgen voor plotselinge doorbraken, veranderingen en omwentelingen. Niet alleen in jezelf, ook wereldwijd. Processen komen in een stroomversnelling, zeker wanneer je de blik naar binnen kunt richten en aan jezelf wilt werken. Eind april is dwergplaneet Pluto retrograde gaan lopen en dit zal duren tot 8 oktober 2022. Ook deze invloed zorgt voor de nodige transformaties en tijdens de zon-in-Stier-periode is dat best uitdagend. Stier houdt niet zo van veranderingen en gaat het liefst voor comfort, veiligheid en zekerheid. Het is belangrijk te beseffen dat je precies dat bereikt, wanneer je met de stroom mee kunt gaan en open durft te staan voor nieuwe ontwikkelingen en inzichten. Dit wordt dus een belangrijke maand als het gaat om het vergroten van je bewustzijn en je persoonlijke groei en ontwikkeling.

 

 

Numerologisch bekeken is mei 2022 een 11-maand. Het getal 11 is één van de spirituele getallen. Dat betekent dat er deze maand meer aandacht is voor je gevoel, je intuïtie of paranormale gaven. De kans is groot dat je hier meer aandacht gaat besteden en dat is goed. Het helpt je verder met je persoonlijke groei en ontwikkeling. Door de planeetinvloeden word je hier zelfs bijna toe ‘gedwongen’. Hoe eerder je hierin mee kunt gaan, hoe sneller je je innerlijk werk positief kunt bekrachtigen. Laat je intuïtie deze maand je kompas zijn, bij alles wat je meemaakt, hoort, ziet of leest.

 

 

Bij de maand mei 2022 hoort tarotkaart XI Kracht. Deze kaart vraagt je lief te zijn voor jezelf, juist wanneer het niet zo goed met je gaat of wanneer je moeilijkheden te overwinnen hebt. Je bent krachtiger dan je misschien zelf denkt. Alles wat je tot nu toe hebt meegemaakt en ervaren, hebben je heel veel geleerd en daar kun je nu je voordeel mee doen. Zet deze inzichten in om je problemen op te lossen. Hierdoor ben je in staat te transformeren en innerlijk te groeien. Volg daarbij je intuïtie en gevoel, je eigen weten. Volg juist niet datgene wat anderen zeggen, laat je niet beïnvloeden. Jij weet voor jezelf het beste wat te doen. Dit hele proces maakt je nog krachtiger. Doorbreek in mei oude patronen, gedachten en overtuigingen die je niet meer dienen. Kom in je kracht staan!

 

 

 

HET 12e HUIS NIEUWS

 

Stap tot 2 mei 2022 in bij ‘Een Jaar Geluk en Balans met de Maan’ NIEUW! Nu kun je instappen per HALF JAAR voor slechts euro 49,50.

Wil jij iedere dag tips en adviezen ontvangen over hoe je geluk en balans in je leven kunt creëren onder invloed van de maan? Onder professionele en enthousiaste begeleiding van astrologe Esther van Heerebeek van Het 12e Huis? Dan is ‘Een Jaar Geluk en Balans met de Maan’ echt iets voor jou! Tot en met 2 mei a.s. is er weer een nieuw instapmoment, omdat het op 30 april nieuwe maan is geweest. Wanneer je je aanmeldt, ontvang je een half jaar lang, iedere dag een mail van mij, met daarin de maanstand en -fase van die dag, plus verrassende tips, adviezen en recepten, speciaal voor die dag.

 

Meer info en aanmelden kan via deze link: informatie Een Jaar Geluk en Balans met de Maan

 

Maandelijkse tarot maandkaartvoorspelling voor mei 2022

 

De tarot maandkaart voorspelling voor mei 2022 staat inmiddels online op Youtube, Facebook en Instagram (IGTV). Ik bespreek daarin de energie, tendensen en ontwikkeling voor de komende maand via de tarot maandkaart. Voor de linkjes, check alle linkjes op een rij

 

Op vrijdag 27 mei a.s. is er weer een nieuwe video met de maandkaart voorspelling voor juni.

 

Check onderstaande link voor mijn social mediakanalen. De tarot maandvoorspelling is ook als podcast te beluisteren op Anchor, Spotify en Itunes.

 

Alle linkjes die benoemd zijn in deze nieuwsbrief, vind je hier overzichtelijk terug: alle linkjes op een rij

 

Heb je over één (of meerdere) nieuwtjes in deze nieuwsbrief nog vragen? Mail me gerust via: esther@het12ehuis.nl Ik help je graag verder.

 

Ik wens je een krachtige en transformerende maand mei toe en graag tot de volgende nieuwsbrief op 1 juni a.s.!

 

Astrologische groet,

Het 12e Huis

Esther van Heerebeek

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.