Nieuwsbrief Het 12e Huis – mei 2020

Nieuwsbrief Het 12e Huis – mei 2020

 

Hallo Tarot, Astrologie en/of Numerologie liefhebber!

De invloed van het coronavirus is de hele maand april merkbaar geweest. Astrologisch bekeken gaat hier helaas niet veel in veranderen in mei. Er gaan namelijk nogal wat planeten retrograde (terug) lopen, waardoor we nog steeds uitgenodigd worden om te bezinnen, stil te staan bij hoe ons leven er voor de crisis uitzag en te onderzoeken hoe we het na de maatregelen willen gaan doen. Zo loopt planeet Pluto sinds 25 april retrograde, Saturnus gaat op 11 mei a.s. retrograde lopen, Venus 13 mei en Jupiter 14 mei. Dit zijn belangrijke planeetinvloeden, waarbij groei en vooruitgang zal stagneren op allerlei fronten. Daarom is het belangrijk hier het beste van te maken en je te bezinnen op jezelf en je toekomst. Vraag jezelf af wat beter kan en mag in je leven.

April 2020 was numerologisch gezien een 8-maand. In mei komen we terecht in een 9-maand. Ook dit getal geeft aan, dat het een bezinningsmaand is. Om je gedachten te laten gaan over wat er allemaal is gebeurd de laatste tijd en wat dat met jou heeft gedaan. Wat heb je ervan geleerd en hoe wil je dit in de toekomst toe gaan passen? Mei 2020 is een maand van opruimen, loslaten en de puntjes op de i zetten. Neem hier de tijd voor en ben zorgvuldig hierin, want in actie komen werkt in mei alleen maar averechts.

Hier hoort tarotkaart IX De Heremiet bij. Vertrouw deze maand op je eigen wijsheid. Juist wanneer iedereen iets lijkt “te vinden” van de huidige situatie en maatregelen. Wat vind jij? Sta daar bij stil en volg je eigen pad. Laat je niet beïnvloeden door de media of mensen die hard roepen. Het gaat erom dat jij op jouw manier door deze periode heengaat, waar jij je prettig bij voelt. Dat is het allerbelangrijkste. Zorg in mei dat je je regelmatig even terugtrekt en alleen bent. Dat helpt je zaken helder te krijgen en daar laad je van op.

HET 12e HUIS NIEUWS

Er is ontzettend veel nieuws te melden! Het 12e Huis heeft de afgelopen weken niet stilgezeten. Zo heeft Het 12e Huis een eigen podcast kanaal, waar je iedere week de tarotkaart voorspelling kunt beluisteren. Iedere week op maandagochtend om 10.00 uur gaat Esther LIVE op Facebook, Instagram en YouTube om de tarot weekkaart te bespreken. Het kan je wekelijkse steuntje in de rug zijn, meer inzicht in de week die komen gaat. Je kunt tijdens de live uitzending vragen stellen. Alle links vind je onderaan deze mail. Ik hoop van harte dat je er (regelmatig) bij bent!

Aanstaande zaterdagmiddag 2 mei a.s. om 14.00 uur is er een GRATIS webinar waar je je voor in kunt schrijven. Tijdens dit webinar bespreekt Esther live de tarotvoorspelling per sterrenbeeld voor de maand mei en je hebt gelegenheid tot vragen stellen via de chat. Ook dit kan je weer duidelijkheid en inzicht geven in de maand die komen gaat. Inschrijven kan eenvoudig via deze link: https://www.het12ehuis.nl/webinars/

Vanaf 1 mei is het weer mogelijk om consulten af te spreken bij Het 12e Huis. Dit gaat wel online i.v.m. het coronavirus via videobellen. Wil je een afspraak maken, mail Esther dan via: esther@het12ehuis.nl.

Winnaars Maankalender 2020 n.a.v. vragenlijst online cursussen 

Iedereen die de vragenlijst heeft ingevuld over online cursussen bij Het 12e Huis, kon kans maken op 1 van de 10 Maankalenders 2020. Hartelijk dank voor de medewerking, de 10 winnaars hebben persoonlijk via e-mail bericht ontvangen.

De vragenlijst heeft duidelijk gemaakt dat er veel behoefte is aan online cursussen op het gebied van astrologie, tarot, numerologie & spiritualiteit. Zeker in deze roerige tijden lijken we allemaal meer behoefte te hebben aan duidelijkheid en inzicht. Ik kan dan ook alvast verklappen dat er na de zomer een online cursus gaat starten bij Het 12e Huis! Blijf op de hoogte door Het 12e Huis te volgen via deze nieuwsbrief of social media. Wordt dus zeker vervolgd!

Gratis e-book

Heb jij jouw gratis e-book Inzicht in jouw jaar al aangevraagd? Zo niet, geen probleem. Via deze link kun je dit e-book nog steeds aanvragen: https://www.het12ehuis.nl/gratis-e-book-inzicht-in-jouw-jaar-e-book-inzicht-in-jouw-jaar/

Ken je mensen die dit ook interessant vinden? Deel dan de aanmeldpagina met ze, zodat zij ook het e-book aan kunnen vragen.

Vanaf nu is het populaire boek Tarot voor Beginners van Esther van Heerebeek ook als e-book te verkrijgen via de webshop van Het 12e Huis. Deze kost euro 9,95. Bestellen doe je eenvoudig via deze link: https://www.het12ehuis.nl/webshop/Tarot%20voor%20Beginners/

Esther in de media

NIEUW! Vanaf 1 mei verzorgt Esther iedere maand een tarot maandhoroscoop per sterrenbeeld via https://www.wendyonline.nl ! Check Wendy online om jouw tarotkaart voorspelling voor mei te lezen!

In de mei editie van BLOOM staat deze maand een artikel over Venus retrograde, geschreven door Esther. Dit heeft vooral invloed op je relatie en financiën. Meer weten of lezen? Ga dan naar de site van BLOOM: https://www.bloom.be

Alle links die in deze nieuwsbrief genoemd zijn, kun je eenvoudig terugvinden via deze link: https://www.het12ehuis.nl/links/

Een fijne maand toegewenst ondanks alles! Ik wens je bovenal veel gezondheid en nieuwe inzichten toe.

Astrologische groet,

Het 12e Huis
Esther van Heerebeek

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.