Nieuwsbrief Het 12e Huis – mei 2019

Nieuwsbrief Het 12e Huis – mei 2019

 

Hallo Tarot, Astrologie en/of Numerologie liefhebber!

Tot 21 mei staat de Zon in het gemoedelijke sterrenbeeld Stier. Mensen met het sterrenbeeld Stier zijn gesteld op comfort. Ze zijn bourgondisch ingesteld, ze houden van lekker eten en drinken. Een mooi huis is belangrijk voor dit sterrenbeeld. Stieren weten graag waar ze aan toe zijn. Een verandering kan ze erg van hun stuk brengen. Een Stier is trouw, vasthoudend en koppig, vaak met de nodige principes. Ook kan een Stier lui en traag zijn, maar is meestal wel spaarzaam. Een Stier gaat verstandig met zijn of haar geld om.

Mei 2019 is numerologisch bekeken een 8-maand. Een maand van aanpakken en wilskracht tonen. In mei heb je de daadkracht en het doorzettingsvermogen om je gestelde doelen na te jagen. Je hebt nu een duidelijk overzicht over wat belangrijk is en gedaan moet worden. Het getal 8 is één van de drie krachtgetallen. Dat betekent dat je ook de nodige energie bezit om het een en ander daadwerkelijk te doen en neer te zetten.

Hier hoort tarotkaart VIII Gerechtigheid bij. Bij deze kaart is eerlijkheid een belangrijke factor. Ben in mei 2019 eerlijk naar jezelf en je doelen toe. Kijk naar wat realistisch haalbaar is en schuif de rest op de lange baan. Laat details even voor wat ze zijn en richt je op het grote geheel. Probeer objectief naar je werkzaamheden en doelen te kijken, zodat je een gedegen planning kunt maken. Plant deze maand de zaadjes die je over een tijd kunt oogsten.

HET 12e HUIS NIEUWS

Esther van Heerebeek is volop bezig met het schrijven van de Maankalender 2020. Op de website van Hajefa kun je alvast meer lezen over de inhoud van deze praktische scheurkalender die in augustus 2019 zal verschijnen:

https://webwinkel.hajefa.nl/RD_Productinfo?RBA_AC=9789463318143&Maankalender-2020&Esther-van-Heerebeek

Ook zal Esther een artikel schrijven in de Maanagenda 2020, met als thema Maanrituelen.

Alle artikelen die in de fysieke winkel van Het 12e Huis te vinden zijn, kun je ook via de webshop bestellen. Nog niet alles staat erop want we zijn er nog volop mee bezig. Maar je kunt alvast vrijblijvend een kijkje nemen! We hebben mooie edelstenen, yogi tea, essentiële oliën van De Groene Linde (waaronder de bijzondere Engelenlijn) en nog veel meer. Handig wanneer je niet in de buurt woont. Ook zijn bestellingen mogelijk. Stuur dan even een mailtje naar: esther@het12ehuis.nl

https://www.het12ehuis.nl/webshop/

De fysieke winkel is open op woensdagochtend van 9.00 – 12.30 uur en op vrijdag van 9.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 17.00 uur. Graag tot ziens bij Het 12e Huis.

AGENDA MEI 2019

Deze maand staan er uiteraard weer interessante activiteiten op het programma bij Het 12e Huis:

Donderdagavond 9 mei 2019, 19.00 – 21.30 uur (€ 25,-)

Workshop Invloed van de Maan op je dagelijks leven

Via deze link kun je je direct en gemakkelijk online inschrijven voor deze boeiende workshop:

https://www.supersaas.nl/schedule/het12ehuis/Workshop_De_Maan

(Wacht niet te lang met opgeven, want er zijn nog maar enkele plekjes beschikbaar)

Zaterdag 18 mei 2019, 10.00 – 15.30 uur (€ 65,-)

Workshop Astrologie voor Beginners

https://www.supersaas.nl/schedule/het12ehuis/Workshop_Astrologie

Inschrijven voor de Workshop Astrologie kan tot 10 mei a.s.

Je kunt steeds op de hoogte blijven van het laatste Het 12e Huis nieuws.
Volg Het 12e Huis op Facebook, Instagram of Twitter en natuurlijk via de website van Het 12e Huis. www.het12ehuis.nl

Wij wensen je een voorspoedige maand mei toe!

Graag tot de nieuwsbrief van juni of tot ziens bij Het 12e Huis.

Hartelijke groet,

Het 12e Huis
Esther van Heerebeek

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.