Nieuwsbrief Het 12e Huis – maart 2021

 

Hallo Tarot, Astrologie en/of Numerologie liefhebber!

 

Het is alweer maart! Ondanks alles vliegt toch de tijd. Aan het begin van deze Vissen-maand staat communicatie centraal met planeet Mars vanaf 4 maart in het luchtteken Tweelingen en daarna planeet Mercurius conjunct Jupiter in Waterman. Reken er dus op, dat er veel informatie op je af komt, inclusief pittige discussies en duidelijke meningen. De zon in het sensitieve teken Vissen vraagt je door deze brij van woorden, naar jouw intuïtie en waarheid te luisteren. Zeker wanneer na medio maart de nodige verwarring gezaaid kan worden, is het uitermate belangrijk je onderbuik gevoel voorrang te geven. Gelukkig is in maart je intuïtie ijzersterk, durf hier dus gerust op te vertrouwen.

 

Maart 2021 is numerologisch berekend een 8-maand. Het getal 8 is één van de krachtgetallen. Je bezit deze maand de energie, de kracht, de wilskracht en het doorzettingsvermogen om je wensen en doelen na te jagen. Geef dus niet te snel op en blijf vertrouwen houden in datgene wat jij neer wilt gaan zetten. Blijf wel je eigen pad volgen, laat je niet mis- of afleiden. Je hebt deze maand alles in je, om positieve resultaten te boeken. Go for it!

 

Bij maart 2021 hoort tarotkaart VIII Gerechtigheid. Het is deze maand belangrijk dat je open en eerlijk bent, vooral naar jezelf, je gevoelens en gedachtes. Voelt iets niet goed? Geef daar gehoor aan, ook al voelt het in eerste instantie misschien ongemakkelijk. Uiteindelijk gaat het erom dat je jezelf recht in de ogen kunt blijven aankijken. Besef je dat iets niet haalbaar is? Durf daar dan actie op te ondernemen of knopen door te hakken. Dan blijft alles zuiver en kom je eerder bij je bestemming, dan wanneer je dat niet doet. Wik en weeg in maart, tot je de balans en harmonie gevonden hebt die je wenst.

 

HET 12e HUIS NIEUWS

 

Nieuwe website Het 12e Huis

Het 12e Huis heeft een splinternieuwe website! Van een donkere look en feel, ben ik overgestapt naar het “licht”. Benieuwd hoe het geworden is? Check deze link: nieuwe website Het 12e Huis Ik ben natuurlijk heel benieuwd wat je er van vindt!

 

Workshops en cursussen 2021 bij HET 12e HUIS

Vanwege de coronamaatregelen, lijkt het ook in maart 2021 nog niet haalbaar om nieuwe data te plannen voor cursussen en workshops. Dit ga ik meteen doen, wanneer ik echt van start kan gaan. Houd deze nieuwsbrieven en de website in de gaten, voor het allerlaatste nieuws. Ik hoop dat we in april weer veilig van start kunnen gaan, op de nieuwe locatie.

 

Gelukkig kun je wel online ieder moment van start gaan met de online cursus Start met Tarotkaarten leggen, voor slechts 29,95.    In 6 weken leer je wat Tarot is en hoe je goed voorbereid van start kunt gaan. Alle info en inschrijven vind je hier: online cursus Start met Tarot

 

Of ga serieus aan de slag met het leren van het leggen van tarotkaarten met de online cursus Verrijk je leven met Tarot. In 12 lessen op de online academie van Het 12e Huis, leer je met duidelijke instructievideo’s en les- en werkboeken, hoe je de 22 Grote Arcana Rider Waite Tarotkaarten legt, voor jezelf en naderhand ook voor anderen. Schrijf je nu in en krijg de Tarotagenda 2021 gratis thuisgestuurd. (*zolang de voorraad strekt). Alle info over deze boeiende online cursus, vind je hier: online cursus Verrijk je leven met Tarot

 

Achter de schermen ben ik bezig met het maken van een nieuwe online cursus: Verrijk je leven met Astrologie. In 12 online lessen leer je de basis van de astrologie en hoe je een persoonlijke geboortehoroscoop maakt en duidt. Ik hoop deze online cursus in het voorjaar van 2021 te kunnen lanceren. Interesse? Houd dan deze nieuwsbrieven, mijn website of social media in de gaten. Daarin lees je steeds het laatste nieuws.

 

Tarot maandhoroscoop per sterrenbeeld op Wendy Online

Op Wendy online lees je vanaf 1 maart mijn tarot maandhoroscoop per sterrenbeeld voor de maand maart. Check deze link: tarot horoscoop maart Wendy Online om naar Wendy Online te gaan.

 

Volg, abonneer en win!

Ik zou het super tof vinden wanneer nog meer mensen mijn Youtube kanaal, Facebook en Instagram pagina volgen! Daarom ben ik een super toffe winactie gestart. Wanneer ik een bepaald aantal volgers passeer, verloot ik drie spirituele pakketten t.w.v. 50,– per stuk onder alle volgers/abonnees!

 

Youtube kanaal Esther van Heerebeek – Het 12e Huis

Abonneer je op mijn YouTube kanaal: Youtube kanaal Het 12e Huis

Onder alle abonnees verloot ik 1 spiritueel pakket, wanneer ik de 1000 abonnees passeer.

 

Facebook pagina Het 12e Huis

Vind mijn Het 12e Huis Facebookpagina leuk: Facebook Het 12e Huis

Onder alle vind-ik-leuks, verloot ik 1 spiritueel pakket, wanneer ik de 1500 vind-ik-leuks passeer.

 

Instagram pagina Estherastro75

Volg mijn Instagram pagina Estherastro75: Instagram Het 12e Huis

Onder alle volgers, verloot ik 1 spiritueel pakket, wanneer ik de 750 volgers passeer.

 

Doe gratis mee en mis geen enkele voorspelling of nieuws meer! Succes en alvast dank voor het volgen/vind-ik-leuken/abonneren.

Heb je over één (of meerdere) nieuwtjes in deze nieuwsbrief nog vragen? Mail me gerust via: esther@het12ehuis.nl Ik help je graag verder.

 

Ik wens je een mooie maand maart toe en graag tot april of tot ziens online!

Astrologische groet,

Het 12e Huis

Esther van Heerebeek

 

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.