Nieuwsbrief Het 12e Huis – maart 2019

Nieuwsbrief Het 12e Huis – maart 2019

 

Hallo Tarot, Astrologie en/of Numerologie liefhebber!

Tot 21 maart staat de zon in het dromerige sterrenbeeld Vissen. Een Vissen heeft een rijke fantasiewereld en offert zich graag op voor de medemens. Vissen zijn vaak artistiek aangelegd of genieten intens van kunst en muziek. Op 5 maart gaat planeet Mercurius weer retrograde lopen en is het weer opletten geblazen op het vlak van vervoer, communicatie en handel. Check je bonnetjes en reken erop dat afspraken verzet of geannuleerd gaan worden. Helaas kom je in deze periode ook eerder in een file te staan. Mercurius gaat weer op 28 maart direct (vooruit) lopen. Op 6 maart gaat planeet Uranus naar het teken Stier. Ideeën en plannen kunnen dan eindelijk concreet gemaakt gaan worden.

Maart 2019 is numerologisch bekeken een 6-maand. Een maand waarin familie en gezin wat meer aandacht krijgt en mag krijgen. Je streeft deze maand naar balans en harmonie. Het is goed om naar je gevoel te luisteren. Zeker wanneer je belangrijke beslissingen moet nemen. Je staat in maart graag voor een ander klaar en dat wordt zeer gewaardeerd.

Hier hoort tarotkaart VI De Geliefden bij. Besteed deze maand tijd aan je relatie(s). Geniet van elkaar. Laat je hart spreken in plaats van je verstand. Ben lief en goed voor anderen, maar zeker ook voor jezelf! Dat is namelijk vaak het ondergeschoven kindje. Gevoelens, emoties en zorgen voor jezelf en anderen, staat in maart 2019 centraal.

HET 12e HUIS NIEUWS!

Zoals je wellicht weet, stopt Esther van Heerebeek met het schrijven van de Astrologische Almanak reeks. Na 8 jaar trouwe dienst, is het tijd voor een nieuw project. En dat heeft zich aangediend! Veel mensen zullen De Maankalender kennen, de scheurkalender die al dertien jaar uitgegeven wordt door Hajefa. Vanaf 2020 wordt deze Maankalender geschreven door Esther van Heerebeek van Het 12e Huis! In deze editie van de Maankalender kun je iedere dag de stand van de Maan lezen. Of het bijvoorbeeld Wassende Maan is of Nieuwe Maan. In welk sterrenbeeld de Maan staat en wat dit praktisch voor die dag betekent. Esther is nu volop bezig met het schrijven van de Maankalender 2020 en deze zal overal te koop zijn vanaf eind augustus 2019.

AANBIEDING MAART 2019

Omdat het jaar 2019 al twee maanden bezig is, is De Astrologische Almanak 2019 in de aanbieding. Exclusief op de webshop van Het 12e Huis. De Astrologische Almanak 2019 kost nu 7,50 (i.p.v. 14,99). Excl. verzendkosten. Of kom het ophalen in de winkel! Bestel eenvoudig via deze link: https://www.het12ehuis.nl/webshop/webshop-boeken/

De Maankalender 2019 is ook in de aanbieding en kost euro 5,00 en is uitsluitend te koop in de winkel of mail ons via esther@het12ehuis.nl

AGENDA MAART 2019

Deze maand staan de volgende activiteiten op het programma bij Het 12e Huis:
Donderdagavond 21 maart 2019, 19.30 – 21.30 uur (€ 25,-)

Meditatiesessie: Ontmoeting met je Gids

Via deze link kun je je direct en gemakkelijk online inschrijven voor deze meditatie:

https://www.supersaas.nl/schedule/het12ehuis/Meditatie:_Ontmoeting_met_je_Gi/

Ook is Esther van Heerebeek van Het 12e Huis gastdocent deze maand.

En geeft ze workshops op locatie. Deze agenda vind je hier:

Bij Spiritueel Centrum Jasmijnin Tilburgkun je de Workshop Numerologievolgen op dinsdagochtend 12 maart (1) en 19 maart 2019 (2), 10.00 – 12.30 uur.

Meer info en aanmelden kan via deze link:

https://spiritueelcentrumjasmijn.nl/numerologie/

Op 16 maart 2019 geeft Esther een workshop over de Maan bij praktijk In Verbinding in Warns, Friesland. In de ochtend leer je alles over de invloed van de Maan op je dagelijks leven tijdens de workshop en in de middag zijn er persoonlijke Maanconsulten aan de hand van je persoonlijke geboortehoroscoop. Meer info en aanmelden kan via deze link:

http://www.praktijk-inverbinding.com/event/invloedvandemaanopjedagelijksleven/

Ook geeft ze bij Spiritueel Centrum Jasmijnin Tilburgde Workshop Astrologievolgen op dinsdagavond 26 maart (1) en 2 april 2019 (2), 19.30 – 22.00 uur.

Meer info en aanmelden kan via deze link:

https://spiritueelcentrumjasmijn.nl/astrologie/

Je kunt steeds op de hoogte blijven van het laatste nieuws.
Volg Het 12e Huis op Facebook, Instagram of Twitter en natuurlijk via de website van Het 12e Huis. www.het12ehuis.nl

Wij wensen je een mooie maand maart toe!

Graag tot de nieuwsbrief van april of tot ziens bij Het 12e Huis.

Hartelijke groet,

Het 12e Huis
Esther van Heerebeek

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.