Nieuwsbrief Het 12e Huis – Maart 2018

Nieuwsbrief Het 12e Huis – Maart 2018

Hallo Tarot, Astrologie en/of Numerologie liefhebber!

 

Interne linkDe opzet van deze nieuwsbrief is veranderd! Vanaf nu ontvang je alleen nog een nieuwsbrief, wanneer er daadwerkelijk nieuws is. Dus niet standaard aan het begin van iedere maand. Vanwege persoonlijke omstandigheden zijn er een aantal zaken veranderd binnen Het 12e Huis. Een hoop van jullie weten dit inmiddels al. Zo ben ik helaas (voorlopig) moeten stoppen met het geven van consulten, cursussen en workshops in mijn praktijk en op locatie. Achter de schermen ben ik wel met iets bezig, wat dit “gat” in de toekomst zou moeten gaan vullen, maar daarover hoop ik je in een volgende nieuwsbrief meer over te kunnen vertellen. Ik ben er in ieder geval volop mee bezig! Vanwege nieuwe YouTube regelgevingen per 20 februari 2018, is het voor mij als kleine praktijk zeer moeilijk gemaakt om maandvoorspelling video’s per sterrenbeeld te maken. Dus ook daar ben ik (noodgedwongen) mee moeten stoppen. Wellicht miste je me al op YouTube, maar dat is dus de reden hiervoor. Wanneer je niet tot de grote kanalen behoort, vanaf minimaal 1000 abonnees, tel je in YouTube land helaas niet mee. Erg jammer vind ik dit. Toch wil ik iedereen bedanken die altijd trouw heeft gekeken naar mijn voorspellingen! En de jaarvoorspellingen 2018 per sterrenbeeld blijven erop staan, dus die kun je nog steeds bekijken. Maar daar blijft het dan helaas ook bij.

 

Gelukkig is er ook positief nieuws te melden! Sinds februari 2018 ben ik distribiteur van Young Living essentiële oliën. Ik mag werken met 100% pure essentiële oliën en hierin advies geven. Uiteraard zijn essentiële oliën geen vervanging voor medicijnen, maar kunnen je stemming en algehele welzijn en gezondheid zeer zeker positief beïnvloeden. Daarom heb ik naast mijn Het 12e Huis facebookpagina ook een Esthers Olie Inspiratie facebookpagina gemaakt. Hierop lees je mijn positieve ervaringen met 100% pure essentiële oliën en leuke recepten om zelf met de oliën aan de slag te gaan. Wil je hier meer over weten, dan verwijs ik je graag naar de facebookpagina: https://www.facebook.com/Esthersolieinspiratie/Hier kun je ook terecht voor de aanschaf van een Premium Starterpakket of de voordelige kennismaking met de essentiële oliën. Deze zijn ook te verkrijgen via de webshop van Het 12e Huis: https://www.het12ehuis.nl/webshop/ Ik help je daar graag verder!

 

Verder blijft het natuurlijk mogelijk om persoonlijke geboortehoroscopen en jaaranalyses te bestellen bij Het 12e Huis. Dat blijft onveranderd. Ook een persoonlijke Numerologische Analyse behoort tot de mogelijkheden. Deze zijn snel en gemakkelijk te bestellen via de webshop van Het 12e Huis:https://www.het12ehuis.nl/webshop/

 

Ook ben ik weer bezig met een nieuwe editie van De Astrologische Almanak 2019. Deze zal eind augustus 2018 verschijnen in alle boekhandels en online. Verder ga ik dit najaar schrijven aan mijn nieuwe boek: Numerologie voor Beginners. Deze wordt begin 2019 uitgebracht. Er gebeurt dus nog van alles binnen Het 12e Huis!

 

Ook plaatst Het 12e Huis iedere week op de Facebookpagina en Twitter de Tarot Weekkaart. Deze kaart geeft aan met welke tendensen je de komende week te maken kunt krijgen. Ook worden daar adviezen bij gegeven. Volg gratis de Facebook pagina van Het 12e Huis of Twitter om niets meer te missen! Link naar Het 12e Huis Facebook pagina:https://www.facebook.com/het12ehuis/

Graag tot de volgende nieuwsbrief en een fijne maand maart toegewenst!

Interne linkHet 12e Huis
Esther van Heerebeek

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.