Nieuwsbrief Het 12e Huis – juni 2022 – BEWUST GENIETEN

Nieuwsbrief – Het 12e Huis – juni 2022

 

BEWUST GENIETEN

 

Beste astrologie, tarot en/of numerologie liefhebber,

 

Op 3 juni a.s. gaat planeet Mercurius weer direct (vooruit) lopen en is het een goed moment om eerder gemaakte plannen ten uitvoer te gaan brengen. De tijd van vertragingen, communicatieproblemen en verloren e-mails of pakketjes, is dan weer even verleden tijd. We bevinden ons tot 21 juni a.s. in de Tweelingen-periode, waardoor het vaak gezellig is met vrienden, buren, kennissen of collega’s. Je legt sneller contact en je hebt zin om met een nieuwe hobby, cursus, project of activiteit te starten. Dat maakt het interessant en onrustig tegelijk. Wanneer de zon op 21 juni in Kreeft komt te staan, komt er meer rust in de tent.

 

Numerologisch bekeken is mei 2022 een 3-maand. Dit getal nodigt je uit om te genieten, plezier te maken en te ontspannen. Je gevoel mag ruim baan krijgen, door je gevoelens te delen of creatieve projecten op te pakken. Verder is het belangrijk dat je positief blijft. Ook al bereiken je via de media negatieve berichten deze maand, blijf bij jezelf en voel wat voor jou waar is. Je hebt misschien niet overal invloed op, je hebt wel zelf controle over hoe je erin staat of er überhaupt naar kijkt of luistert! Richt je focus op wat jouw leven leuk, positief en fijn maakt, dan trek je precies dàt aan in je leven.

 

Bij de maand juni 2022 hoort tarotkaart III De Keizerin. De Keizerin vraagt je jezelf meer centraal te zetten deze maand. Waar verlang jij naar? Waar heb jij behoefte aan? Wat schenkt jou plezier? Gun jezelf dat. Word je er bewust van en handel ernaar. Dat is niet egoïstisch. Dat is goed zijn voor jezelf en het zorgt ervoor, dat je in deze uitdagende tijden je batterij positief kunt opladen. Dat is nu essentieel.

 

In de live tarot maandvoorspelling van afgelopen dinsdag 31 mei, bespreek ik de tarot maandkaarten uitgebreid, aangevuld met een bloemorakel kaart, speciaal voor juni. Bekijk de video hier: https://youtu.be/fOm7hsAZ7kk

 

HET 12e HUIS NIEUWS

 

 

 

 

Workshop Numerologie op 14 en 28 juni a.s.

 

Op dinsdagmiddag 14 en 28 juni a.s. van 13.30 – 16.00 uur, vindt bij voldoende belangstelling een workshop Numerologie plaats bij Het 12e Huis in Liempde. Het grote voordeel van Numerologie is, dat het zeer toegankelijk is en gemakkelijk te leren. Je hoeft geen ellenlange cursussen te volgen om Numerologie te leren. Daarom heeft Het 12e Huis de workshop Numerologie ontwikkeld. In twee dagdelen leer je wat de getallen in theorie betekenen en hoe je ze toe kunt passen. Zo leer je uit te rekenen wat je levensopdracht is, je ideale beroep of je persoonlijk jaar. Alle belangrijke berekeningen komen aan bod. Na deze workshop heb je meer inzicht in jezelf gekregen en kun je het toepassen op anderen. De workshop is incl. werkboek, koffie/thee met iets lekkers en kost: € 75,-.

 

Aanmelden kan via: esther@het12ehuis.nl, de workshop gaat door bij minimaal 5 deelnemers. Je ontvangt hiervan tijdig bericht.

 

In het najaar van 2022 ga ik aan de slag met de onlinecursus Numerologie en hoop ik de laatste hand te kunnen leggen aan het boek Numerologie voor Beginners. Wordt dus vervolgd!

 

Stap tot 1 juni 2022 in bij ‘Een Jaar Geluk en Balans met de Maan’ NIEUW! Nu kun je instappen per HALF JAAR voor slechts euro 49,50.

 

Wil jij iedere dag tips en adviezen ontvangen over hoe je geluk en balans in je leven kunt creëren onder invloed van de maan? Onder professionele en enthousiaste begeleiding van astrologe Esther van Heerebeek van Het 12e Huis? Dan is ‘Een Jaar Geluk en Balans met de Maan’ echt iets voor jou! Tot en met 31 mei a.s. is er weer een nieuw instapmoment, omdat het op 30 mei nieuwe maan is geweest. Wanneer je je aanmeldt, ontvang je een half jaar lang, iedere dag een mail van mij, met daarin de maanstand en -fase van die dag, plus verrassende tips, adviezen en recepten, speciaal voor die dag. Meer info en aanmelden kan via deze link: https://www.het12ehuisacademie.nl/maanjaarprogramma/

 

 

Tarot voorspelling per sterrenbeeld voor de zomer van 2022!

 

Voor juli en augustus 2022

In dit LIVE webinar zal ik, astrologe Esther van Heerebeek de zomer tarotkaart per sterrenbeeld bespreken en kun je via de chat vragen stellen. Dit webinar vindt plaats op vrijdagmiddag 1 juli 2022 om 14.00 uur. Ben jij erbij? Inschrijven kan via deze link:

https://embed.webinargeek.com/e0c80e1e84033abdf2e71cd01e04c2f221eb072771c0d4c4b7

 

Kun je er 1 juli a.s. niet live bij zijn? Geen probleem! Schrijf je toch in, dan ontvang je ’s avonds een replay van het webinar in je mailbox.

 

 

Alle linkjes die benoemd zijn in deze nieuwsbrief, vind je hier overzichtelijk terug: https://www.het12ehuis.nl/links/

 

 

Check bovenstaande link ook voor het vinden van de Het 12e Huis social mediakanalen en Facebookgroepen. Daar vind je alle tarot maandvoorspellingen, de jaarvoorspelling 2022 en de wekelijkse online horoscoop. Volg Het 12e Huis en mis geen voorspellingen meer!

 

Heb je over één (of meerdere) nieuwtjes in deze nieuwsbrief nog vragen? Mail me gerust via: esther@het12ehuis.nl Ik help je graag verder.

 

Ik wens je een plezierige en bewuste maand juni toe en graag tot de zomer nieuwsbrief voor juli en augustus 2022 op 1 juli a.s.!

 

Astrologische groet,

Het 12e Huis

Esther van Heerebeek

 

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.