Nieuwsbrief Het 12e Huis – juni 2021

 

Hallo Tarot, Astrologie en/of Numerologie liefhebber!

 

We zijn in de Tweelingen-maand juni terechtgekomen, mijn verjaardag maand! Dit zal niet onopgemerkt voorbijgaan, houd mijn social media en de extra nieuwsbrief op 10 juni a.s. in de gaten voor supertoffe acties… want wie jarig is trakteert!

 

Op 29 mei jl. is de planeet van communicatie, handel, ICT en vervoer retrograde gaan lopen. Deze Mercurius retrograde periode duurt tot 22 juni a.s. en dan mag je ervan uitgaan dat er af en toe een storing op zal treden op internet, in het verkeer of in de communicatie. Bewaar je bonnetjes wanneer je een aankoop doet, vooral bij elektronische apparaten. Mocht er iets kapot zijn, dan kun je het altijd retourneren. Ben waakzaam wanneer je belangrijke contracten of overeenkomsten gaat ondertekenen. Doe een dubbele check en vergeet de kleine lettertjes niet. Een topmaand voor sociale contacten, verfrissende gesprekken en herinneringen ophalen. Voor zelfreflectie en het (her) evalueren van gemaakte plannen. Werk vooral achter de schermen aan je plannen en vervolmaak ze. Kom na 22 juni in actie, kans op succes is dan vele malen groter.

 

Juni 2021 is numerologisch berekend een 11-maand. Juni kan een hectische maand worden, die niet altijd volgens plan verloopt. Dat wordt natuurlijk nog eens versterkt door de invloed van retrograde Mercurius. Het is belangrijk dat je zorgt voor innerlijke rust. Dit kan door meditatie, yoga of tijd alleen doorbrengen in de natuur. Ook edelstenen en essentiële oliën kunnen hier ondersteunend bij werken, het is maar net waar jij je prettig bij voelt. Voor alles wat met spiritualiteit en spirituele of paranormale ontwikkeling te maken heeft, is juni een uitstekende maand. Richt daar nog meer je aandacht op deze maand, want alles wat je aandacht geeft, dat groeit!

 

Bij juni 2021 hoort tarotkaart XI Kracht. Deze kaart vraagt je deze maand lief te zijn voor jezelf. Ook wanneer je misschien niet zo aardig bent af en toe of niet het geduld hebt dat je zou willen. Het gaat erom dat je jezelf accepteert om wie je bent, met alle positieve en minder prettige kanten. Niemand is perfect, dus eis dat niet van jezelf. Dat kost energie en het brengt niets. Durf te zijn wie je bent, houd je bezig met activiteiten waar jij happy van wordt en omring je met mensen die je inspireren en ondersteunen. Dan kan dit wel eens een hele bijzondere junimaand worden!

 

HET 12e HUIS NIEUWS

 

Workshops en cursussen 2021 bij HET 12e HUIS

Vanwege de coronamaatregelen in het eerste half jaar van 2021, heb ik besloten de fysieke cursussen en workshops op te pakken vanaf september. Eerst worden nog cursussen en workshops ingehaald die nog niet afgerond waren en daarna maak ik een planning voor nieuwe cursussen. Houd deze nieuwsbrieven, social media en de website in de gaten, voor het allerlaatste nieuws. Gelukkig kunnen we in het najaar van 2021 weer van start gaan, op de nieuwe locatie.

 

Online kun je ieder moment van start gaan met maar liefst vijf cursussen op de professionele online academie van Het 12e Huis. Zo is er de onlinecursus Start met Tarotkaarten leggen, Verrijk je leven met Tarot, Verrijk je leven met de Maan en Verrijk je leven met Astrologie. NIEUW: nu kun je ook de onlinecursus Kennismaken met Astrologie volgen. Start direct, op ieder gewenst moment. Volg alle onlinecursussen in je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt. Alle info en mogelijkheid tot inschrijven vind je hier: online cursussen bij Het 12e Huis

 

Tarot maandhoroscoop per sterrenbeeld op Wendy Online

Op Wendy online lees je vanaf 1 juni mijn tarot maandhoroscoop per sterrenbeeld voor de maand juni. Check deze link: link naar Wendy Online om naar Wendy Online te gaan.

 

Tarot maandvoorspelling per sterrenbeeld

Schrijf je in voor de gratis maandelijkse LIVE webinars met de tarot voorspellingen voor de maand die komen gaat. Per sterrenbeeld vertel ik je wat je die maand mag verwachten en er is een mogelijkheid om vragen te stellen via de chat. De eerstvolgende staat gepland op vrijdag 25 juni a.s. om 14.00 uur en betreft de zomervoorspelling 2021 voor juli en augustus. Kun je er niet live bij zijn, geen probleem. Schrijf je toch in, dan ontvang je ’s avonds een replay van het webinar in je mailbox. Inschrijven kan hier: inschrijven gratis webinars tarot maandvoorspellingen

De webinar planning voor het najaar van 2021 is inmiddels ook al bekend en daar kun je je nu al voor inschrijven. Handig wanneer je geen voorspellingen meer wilt missen!

 

Heb je over één (of meerdere) nieuwtjes in deze nieuwsbrief nog vragen? Mail me gerust via: esther@het12ehuis.nl Ik help je graag verder.

 

Ik wens je een mooie maand juni toe en graag tot de zomernieuwsbrief op 1 juli a.s. of tot ziens online!

Astrologische groet,

Het 12e Huis

Esther van Heerebeek

 

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.