Nieuwsbrief Het 12e Huis – juni 2020

Nieuwsbrief Het 12e Huis – juni 2020

 

Hallo Tarot, Astrologie en/of Numerologie liefhebber!

In de maand juni hebben we nog steeds te maken met verschillende retrograde planeten, die ons vragen de blik meer naar binnen te richten. Daar komt 18 juni a.s. planeet Mercurius bij. Vanaf dat moment is het raadzaam om een back-up te maken van je computer, je afspraken dubbel te checken en zorgvuldig te communiceren. Vanwege de invloed van een retrograde Mercurius kunnen op het vlak van communicatie, ICT, logistiek en vervoer regelmatig problemen ontstaan. Het is wel een goede periode voor heroverweging van plannen, studie, (zelf)reflectie, bezinning en het opzoeken of weer ontmoeten van oude bekenden.

Juni 2020 is numerologisch berekend een 1-maand. Dit geeft een nieuw begin aan en gezien de huidige versoepelde coronamaatregelen, lijkt dit zeker het geval te zijn. Toch is het nog niet volle kracht vooruit, dat laten de retrograde planeten zien. Het is stap voor stap op weg naar een nieuw begin, waarbij het belangrijk is voor jezelf helder te krijgen hoe jij verder wilt op het vlak van werk, relatie, studie en/of gezondheid.

Hier hoort tarotkaart I De Magiër bij. Je mag je in juni best meer centraal stellen. Wat wil ik? Wie ben ik? Waar heb ik behoefte aan? Wat zijn mijn plannen, wensen en ideeën? Ook al kun je nog niet alles meteen in de praktijk brengen, je kunt er wel alvast over nadenken, mee starten of de eerste stappen zetten. Deze kaart geeft aan dat je veel energie hebt in juni en enthousiast en gemotiveerd bent. Je neemt eerder initiatieven op welk vlak dan ook.

ONLINE CURSUS VERRIJK JE LEVEN MET TAROT GAAT 5 JUNI VAN START!

Met veel passie en enthousiasme heb ik afgelopen maanden gewerkt aan een nieuwe online cursus, Verrijk je leven met Tarot. Mijn missie en passie is om zoveel mogelijk mensen de kunst te leren van het tarotkaarten leggen. Op een praktische, duidelijke en effectieve manier, zodat je er zinvolle inzichten uit kunt halen en antwoorden kunt krijgen op al je levensvragen.

Op 5 juni a.s. kun je starten, waar je ook woont en volledig in je eigen tempo. Zeker nu je vanwege corona wat meer thuis bent en misschien ook niet op vakantie gaat, is het een goed moment om iets nieuws te leren. Tijd en energie in jezelf te investeren. Deze online cursus Verrijk je leven met Tarot leert je een waardevolle methode, waarmee je op serieuze wijze tarotkaarten leert leggen en je hele leven plezier van zult hebben. En schrijf je je nog in vóór 5 juni, dan ontvang je bij Tarot pakket 1 het e-book Tarot voor Beginners t.w.v. 9,95 cadeau! Hier vind je alle informatie:  https://www.het12ehuisacademie.nl/tarot/

Besloten Facebook groep Tarot & Astrologie inzichten

Het 12e Huis heeft een inspirerende besloten Facebook groep, waar je je voor aan kunt melden! Hier worden tarot leggingen gedeeld en alles op het gebied van astrologie, tarot en spiritualiteit. Meld je ook gratis aan bij deze gezellige en community: https://www.facebook.com/groups/tarotenastrologieinzichten/

Gratis webinar Tarotvoorspellingen per sterrenbeeld voor de maand juli 2020

Er is ook weer een gratis webinar gepland op 27 juni a.s. om 14.00 uur voor de tarotvoorspellingen per sterrenbeeld voor juli. Esther vertelt per sterrenbeeld met de tarotkaarten, wat jou in juli te wachten staat. Hier kun je je nog voor inschrijven via deze link: https://www.het12ehuis.nl/webinars/

Winkel Het 12e Huis is weer als vanouds iedere vrijdag geopend

Vanaf nu is de winkel van Het 12e Huis weer iedere vrijdag geopend van 9.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 17.00 uur.

Uiteraard houden we rekening met de coronamaatregelen. Er is desinfecterende gel aanwezig, er kunnen maximaal 2 klanten tegelijk binnen en de pinautomaat wordt na ieder gebruik gedesinfecteerd. Dus je kunt weer (veilig) komen shoppen bij Het 12e Huis.

Heb je over één (of meerdere) nieuwtjes in deze nieuwsbrief nog vragen? Mail me gerust via: esther@het12ehuis.nl Ik help je graag verder.

Graag tot ziens in levende lijve of online bij Het 12e Huis!

Astrologische groet,

Het 12e Huis
Esther van Heerebeek

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.