Nieuwsbrief Het 12e Huis – juni 2019

Nieuwsbrief Het 12e Huis – juni 2019

 

Hallo Tarot, Astrologie en/of Numerologie liefhebber!

Tot 21 juni staat de zon in het veelzijdige sterrenbeeld Tweelingen. Mensen met het sterrenbeeld Tweelingen, zijn levendig, druk en rusteloos. Tweelingen zijn altijd weer op zoek naar nieuwe prikkels om bezig te blijven. Hun hersenen draaien regelmatig overuren en er zijn altijd wel plannen en zaken die ondernomen moeten worden. Een Tweelingen is veelzijdig en heeft behoefte aan afwisseling. De dag van dit teken is gevuld met duizenden dingen om te doen en een Tweelingen heeft meestal veel kennissen en interesses. Ze hongeren naar kennis en volgen vaak meerdere cursussen en opleidingen tegelijk.

Juni 2019 is numerologisch bekeken een 9-maand. Een maand van afronden, opruimen en afsluiten. De laatste puntjes op de i zetten. Zijn er nog zaken of kwesties die afgerond moeten worden, dan kun je dat prima doen in juni. Je kunt deze maand kwesties, beperkende patronen en negativiteit loslaten, zodat je ruimte kunt creëren voor iets nieuws, een nieuwe fase of een andere manier van doen. Bezin en trek je terug, want het getal 9 staat ook voor inkeer en introspectie. Voel en onderzoek wat (of wie) niet meer bij je past en durf dat los te laten. Maak op die manier op een positieve manier ruimte in jezelf en in je leven.

Hier horen tarotkaarten XVIII De Maan en IX De Heremiet bij. Tarotkaart XVIII De Maan geeft aan dat je niet bang hoeft te zijn voor wat je voelt, of voor het onbekende.  Laat je hier niet door tegenhouden, ook al weet je nog niet zeker wat de toekomst je zal brengen. Volg je gevoel en intuïtie en laat je niet beïnvloeden door anderen of twijfels. Dit wordt extra bevestigd door tarotkaart IX De Heremiet. Vertrouw op jezelf, je gevoel en je eigen wijsheid. Dan vind je absoluut je weg. Een nieuwe weg, die beter bij je past en waar jij je unieke licht op kunt laten schijnen.

HET 12e HUIS NIEUWS

De afgelopen maanden is Esther achter de schermen druk bezig geweest met het schrijven van zomerhoroscopen voor diverse bladen. Vanaf juli liggen de verschillende magazines in de winkels en kun je lezen wat jou deze zomer te wachten staat. Ontdek het in FlairGrazia en in het maandblad Wendy. Esther schrijft al ruim 11 jaar met veel plezier voor de Belgische Flair en deze zomer wordt de horoscooppagina zelfs uitgebreid! In week 25 (19 juni a.s.) staat er een heuse astro-special in Flair en wordt astrologe Esther van Heerebeek uitgebreid geïnterviewd. Vanaf Flair editie 26, beslaat de horoscooppagina maar liefst twee bladzijdes, inclusief planeetbewegingen voor die week en de tarotkaart van de week. Lees het zelf vanaf 19 juni a.s. in de Belgische Flair!

Verder werkt Esther nog hard aan de Maankalender 2020 en gaat ze een artikel verzorgen in de Maanagenda 2020, met als thema Maanrituelen. Zowel de Maankalender als de Maanagenda 2020, ligt in augustus 2019 in de winkels.

Tot slot gaat Esther na de zomer ook nog een samenwerking aan met het spirituele blad Bloom! Voorheen bekend als Para Astro in België. Vanaf september zullen er regelmatig artikelen verschijnen van Esther, die te maken hebben met astrologie en spiritualiteit. Houd de website, deze nieuwsbrieven en social media van Het 12e Huis goed in de gaten wanneer je op de hoogte gehouden wilt worden over alle activiteiten van Esther.

AGENDA JUNI 2019

Op 5 juni a.s. is er een spetterende Ladiesnight op het Raadhuisplein in Liempde! Een gezellige avond waarin veel te beleven en te winnen valt. Bij Het 12e Huis kun je een persoonlijke geboortehoroscoop winnen en diverse boeken, waaronder Tarot voor Beginners. Ook kun je hier deze avond terecht voor informatie over de helende, essentiële oliën van De Groene Linde, een demonstratie Access Bars of Magnetische sieraden. Of kom de nieuwe edelsteen sieraden bewonderen! Je hoeft je voor deze avond niet op te geven. De Ladiesnight is voor alle dames binnen en buiten Liempde geopend van 19.00 – 22.00 uur. We hopen je dan te mogen verwelkomen.

Op zondag 16 juni a.s. is het Zomerfair in Liempde. Het 12e Huis is dan ook geopend en wel van 10.00 – 17.00 uur. Misschien zien we je dan?

In verband met alle schrijfactiviteiten van Esther, staan er voor de zomer geen cursussen en workshops meer op het programma bij Het 12e Huis. Maar niet getreurd! Na de zomer starten weer nieuwe, boeiende en leerzame workshops en cursussen. De volledige agenda en mogelijkheid tot inschrijven, vind je via deze link:

https://www.het12ehuis.nl/bij-het12e-huis/agenda/

Zo start er op dinsdagavond 3 september een workshop Numerologie, op donderdagavond 22 augustus een nieuwe cursus Tarot voor Beginners en op donderdagavond 29 augustus een inspirerende cursus Intuïtieve Ontwikkeling. We gaan op maandagavond 23 september weer werken met de Engelensymbolen. Voor ieder wat wils! Check dus vrijblijvend bovenstaande link naar de agenda van Het 12e Huis voor alle informatie.

Het duurt nog even, maar de zomervakantie is in aantocht. Ook voor Het 12e Huis. Wij zijn gesloten van 13 juli t/m 13 augustus 2019. Handig om rekening mee te houden wanneer je nog een geboortehoroscoop of iets van de webshop wilt bestellen. Dit kan uiterlijk tot 7 juli a.s.Dan heb je het nog voor 13 juli in huis. Anders wordt het na 13 augustus.

Voor nu wensen we je een inspirerende maand juni toe!

Graag tot de zomernieuwsbrief van juli en augustus of tot ziens bij Het 12e Huis.

Hartelijke groet,

Het 12e Huis
Esther van Heerebeek

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.