Nieuwsbrief Het 12e Huis – januari 2022

Nieuwsbrief Het 12e Huis – januari 2022

 

Hallo Tarot, Astrologie en/of Numerologie liefhebber!

 

Allereerst de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar 2022! Dat het voor iedereen een prachtig jaar mag worden, waarin wensen uit mogen komen. Op naar meer licht, liefde, verbondenheid en vrijheid!

Astrologisch bekeken zijn we in de Steenbok maand januari 2022 terechtgekomen. De maand om je strategie uit te stippelen voor dit komende jaar, door realistische doelen te stellen en praktische plannen te maken. In diverse jaarvoorspellingen 2022 heb ik uitgebreid beschreven of verteld over wat je komend jaar te wachten staat. Graag verwijs ik je naar die artikelen of video’s. Meer hierover lees je verderop in deze nieuwsbrief.

 

Wel wil ik hier extra stilstaan bij het jaargetal voor 2022. Het jaar 2022 bestaat uit de getallen 222 en maakt samen 6. Het getal 2 staat voor verbinding en samenwerking, gevoelsconnecties en zorgen voor jezelf en anderen. Het getal 0 hiertussen, geeft nieuwe mogelijkheden aan, een nieuwe fase of cyclus. Onbegrensde mogelijkheden op deze vlakken in dit nieuwe jaar 2022! Een universeel 6-jaar, voorspelt vaak verbeterde condities en situaties aan, vooral op medisch en gezondheidsterrein. (Op)voeding en onderwijs gaat dit jaar een belangrijkere rol spelen, vanuit gevoel en verbinding. Je denkt dit jaar meer na over je verantwoordelijkheden, voor jezelf en ten op zichtte van de wereld en de mensen om je heen. In een 6-jaar is er vaak sprake van grote internationale transacties en worden eerder concessies gedaan en bestaande problemen uit de weg geruimd. Wordt er geen vreedzame oplossing gevonden, dan kunnen conflicten ontstaan. Dat hebben we in 1914 kunnen zien en in 1941 (beiden ook universele 6-jaren), die het begin betekenden van de Eerste en de Tweede Wereldoorlog. Daarom is in je kracht staan en je verbinden met je ziel en intuïtie zo belangrijk dit jaar. Dan kun je handelen vanuit vreedzaamheid en liefde en van daaruit kunnen we een mooi 2022 creëren, voor ons zelf en de wereld.

 

Bij het jaar 2022 hoort tarotkaart VI De Geliefden. Dit geeft aan, dat we allemaal hunkeren naar meer liefde, begrip, verbinding en saamhorigheid. Geen tweedeling meer of angst. Daar heb je zelf ook invloed op. Luister naar je gevoel en intuïtie en maak keuzes en beslissingen vanuit je hart. Laat je leiden door vertrouwen in plaats van door angst, dan kun jij voor jezelf een liefdevol jaar creëren, met meer aandacht voor jezelf en je dierbaren.

 

 

HET 12e HUIS NIEUWS

 

Stap op 2 januari 2022 in bij ‘Een Jaar Geluk en Balans met de Maan’

Wil jij iedere dag tips en adviezen ontvangen over hoe je geluk en balans in je leven kunt creëren onder invloed van de maan? Onder professionele en enthousiaste begeleiding van astrologe Esther van Heerebeek van Het 12e Huis? Dan is ‘Een Jaar Geluk en Balans met de Maan’ echt iets voor jou! Op 2 januari a.s. is er weer een nieuw instapmoment, omdat het nieuwe maan is. Wanneer je je nu aanmeldt, ontvang je 365 dagen lang, iedere dag een mail van mij, met daarin de maanstand en -fase van die dag, plus verrassende tips, adviezen en recepten, speciaal voor die dag. EXTRA BONUS: meld je aan en krijg De Maankalender 2022 GRATIS thuisgestuurd! Meer info en aanmelden kan via deze link: https://www.het12ehuisacademie.nl/maanjaarprogramma/

 

Diverse jaarhoroscopen 2022

Inmiddels zijn er diverse jaarvoorspellingen 2022 van mijn hand verschenen. In samenwerking met BLOOM, is er zelfs een mooie A5 pocket verschenen, met daarin uitgebreid de voorspellingen per sterrenbeeld voor 2022. Er zijn nog enkele exemplaren bij mij beschikbaar. Check daarvoor deze link: https://het12ehuis.nl/product/jaarhoroscoop-2022-boekje-i-s-m-bloom/

 

In Flair België, Grazia en Wendy Online kun je eveneens de voorspellingen voor 2022 lezen. Ze liggen in de winkels of ze zijn online te bekijken.

 

UITVERKOOP Webshop Het 12e Huis

Profiteer nog steeds van hoge kortingen tot wel 70%! * op de webshop van Het 12e Huis. Prijzen zijn al aangepast in de webshop. De prijs onder het artikel, is de prijs met korting. OP = OP! Check hier de link naar de webshop van Het 12e Huis: https://het12ehuis.nl/winkel/

 

* Met uitzondering van Maankalenders, agenda’s en geboorte-, jaar-, numerologie- en tarothoroscopen.

 

Tarot jaarvoorspellingen 2022 per sterrenbeeld op YouTube

Bekijk hier jouw tarot jaarvoorspelling 2022 per sterrenbeeld op Youtube. Je doet me een groot plezier wanneer je je gratis en vrijblijvend abonneert op mijn kanaal en klik dan ook meteen op het belletje bij de abonneerknop. Dan mis je geen enkele video meer. Wanneer ik 1000 abonnees heb, verloot ik een spiritueel pakket onder alle abonnees t.w.v. 50,–. Deze krijg je als winnaar GRATIS thuisgestuurd. De afspeellijst van de Tarot Jaarvoorspelling 2022 op Youtube, vind je hier: https://youtube.com/playlist?list=PL4rHfD-YTMTBcJwi1aoNGwlH_OevQ75X-

 

 

Alle linkjes vind je overzichtelijk hier terug: https://www.het12ehuis.nl/links/

 

Heb je over één (of meerdere) nieuwtjes in deze nieuwsbrief nog vragen? Mail me gerust via: esther@het12ehuis.nl Ik help je graag verder.

 

Ik wens je een fijne en voorspoedige maand januari toe en graag tot de volgende nieuwsbrief op 1 februari a.s.!

 

Astrologische groet,

Het 12e Huis

Esther van Heerebeek

 

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.