Nieuwsbrief Het 12e Huis – januari 2021

Nieuwsbrief Het 12e Huis – januari 2021

 

Hallo Tarot, Astrologie en/of Numerologie liefhebber!

 

Het nieuwe jaar is begonnen! Ik wens iedereen van harte een gelukkig, gezond en voorspoedig nieuw jaar. Dat er mooie vernieuwingen in je leven mogen komen. Januari is grotendeels de Steenbok maand en dit teken is goed in organiseren, delegeren en het grote geheel zien. Op 13 januari a.s. is het weer Nieuwe Maan en dat kan een goed moment zijn om je plannen voor 2021 uit te stippelen. Voor jezelf realistische doelen te stellen, voor zover dat mogelijk is. Een goede maand om praktisch, nuchter en serieus naar jezelf, je werk, je relaties, financiën en doelen te kijken en van daaruit een stappenplan te gaan maken.

 

Januari 2021 is numerologisch berekend een 6-maand. Het is goed om in januari de balans in je leven te herstellen, op alle fronten. Een manier te vinden om bijvoorbeeld op een prettige wijze (thuis) te werken, (online) contacten te leggen en te herstellen en weer zo goed mogelijk in je vel te komen na het turbulente jaar 2020 en de feestdagen. Kies wat vaker voor jezelf en bezigheden waar jij plezier of ontspanning uit haalt. Dan kun je in- en ontspanning goed in in balans krijgen en houden. Ben je herstellende, neem daar dan echt de tijd voor. Zorg goed voor jezelf.

 

Ben je benieuwd naar het jaargetal van 2021? Check dan deze link: https://www.het12ehuis.nl/nieuws/jaargetal-2021-5/

 

Bij januari 2021 hoort tarotkaart VI De Geliefden. Deze kaart geeft aan, dat je deze maand wat meer liefdevolle aandacht aan jezelf mag geven. Werken of studeren is natuurlijk belangrijk, maar plezier en ontspanning ook! Zorg dat je op beide vlakken aan je trekken komt, dan start je het nieuwe jaar op prettige, gezonde en positieve wijze.

 

HET 12e HUIS NIEUWS – een nieuw begin!

Het 12e Huis is verhuisd en gaat weer vol enthousiasme van start vanaf 4 januari a.s. Dan is er weer wekelijks de LIVE tarot weekkaart voorspelling op maandag om 10.00 uur op Facebook, Youtube en Instagram. Iedere maand is er uiteraard weer de tarot maandvoorspelling per sterrenbeeld, waar je je gratis voor in kunt schrijven.

 

Ook kun je wekelijks de weekhoroscoop online lezen, die ik altijd deel op Facebook en Instagram op maandagochtend. Verder lees je mijn horoscopen ook wekelijks in de Belgische en Nederlandse Flair. En maandelijks de tarothoroscoop op Wendy Online. Voor BLOOM ga ik dit jaar weer mooie, interessante artikelen schrijven en ik ga uiteraard weer aan de slag met de Maankalender 2022 en de Tarotagenda 2022!

 

Workshops en cursussen 2021 bij HET 12e HUIS

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen, heb ik helaas alle lopende en geplande workshops en cursussen moeten annuleren, sowieso tot 19 januari a.s. Tot die tijd plan ik nog geen nieuwe data, dit doe ik pas weer, wanneer ik echt van start kan gaan. Houd deze nieuwsbrieven en de website in de gaten, voor het allerlaatste nieuws. Ik hoop dat we snel weer veilig van start kunnen gaan, op de nieuwe locatie.

 

Wel kun je online ieder moment van start gaan met de online cursus Start met Tarotkaarten leggen, voor slechts 29,95. In 6 weken leer je wat Tarot is en hoe je goed voorbereid van start kunt gaan. Alle info en inschrijven vind je hier: https://www.het12ehuisacademie.nl/startmettarot/

 

In 2021 mag je weer nieuwe en oude vertrouwde online cursussen van mij verwachten. Ik hou je op de hoogte!

 

Ook zijn er nog enkele exemplaren te koop van de Tarotagenda 2021. Nu voor slechts 19,95 (excl. verzendkosten). Te bestellen via de webshop van Het 12e Huis via deze link: https://www.het12ehuis.nl/webshop/tarotagenda-2021/ OP = OP

 

NIEUW: Advies aurasprays De Groene Linde, Bach Bloesem Remedies en passende Edelstenen

Ook al is de fysieke winkel van Het 12e Huis gesloten, je kunt nog steeds bij Het 12e Huis terecht voor persoonlijk advies aangaande de oliën van de Groene Linde, de Bach Bloesem Remedies en passende edelstenen. Op afspraak kan ik je testen (via de biotensor) en je kunt de producten dan meteen meenemen. Dit kan ook op afstand. Mail me gerust wanneer je hier meer informatie over wenst of een afspraak wilt maken.

Heb je over één (of meerdere) nieuwtjes in deze nieuwsbrief nog vragen? Mail me gerust via: esther@het12ehuis.nl Ik help je graag verder.

 

Ik wens je een goede maand januari toe en graag tot februari of online!

 

Astrologische groet,

Het 12e Huis
Esther van Heerebeek

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.